Dönem sonunda 3 dersten mi sınava gireceğim?

Carrie

KK Cumhuriyeti Başganı
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
18.530
1.705
448
direkt konu açabilirmiyiz diye kontrol ettim sadece

şaka şaka
kafam çok karışık.
üniversiteye kaydımı yaptım.
toplam 10 dersten sınava girecem.öğrenci numaramla okulun sistemine girdim 10 ders seçtim. şimdi benim anlamadığım şey : haftalık ders programında sadece 3 ders var.şimdi ben bu dönemin sonunda sadece bu 3 dersten mi sınava girecem?
biri beni aydınlatsın ya. marmara üniv. sistemi karışık geldi bana. hiç beğenmedim.
seçtiğim zaman derslerin sonunda hep 1 vardı
mesela medeni hukuk I, ceza hukuk I. hadi diyelim bu I 1.ci dönem demek. ee niye sadece 3 ders gözüküyor haftalık programda? demek ki ikinci dönemdede ceza II, medeni II görecem.
e o zaman niye bütün dersleri bir haftaya sığdırmadılar?

allam yareppim

Şimdi ciddi ciddi cevap versem mi bilemedim
Gerçi bende pek anlamıyorum o sitelerden bişey,kuzenlerime yaptırırım ders kayıtlarımı

Şimdi ciddi ciddi cevap versem mi bilemedim
Gerçi bende pek anlamıyorum o sitelerden bişey,kuzenlerime yaptırırım ders kayıtlarımı

o zaman kuzenine bi sorsana benim için

napacam ben şimdi????

sen şimdi mesela ordan seçerken, 1 yıllık derslerini seçiyosun dimi, 1 dönemlik değil
ee ondan sonra neye göre ayrılıyor dönemler

şu koooooooskoca forumda marmarada okuyan bi insan evladı yokmu beni aydınlatacak??

marmara okumuyorum ama benim bildiğim ders kaydı ve ders seçimi dönemlik olur yıllık değil.

10 ders seçip 3 dersin görünmesi ilginç öğrenci işlerini arayıp bilgi alabilirsiniz sistemle ilgili bi durum bi hata da olabilir. bir de dersler dönemlik seçilir (not: marmara üniversitesinde okumuyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…