Saç Şekillendiriciler dönen başlıklı fön makinası

tly8387

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2014
11
1
3
Kayseri
arkadaşlar dönen başlıklı fön makınasına benzeyen şekillendirici istiyorum aranızda kullanan varmı ve hangi üründen daha iyi sonuç aldınız acaba

Bende almak istiyorum hatta Remingtonun bir modelini beğendim ama kullanan yorumu bekliyorum.

merhaba arkadaşlar uzun zamandır üflemeli saç şekillendirici araştırması içerisindeydim internette emin olun hiç açıklayıcı yorum bulamadım.bizzat deneyip kendim emin olmak istedim.saçlarım röfleden yıpranmış sarı ince telli ve hafif dalgalı ama çooook yıpranmış bir saç :D rowenta cf 9320 brush activ volume shine saç şekillendirici almaya karar verdim ve aldım da inanın çok memnun kaldım uzun saçta nasıl olur bilemiyorum ama kısa saçımda çok rahat kullanıyor.size yardımcı olabilmek adına da siteye üye oldum çünkü gerçekten tatmin edici hiç bi yorum bulamamıştım. umarım dikkate alırsınız bence memnun kalıcağınız bir ürün sorularınız varsa cevaplarım

merhaba arkadaşlar uzun zamandır üflemeli saç şekillendirici araştırması içerisindeydim internette emin olun hiç açıklayıcı yorum bulamadım.bizzat deneyip kendim emin olmak istedim.saçlarım röfleden yıpranmış sarı ince telli ve hafif dalgalı ama çooook yıpranmış bir saç :D rowenta cf 9320 brush activ volume shine saç şekillendirici almaya karar verdim ve aldım da inanın çok memnun kaldım uzun saçta nasıl olur bilemiyorum ama kısa saçımda çok rahat kullanıyor.size yardımcı olabilmek adına da siteye üye oldum çünkü gerçekten tatmin edici hiç bi yorum bulamamıştım. umarım dikkate alırsınız bence memnun kalıcağınız bir ürün sorularınız varsa cevaplarım

bende ürünü birebir görmeye gittim ama sanki fırça aralıkarı cok ınce ona rağmen iyi şekil veriyormu?

brush activin eski modeli var bende ve ben hiç memnun kalmadım yani aldığımdan beri öylece duruyor bide fırçasını döndürürken kaç defa saçıma takılıp saçlarımı çekerek koparmışlığı var ayrıca benim saçlar ince telli fön yarım saatte bozuluyor fırçasını kıllarıda hemen bozuldu üstelik çok kullanmadığım halde bilmiyorum belkide benim saçıma uygun bi ürün değildi ne bileyimişte bende düzleştirici aldım braunun bu daha iyi bence

Back
X