dönmedi,unuttu beni

yaseminler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
106
1
46
İstanbul
nereden başlasam neyi anlatsam bilmiyorum,umutla umutsuzluk arasnda cebelleşiyorum resmen, 7 yıllık bi ilişkim vardı yer yer çok kavga ettik özellikle son yıllarda kavgalarımız sıklaştı,ama tadı tuzudur bunlar bir ilişkinin dedim ve çok üstünde durmadım ama o son yıllarda senden iyice sogudum birşey kalmadı artık içimde dedi ve bıraktı gitti,söylemediğim söz kalmadı,yalvardım ağladım,gururum hiç kalmadı derslerim çok kötü gitti,yok!! ne dediysem dönmedi,kalktm yanına gittim,uzakta olunca tam karar verememiştim anlayamamıştım ama yüzyüze gelince daha iyi anladım artık seni hiç sevmiyorum dedi,ben içinde küçücük birşey de mi yok dedim,onca yılın hatrına tekrar deneyelim herşey senin istediğin gibi olucak gör bak nasıl mutlu olucaz dedim o da yok olsa uğraşırdım dedi,arkadaş kalalım ben seni arkadaşım olarak görüyorum dedi senle çok güzel arkadaş oluruz dedi,ama sevmediğim halde senle beraber olamam dedi,ve daha nice böyle sözler işittim..o andan itibaren sanki yaşadıklarım hayal gibi geldi,aslında ben bu sözleri duymuyorum bu acıları yaşamıyorum başka birisi yaşıyor ve ben sadece o kişiyi uzaktan izliyormuşum gibi hissettim.hala daha öyle, ne kadar ağladığımı ne kadar içimin yandığını bir ben bir allah bilir.hakkımı helal etmedim,ömrünün sonuna kadar beni sevmek zorunda değil ,bilmiyorum ,ama yarı yolda bıraktı beni ,çok ah ettim allah a havale ettim,1 ay oldu,zaten uzaktayız artık beni tekrar sevme ihtimalide yok gibi,bazen başka biri olsun istiyorum bazen tekrar onu istiyorum hakkımda hayırlsı olsun,insanız acceleci yaratıklar olarak yaratılmışız beklemek acı ama sonu güzel olur inşallah,çok dua ediyorum sizde ederseniz benim için çok mutlu olurum, bu da benden bir hikaye öyle anlatmak istedim.

Allah sabir versin tatlim, kendini nasil hissettigini anlayabiliyorum.
Ayni seyleri bende yasamaktayim, hatta son bir kez gorussemmi diye dusunurken,
senin yazdiklarinida gordukden sonra bundan vazgectim.
Dun bu konuyu dayimin oglu ilede konustum.
Asik olma hissi kisadir, belki bir yil belki iki,
Daha sonra karsindaki insanin eksiklerini gormeye baslarsin,
bazilari kafasina takar bunlari gozunde buyutur,
bazilarida herseye ragmen sevmeye devam eder bazilarida arkalarina bakmadan gider..
Rabbim daha iyi bir insan cikarsin karsina, insallah tez zamanda toparlanirsin..
Bazilarininda o pis nefsi bir turlu doymaz gozu disarda fildir fildir doner daha iyisini arar,
Ilahi adalete guven canim, insallah bir gun pisman olur.. Ama sen onu coktaan unutmus olursun..

o kadar uzun zaman onlayken şimdi onsuz olmak çok zor,başkalarına bakamıyorum kendimi başka biriyle düşünemiyorum bile,bi ben yapamadım bu sevmeme işini bir ben vazgeçip gitmesini bilemedim,hep sonuna kadar uğraştım,kendime acıyorum artık, hayırlısı olsun ne diim başka

O senin degerini, seni kayip edince anlar.
Erkekler kadinlar kadar maalesef duygusal degildir,
biz onlar icin butun herseyden vazgecebilirken,
benim icin ne yaptinki diyebilen varliklar.
Gormek istemediklerinde yaptigin hic bir iyiligi fedakarligi gormezler.
Duzelmesi zor bir durum, onun istedigi herseyi yapsansa olmaz.
Eski heycani arar, ama o heycan gelmez.
Birde bakmisinki ellerinden kayip gitmis..
Bu her konuda oyle oldugu halde anlamadan kirar seni,
Dusunsene bir erkek ilk baba oldugundada ne kadar mutludur,
heyecanlidir, aradan bir kac gun gectikden sonra, bikar, s.kilir. sinirlenir.

Merak etme, ettigi haksizlik varsa, bunun hesabi er yada gec suralacaktir.
Sen hayatini yasamaya bak..

Son düzenleme:
hepbahar olsa,işin en zor kısmı zaten hayatıma bakmak,seni artık hiç sevmiyorum dediğinde ayakta duracak gücüm bile kalmamıştı yolda düşüp bayılıcam zannetttim,acımdan konuşamadım arkadaşlarıma anlatamadım olayları,sözcükler boğazımda düğümlendi,hatta gene aradım onu hemde defalarca ,telefonlarımı açmıyordu ,dayanamıyorum diye mesaj çektim ağladım yalvardım nolur biraz konuş en azından sesini duyim dedim,kendimi daha ne kadar küçültebilirim blmiyorum,hatta bigün uyandığımda ayrıldığımızı falan rüya sanmıştım uyandıktan 5 sn ye sonra herşeyi hatırladığımda kalbim bin parçaya ayrıldı resmen,çivi çiviyi söker diyorlar başkasını istemiyorum,hayatıma devam etmek te zor sadece zaman geçiyor işte anlamıyorum birşey,kendimi meşgul edecek şeyler bulamıyorum onu düşünmekten,kendini başka şeylere yönelt diyorlar yapamıyorum işte,ta kalbimde bir sızı tüm elimi kolumu bağlıyor

ayrılık acısı çok kötü.. senin kadar uzun bi ilişki yaşamadım ama aşık oldugum birinden ayrıldım.. Senin acının ne kadar fazla oldugunu tahmin edebiliyorum......Allah yardımcın olsun.Kendini dizginle ve artık ona hiçbir şekilde ulaşma zamanla düşünecektir niye sesi çıkmıyor acaba diye.... belki de birbirinizi özlemye ihtiyacınz vardır..Herşeyi zamana bırak.Acını onunla paylaşma.Kendin yaşa.Ve unutma dibe vurmadan aydınlıga çıkılmıyor.Bu kadar üzüntünün ardından demekki seni çok güzel şeyler bekliyor...

mektup inşallah güzel şeyler bekler,hepimiz için öyle olur inşallah,çok dua ediyorum valla rabbim olmasa dualar olmasa ne yapardım neye sığınırdım,onu da artık arayamam ,utanıyorum aramaya, beni rahatsız etme, hayatını yaşa diyor, ben seni hep beklicem dedim ama beni bekleme boşuna dedi ve daha nice incitici sözler duydum, onca seneden sonra bunları ondan duymak yıktı beni, nasıl biter bir insanın sevgisi dedim durdum, bitiyormuş demekki bir benim sevgim bitmiyor işte

şu an acını anlamaya çalışıyorum . benzer bi durum benimde başımda var belki daha kötüsü . Bazen hiç kimsenin anlayamayacağı boyuta ulaşıyodur acın eminim .dediğin gibi bi Allah biliyo bi de yaşayan . Sabretmenin kolay olmadıgını biliyorum ama başka çaremizde yok maalesef . Ağlamak yalvarmak boşuna çünkü giden sadece kendi isteğiyle dönüyo . Hakkında hayırlısı olsun inşaallah . kaderinde varsa olur olmazsa da en az kayıpla atlatırsın umarım ...

ben sabır nedir öğrendim, sabrediyorum,bekliyorum, umut ediyorum,tatlı hayaller kuruyorum hep ,sürekli uyumaya çalışıyorum ki rüyamda onu göriim diye, 1 ay oldu zannetmiyorum ki artık geri dönsün pişman olsun,olsa şimdiye kadar olurdu zaten,bu ayrılmalardan önce bir kere kavga etmiştik,biraz zaman ver bana kafamı toparlayayım demişti, 1 hafta geçtikten sonra ben dayanamayıp aramıştım hani hep ufak küslükler olur ya öyle zannediyordum uzatmayalım demiştim, zannediyordum ki o da çok üzgün o da çok özlüyor herşey için özür dileyip barışalım istemiştim ama o ben bu bi hafta içinde çok mutluydum çok huzurluydum istemiyorum dedi,ondan sonra bi daha da dönmedi zaten hala da öyledir,mutlu huzurludur eminim

Bekleme canım,beklemek daha da yıpratır.Allah'a havale et onun adaleti öyle güzel ki.Zamanı geldiğinde mükemmel bi şekilde işliyo.Ama daha zamanı değil demek ki zaman lazım,sabır lazım,hayattan kopmamak lazım.

ahh seni cok iyi anlıyorum cnm cok kötüyüm ya nasıl anlatsam ki dün erkek arkdasmdaydm cok güzeldi hersey tabu oynamıştk beraber okadr eglndkki bn öyle sanmstm snra tabu btti konusyoduk karslklı arkdas gibi ben onn sevmedgim ynlerni söylyrdm sorunlarmızı konusyodk snra bu dedki üni den kız benden hoşlanıymş gttm kzla tanıştm dedi senle aramı bozar die korkttm dedi azrbycnlıymş bide aşkm takıntı yapar bni die dedim böyle böyle bak dedim sözlm var bnm dedm kıza olmaz sennle dedm güzelcee anlattm aşkm dedi bana hc bsy demedm bnde aslnda cok kıskncm ama iyi yapmşsn askım bze bulaşmazsnda dedmm snra bnde bakalım napcak die stajda da bana biri asılıyo galba askm adam sürkli bakıyo dedm snra wc ye gtmşdm bi baktm cok snrli anahtarlarnı ver dedi bana onun evnn anhtrları bndede vardı aldı anhtrları bnden askm ne bu dedm nie böyle yapysn noldu şmdi dedim bn sna bi yanlış yapmadm dedm aglmaya basldm cok ktu oldm ayrl benden dedi yapma dedm noldu şmdi dedm bi süre konşmadı ben cok bunaldm soprunlarm var dedi bi süre ara verelim dedi bn seni üzmek istemiyorum dedi sorunlarımla sende üzülüyosun dedi bulaştrmak istemiyorum seni sorunlarıma dedi hep ben seni üzdm hayatmda bynca dedi hep aglttm dedi bnde bn böyle mutluyum yapma dedim ama degstremedm onu karrndn bna seni cok sevyrm beni anla dedi sadece bi süre görşmeylm tamm ayrlmayalmda dedi azönce öyle cktı agzmdn ayrlalm lafı ama nedediğimi bilemedm dedi snra sarldı bana öptü kokladı beni aşkım ama ara verdk o düzelene kadar ailesi uzaktydı onları özlüyodu calşmıyordu okuyordu para skntsı vardı aşkımn kendi evlernde kalıyordu evi gecndryrdu doğlgz su elektrk intrnt hepsi ona bakıyo hep amcasndn alcagıkları para vrdı bi mktar para vrdı o paradn az az alıyodu gdp gdp amcasını amcasnı aryr para lazm dyor amacsı yarn gel dıyo o gn gdyo ertesi gn gel diyo iyice snrleri bzlmya başlmştı herseyi kafasna takıyordu bana ben sennle daha iyi şartlrda beraber olmk istyrm bn askere gdnce napcaksn askım o zmn dha kötü olcak dedi bni beklemktn kfayı yceksn o zmn alış şmddn dedi snra bni gecrcektı kapdan tamm dedm aglmicm dedm neden bnu bna yapıyosun dedm bn senn yannda olmk istyrm dedm askım cok ktym dedm askım brzck ara verelm dedi beni hep bekle dedi aglicaktı yeter artk gt hadi dedi aglcm yapmıyorum dedi yuzume bakmyrdu snra agladı asşkm seni cok sevyrm dedi öptü bni hep bni bekle bi süre grşmeyelm konuşlm yne ama msjlrdada bu konuları konşmylm sdce nasllsn iymsn olsun böyle konşlm tmm askım dedi bak cok mutlu olcaz dedi bana gül verdi buna iyi bak dedi sldi gözyaslrmı bende ona dedm aglama erekler aglamz dedm bnde agladm snra sarldk brbrmze cktm gtdm ama hep bana camdn baktı arkmdn bnde ona baktm köşeyi dönene kadr badisini aldm üstndeki kokusunu duymak için kokluyorum hep onu cok ktymn bn ya napmk istyr anlamyrm dayanamıyorum ya gecen hafta da cts ara verelim demişti bana ozmn kriz gecrmştm cok aglmştm onda öldrcektm kendmi artk o zmn da yne tmm askım msj atmanı beklcm dedm eve geldm yarm saat snra msj attı askım seni hc bırakmicm taktm yzgmzü demşti snra dün yne öyle yaptı neden peki taktn o yzgu tekrr dedm dün düzelrm sandm askım dedi elini koltuga vurdu yumrugunu allh kahretsn dedi düzelemiyorum bunalıyorum dedi ya bna dönmesse ya cok korkyrm onun badsni kokladkca öluyorum ya yardm edin bana ltfennn bn hc iyi deglm

ceylin
canım seni çok çok çook iyi anlıyorum ama sende beklemeyi öğreniceksin,zaman istemişse vericeksin, bak bana da dedi biraz zaman ver kendimi toparlayayım çok bunaldım dedi ben dayanamadım bir hafta sonra aradım ,hatta zaman istedi diye kızdım sonra tamamen bıraktı gitti,nolur ben yapamadım ama sen yap, sonra keşke öyle davranmasaydım diye çok pişman oldum sen rahat bırak sakın arama bi toparlansın yoksa kat kat daha fazla üzülürsün

meyde beklemekten başka yapıcak birşeyim yokki,vazgeçemiyorum bir türlü,insanlar nasıl unutuyorlar şaşırıyorum, ben bi yol bulamıyorum bekliyorum öyle, birgün telefonum çalıcak, yanıma gelmiş olucak, herşey için özür dilicek diye,şimdi gelse affederim hiç beni ağlattığını üzdüğünü düşünmem bile..

7 yıl dile kolay cnm atlatman eminim zor olacak sonuçta 7 yılı geride bırakkıp hayatında değişikler alması buna alışmak senin için zor olacaktır malesefki erkeklr böyle yarı yolda bırakıyor sen yapman gerekeni yapmışsın cnm ama o seni istemediğini ve açıkca sevmediğini belirtmiş seni istemeyeni sende isteme geri döneceğini sanmıyorum ben o çoktanm kararını vermiş kavgalarınız anlaşılan sizi çok yıpratmış bu saatten sonra umutlanmak yerine onu bi şekilde er geç unutmaya çalışmalısın mazilerde kaldı allah demekki böylesini hayırlı gördü kaderinde yokmuş allah yazmamış ilerde emin ol iyiki diyeceksin bol bol dua et allah mutlaka karşına senin için hayırlı olanı çıkaracaktır şansın bol olsun kib

bgmm bana da dönmez gibi geliyor ama bekliyorum işte, bir umut benim ki,çok dua ediyorum allah tan ümidimi kesemem ki, 2 ay öncesine kadar evimize şöyle buzdolabı alırız şu renk koltuk takımı alırız diye konuşuyorduk şimdi ne haldeyiz, bunları düşününce ince bir sızı saplanıyor kalbime .napim hayırlısı böyleymiş diyorum hep,insan evlat acısını bile unutuyor bende unuturum elbet..

canım benim benzer bir durumda ben yaşadım konularımdn okuyabilirsin bizde 6.senemizde yaşadık bunları.ben bunu bilir bunu derimki uzadıkça ilişki tükeniyor.benimkide döndümü dönmedimi hala anlamış değilim.ama insan vazgeçemiyor haklısın

dediğini dikkate alıcam canım dün akşam mesaj atmışdım ona bende nasıl bu hale geldik ben kötüyüm aşkım falan yazmıştım oda bu konuları mesajlarda konuşmicaz demiştim sana yazdı hiç birşey yazmadım bende korktum daha kötü olmaktan ara vermişdik ama konuşcaktık yinede sadece görüşmicektik öyleydi bizimkisi ama şimdi sadece ona haftada 2 kez mesaj atıp nasıl olduğunu sorucam canım böyle yapıcam bakalım inş en kısa zamanda hatasını anlarda döner bana dönücek inanıyorum ama çok kısa bi zaman olsa bu ya

canım sakın döner diye bekleme. çünkü eğer sana sakin bi şekilde seni artık sevmediğimi anladım arkadşım ol diyebiliyosa gerçekten içinde bişeyler bitmiş demektir ve dönmez geriye. umut varsa da at o umutları içinden. emin ol o çoktan yeni bi hayat kurmuştur kendine. sende de umut olmazsa vazgeçip unutman daha kolay olur. geri dönmez bekleme sakın. kendine acı çektirmekten başka hiçbi işe yaramaz bu. umarım atlatırsın en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…