- Konu Sahibi yaseminler
-
hepbahar olsa,işin en zor kısmı zaten hayatıma bakmak,seni artık hiç sevmiyorum dediğinde ayakta duracak gücüm bile kalmamıştı yolda düşüp bayılıcam zannetttim,acımdan konuşamadım arkadaşlarıma anlatamadım olayları,sözcükler boğazımda düğümlendi,hatta gene aradım onu hemde defalarca ,telefonlarımı açmıyordu ,dayanamıyorum diye mesaj çektim ağladım yalvardım nolur biraz konuş en azından sesini duyim dedim,kendimi daha ne kadar küçültebilirim blmiyorum,hatta bigün uyandığımda ayrıldığımızı falan rüya sanmıştım uyandıktan 5 sn ye sonra herşeyi hatırladığımda kalbim bin parçaya ayrıldı resmen,çivi çiviyi söker diyorlar başkasını istemiyorum,hayatıma devam etmek te zor sadece zaman geçiyor işte anlamıyorum birşey,kendimi meşgul edecek şeyler bulamıyorum onu düşünmekten,kendini başka şeylere yönelt diyorlar yapamıyorum işte,ta kalbimde bir sızı tüm elimi kolumu bağlıyor
canım benim benzer bir durumda ben yaşadım konularımdn okuyabilirsin bizde 6.senemizde yaşadık bunları.ben bunu bilir bunu derimki uzadıkça ilişki tükeniyor.benimkide döndümü dönmedimi hala anlamış değilim.ama insan vazgeçemiyor haklısın
canım sakın döner diye bekleme. çünkü eğer sana sakin bi şekilde seni artık sevmediğimi anladım arkadşım ol diyebiliyosa gerçekten içinde bişeyler bitmiş demektir ve dönmez geriye. umut varsa da at o umutları içinden. emin ol o çoktan yeni bi hayat kurmuştur kendine. sende de umut olmazsa vazgeçip unutman daha kolay olur. geri dönmez bekleme sakın. kendine acı çektirmekten başka hiçbi işe yaramaz bu. umarım atlatırsın en kısa zamanda.
ashley ne zaman özler ne zaman eksikliğimi hisseder,ben birtek burda böyle dert yanıyorum dışarıdan bakan biri bu kız hiç üzülmüyor der güçlü duruyorum,ağlamıyorum başkalarının yanında, tabi o beni böyle zannetmiyordur ama aramadım mesaj çekmedim hiç ,belki toparlandığımı,hayatıma devam ettiğimi düşünüyordur,öyle olmasa bile hayatıma devam ediyor imajı veriyorum inşallah dediğin gibi olur gelir geri
son durumdan sizleride haberdar edim dedim arkadaşlar,o zor günlerimde yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,ne çok üzülmüşüm ne çok ağlamışım ne kara günler geçirmişim,halbuki çok boş şeylermiş bunlar:)
beni bırakan istemiyorum sevmiyorum diyen sevgilim bin pişman geri döndü ağladı yalvardıben ne yaptım... istemedim :) sonra o kadar çok üzüldü o kadar çok yalvardıki, benim ona yalvarışlarım aklıma geldi,nasıl üzüldüğüm aklıma geldi, yaşadığım çaresizliği onda da gördüm,kalbim birini bu kadar üzmeye izin vermedi vee kabul ettim özürlerini barıştık şimdi herşey çok güzel,o kadar çok dua etmiştim ki size anlatamam,2 tane beddua etmiştim öyle bir tutmuşki, çok üzüldüm, şimdi ağzımdan kötü birşey çıkınca hemen diyo gene beddua mı ediyorsun diye bende ona benim beddua etmeme gerek yok, o gözyaşlarımın senden çıkmayacağını mı zannettin tabiki sana ne bu dünyada ne de öteki dünyada rahat yoktu dedim:) allah böyle acı çekene sabır versin yardım etsin inş sağlıcakla kalın arkadaşlar hep mutlu olmaya bakın bide önce kendinizi düşünün
not: hani yukarıda diyorum ya çok boş şeylermiş bunlar diye,o geri döndü diye düşünmedim bunları ,üzülürken üzülürken içim ferahladı birden, onun için gelmedim ya bu dünyaya dedim,millet nelere üzülüyor hastalık kaza bela ne ararsanız var benim derdimde o beni sevmiyor mu sadece dedim ,çok basit geldi benim derdim o kadar gözyaşı döktüğüm için utandım ve gitti bitti herşey hala üzülen varsa tavsiyem bunları tekrar tekrar düşünsün
son durumdan sizleride haberdar edim dedim arkadaşlar,o zor günlerimde yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,ne çok üzülmüşüm ne çok ağlamışım ne kara günler geçirmişim,halbuki çok boş şeylermiş bunlar:)
beni bırakan istemiyorum sevmiyorum diyen sevgilim bin pişman geri döndü ağladı yalvardıben ne yaptım... istemedim :) sonra o kadar çok üzüldü o kadar çok yalvardıki, benim ona yalvarışlarım aklıma geldi,nasıl üzüldüğüm aklıma geldi, yaşadığım çaresizliği onda da gördüm,kalbim birini bu kadar üzmeye izin vermedi vee kabul ettim özürlerini barıştık şimdi herşey çok güzel,o kadar çok dua etmiştim ki size anlatamam,2 tane beddua etmiştim öyle bir tutmuşki, çok üzüldüm, şimdi ağzımdan kötü birşey çıkınca hemen diyo gene beddua mı ediyorsun diye bende ona benim beddua etmeme gerek yok, o gözyaşlarımın senden çıkmayacağını mı zannettin tabiki sana ne bu dünyada ne de öteki dünyada rahat yoktu dedim:) allah böyle acı çekene sabır versin yardım etsin inş sağlıcakla kalın arkadaşlar hep mutlu olmaya bakın bide önce kendinizi düşünün
not: hani yukarıda diyorum ya çok boş şeylermiş bunlar diye,o geri döndü diye düşünmedim bunları ,üzülürken üzülürken içim ferahladı birden, onun için gelmedim ya bu dünyaya dedim,millet nelere üzülüyor hastalık kaza bela ne ararsanız var benim derdimde o beni sevmiyor mu sadece dedim ,çok basit geldi benim derdim o kadar gözyaşı döktüğüm için utandım ve gitti bitti herşey hala üzülen varsa tavsiyem bunları tekrar tekrar düşünsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?