Dönerse umudu

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Selam Hanımlar,

Birkaç hafta once ayrıldık diye konu açmıştım. Yıkık yıkık dolanıp duruyordum. Kısa sürede baya baya topladım kendimi. Hala hazmedemiyorum.

1 aydir hiç konuşmadık. Bıçak gibi kesip atmıştı. 1 aydır engellemişti. Geçen gün engelimi açıp, rehberinden silmiş. Geçen gün is çıkışında işyerinin önünde bı araba vardı ablasının arabasından (rengi çok cırt bı renk ondan dikkat çekiyor.) Bulundukları ilin plakasiydi. Ay sanırım umutlanmaya yer arıyorum. O zaman bile acaba oldum ama bı aramayan insan kalkıp gelmez biliyorum. Ya bu umut nasıl kırılır? İnsan nasıl kabullenir?

Daha yeni hazmetmek için biraz daha zaman gerekli .

aslında sevmek onu özlemek değil
biranda bu kadar kolay unutulabilmek silinmek hırslandırıyor heralde insanı

Ah bazen saçma sapan bir olay bile insana acaba dedirtiyor.
Yerinizde olsam odak noktam dan onu çıkartmaya çalışırdım.
Bir hobi edinin bence . Boş vaktiniz kalmasın hiç.

Ah bazen saçma sapan bir olay bile insana acaba dedirtiyor.
Yerinizde olsam odak noktam dan onu çıkartmaya çalışırdım.
Bir hobi edinin bence . Boş vaktiniz kalmasın hiç.

Çok haklısınız aslında bir ayda bile baya topladım kendimi ama o kadar salakça ve eksik bitti ki her şey her an gelecekmiş gibi hissediyorum

Sanırım hayır. O da beni affedip dönmez.
Senin yazdıklarından ben affedersin sinyali aldım.Şu an gelse affedersin o psikolojidesin çünkü.Zamanla geçiyor ama.Misal ben birini çok ama çok sevdim askerliğini bekledim arar diye elimde telefonla lavaboya giderdim hiç unutmam param yok arkadaşlardan üç lira aldım da ankesörden aradım sırf unutuldum sanmasın diye.İlkimdi bir de benim.Ne oldu başkasıyla evlendi aynı semtte oturuyoruz bolca da karşılaşıyoruz.Gelse affet döndüm dese acımam zamanında çok acımışım ödün vermişim senin aşamalarından çok geçtim.Oturduğumuz banka bakıp ağlardım.Ayağıma kapansa ayağımı söker atar öyle ilerlerim yine affetmem.Çok sevgi zamanla çok acımasızlığa mı dönüyor yoksa benim psikopatlığım mı bilmiyorum:işsiz:Velhasılı kelam duygularını anlıyorum ama geçecek bu süreci atlatmak zorundasın atlatacaksın.Gazan mübarek ola:rapci:

Çok haklısınız aslında bir ayda bile baya topladım kendimi ama o kadar salakça ve eksik bitti ki her şey her an gelecekmiş gibi hissediyorum
Kıyamam yaa.Allah değerini aratsın umarım..Neden ayrılmıştınız.
Zaman ilaç.. Biz de yaşadık yaşıyoruz çok zor.. Yaşın gençtir daha kolay bu yaşlarda.Kimler kimler olur ..Allah daha iyisini versin sana..

Zamanla. Ben ayrıldığım ilk aylar neredeyse odamdan doğru düzgün çıkmıyordum. Yeni biri hayatınıza girmedikçe tamamen unutamayabilirsiniz ama kesinlikle şuan ki gibi olmaz merak etmeyin. Bir süre sonra kabulleniyor ve hayatın akışına karışıyorsunuz mecburen. Ayrıldığım ilk zamanlar biraz da olsa normale döneceğimi biri söylediğinde bile inanamıyor ,hep böyle kalacağımı sanıyordum ama öyle olmuyor. Hafifliyor bir süre sonra.

Seven erkek inan oyle rehberden silip 1 ay aramamazlik yapmaz. Bosver zamana birak

Ne demiş Ceyhun Yılmaz: "Bana da yazıklar olsun, çağırsan yine geleceğim!"

Jeehan dönse sen de dönersin sinyali alıyorum, aynı şeyleri yaşadığımızı 100 kere söylemişimdir o yüzden hislerini anlıyor ve paylaşıyorum. Döndü diyelim, ilk zamanlar mutlu olursun (bu bende 2 gün sürdü) sonra kabul edemezsin seni terk etmesini öylece bırakmasını kabul edemezsin. Şu sıralar duygusallaştın ve her şeyden medet umar hale gelmişsin, gelse bile olmaz anlatabiliyor muyum? Bunu kendine yediremezsin. Hadi sineye çektin unuttun diyelim. Bir kere seni gözden çıkaran insan tekrar çıkarır, tekrar senden ayrılır. Sen bir vedayı hak etmiyor muydun, düzgünce bir açıklamayı? Dönse bile bunları kendine yedirebilecegine inanmıyorum. Dönse bile seni yeniden terk edecek.
Geçecek, acının sonuna yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Az kaldı geçmesine. Beynin sana oynuyor sadece

Kıyamam yaa.Allah değerini aratsın umarım..Neden ayrılmıştınız.
Zaman ilaç.. Biz de yaşadık yaşıyoruz çok zor.. Yaşın gençtir daha kolay bu yaşlarda.Kimler kimler olur ..Allah daha iyisini versin sana..

Evlenme teklifi etti. Aileler de tanıştı her şey normal buraya kadar. Aileler de anlaştı sorun yoktu bizim aramızda da ara ara ufak tartışmalar dışında sorun yoktu. Annesi her şeye müdahil olmaya çalışıyordu. Kötü niyetinden değil ama bana seçme şansı bile kalmuyordu. Her şey için çok acele ediyorlardı. Tanışma bile olmadan beyaz eşya alindi düşünün. Bu sebeplerle sevgilimle çok tartıştık. Annesine hiçbir şey demedim ama onunla tartıştık çok. Sonra ileride biz bosaniriz vs diyip ayrıldı.

Zamanla. Ben ayrıldığım ilk aylar neredeyse odamdan doğru düzgün çıkmıyordum. Yeni biri hayatınıza girmedikçe tamamen unutamayabilirsiniz ama kesinlikle şuan ki gibi olmaz merak etmeyin. Bir süre sonra kabulleniyor ve hayatın akışına karışıyorsunuz mecburen. Ayrıldığım ilk zamanlar biraz da olsa normale döneceğimi biri söylediğinde bile inanamıyor ,hep böyle kalacağımı sanıyordum ama öyle olmuyor. Hafifliyor bir süre sonra.

Umarım dediğiniz gibi olur hepsi :)

Back
X