- Konu Sahibi yaseminler
-
ben sabır nedir öğrendim, sabrediyorum,bekliyorum, umut ediyorum,tatlı hayaller kuruyorum hep ,sürekli uyumaya çalışıyorum ki rüyamda onu göriim diye, 1 ay oldu zannetmiyorum ki artık geri dönsün pişman olsun,olsa şimdiye kadar olurdu zaten,bu ayrılmalardan önce bir kere kavga etmiştik,biraz zaman ver bana kafamı toparlayayım demişti, 1 hafta geçtikten sonra ben dayanamayıp aramıştım hani hep ufak küslükler olur ya öyle zannediyordum uzatmayalım demiştim, zannediyordum ki o da çok üzgün o da çok özlüyor herşey için özür dileyip barışalım istemiştim ama o ben bu bi hafta içinde çok mutluydum çok huzurluydum istemiyorum dedi,ondan sonra bi daha da dönmedi zaten hala da öyledir,mutlu huzurludur eminim
ben sabır nedir öğrendim, sabrediyorum,bekliyorum, umut ediyorum,tatlı hayaller kuruyorum hep ,sürekli uyumaya çalışıyorum ki rüyamda onu göriim diye, 1 ay oldu zannetmiyorum ki artık geri dönsün pişman olsun,olsa şimdiye kadar olurdu zaten,bu ayrılmalardan önce bir kere kavga etmiştik,biraz zaman ver bana kafamı toparlayayım demişti, 1 hafta geçtikten sonra ben dayanamayıp aramıştım hani hep ufak küslükler olur ya öyle zannediyordum uzatmayalım demiştim, zannediyordum ki o da çok üzgün o da çok özlüyor herşey için özür dileyip barışalım istemiştim ama o ben bu bi hafta içinde çok mutluydum çok huzurluydum istemiyorum dedi,ondan sonra bi daha da dönmedi zaten hala da öyledir,mutlu huzurludur eminim
Bekleme canım,beklemek daha da yıpratır.Allah'a havale et onun adaleti öyle güzel ki.Zamanı geldiğinde mükemmel bi şekilde işliyo.Ama daha zamanı değil demek ki zaman lazım,sabır lazım,hayattan kopmamak lazım.
ceylin
canım seni çok çok çook iyi anlıyorum ama sende beklemeyi öğreniceksin,zaman istemişse vericeksin, bak bana da dedi biraz zaman ver kendimi toparlayayım çok bunaldım dedi ben dayanamadım bir hafta sonra aradım ,hatta zaman istedi diye kızdım sonra tamamen bıraktı gitti,nolur ben yapamadım ama sen yap, sonra keşke öyle davranmasaydım diye çok pişman oldum sen rahat bırak sakın arama bi toparlansın yoksa kat kat daha fazla üzülürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?