• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dönmek veya dönmemek ....

gerçekden bu günler geçer gider unutursun bile bu sözümü unutmayın okuduğum kadarıyla ciddi bişeyler olcak gibi değil işin başı yaş zaten sonu olmazki milyonlarca insan var unutursun daha ne iyileri çıkar çok gençsin daha canım birde su unutulmamalı aileler uyuşmuyosa sen deli gibi sevsende mutsuzluk başlıcakdır sen gönlünün sevdiğini bul ama ailesinede bak ailenle uyuşuyomu ona bak bu sorun hayati bir sorundur onu diyim fazla lafa gerek yok cnm nette bağımlılık yapmış birisi unutursun ve sakın burdan dostluklara güvenme bence neler görüyoruz okuyoruz üzülmeni isdemem kimseler üzülmesinyerimseniben

Haklısın nette başladı ama ben ona çok inanmıstım 4 kez filan görüştük istanbula gelmişti İyi biriydi yalvardı o kadar barısmak için vicdan azabı duyuyorum ben bitirdim bu ilişkiyi sizce suclumuyum :( Ayrılmamız gerektiğini söyledim istemedim onu reddettim yapabildim bunu ama mutsuzum keşke unutabilsem ... İlk defa mantığımı kullanıp yapmıcağım bişeyi yaptım bana döndü ama ben hayır dedim :/ İleride inşallah pişmanlık yerine iyiki derim :'(

Canım bu kadar acımıodu şimdi daha cok acıo :(:( ağlıyorum yine ya morelim berbat .. Kötü olup ayrılmıstık bitmişti işte alısmalıydım şimdi seviyorum dio ben istemiyorum farklı boyuta geldi :(:(:(

ouff ouff içime oturan bişe var taşıyamıyorum :(

ağırdır o yük

taşımakta zorlanırsın taşımaktan başka çaren yoksa

acır o can ama sabret geçecek:teselli:

okulun ne zaman başlıyor söyle bakalımsempatiksalakcinni

27 sinde açılıyor. Okul kafamı dağıtır mı bilemiyorum inş. sınav zamanına kadar bari hafiflesin acım yoksa yine zarar görücem :( üff yine gözlerim doldu :'( bian gelio devam mı etmeliydm diyorum o anlar cok fazla gelmeye başladı kendimi tutuyorum .:/

bunlar olacak şeylerolumunekankayizsmile

dik durmalısın direnmelisinalkisalkisalkis

üniversiteye girmiştin değil mi ?

kafanı başka şeylere odakla.(okulunla ilgili sorularım bu yüzden )

Evet girdim şuan üniversiteliyim. Ama hiç böle hayal etmemiştim o gleicekti ben boşuna avundum 10 ay . Bana dediki 'sen benim için değil üniversite için geliyosun' dedim diye ben ona bütün tercihlerini değiştirmiş ayrı kaldığımız dönem. Ve gediz üniversitesi yerine adıyaman geldi dedi böle bi ihtimal varmı ? Yoksa yalanmı söylüyor.. Keşke tanımasaydım pff

canım öncelikle ben sevgilimle 1 ay kadar ayrı kalmıştım ve sonra barıştık şuanda da çok aşığız ve çok güzel herşey yani 1 ay ayrı olduk sonra düzelmez diye bişey yok
fakat....
senin durumun pek farklı. uzaksınız. bi ilişkiye başlamak için çok zor bi olay bu. ayrıca ailesine tepkilisin ki ilerisi için kötü bi durum. yani sizin kaderleriniz ayrılmış artık bence.
çok seviyorsa çalışsın yüksek puanlar alsın yatay geçişle yanına gelsin ailesini de ikna etsin sonra seni tekrar ikna etmeye çalışsın. aynen böyle söyle. yoksa sen hem uzak hem de ailesinden dolayı istenmiyorken onla devam etme riskini almak zorunda değilsin bence.
ben olsam böyle derdim ve okuluma başlardım. emin ol ki senin karşına da çok güzel insanlar, arkadaşlıklar, aşklar çıkıcaktır. geçmişe bakmak yerine çok gençsin bırak kendini hayatın akışına. elbet unutcaksın ve güzel şeyler yaşıcaksın aşk olaylarını düşünme bi süre bırak gittiği gibi gitsin hayatın bi süre uzak dur.

canım öncelikle ben sevgilimle 1 ay kadar ayrı kalmıştım ve sonra barıştık şuanda da çok aşığız ve çok güzel herşey yani 1 ay ayrı olduk sonra düzelmez diye bişey yok
fakat....
senin durumun pek farklı. uzaksınız. bi ilişkiye başlamak için çok zor bi olay bu. ayrıca ailesine tepkilisin ki ilerisi için kötü bi durum. yani sizin kaderleriniz ayrılmış artık bence.
çok seviyorsa çalışsın yüksek puanlar alsın yatay geçişle yanına gelsin ailesini de ikna etsin sonra seni tekrar ikna etmeye çalışsın. aynen böyle söyle. yoksa sen hem uzak hem de ailesinden dolayı istenmiyorken onla devam etme riskini almak zorunda değilsin bence.
ben olsam böyle derdim ve okuluma başlardım. emin ol ki senin karşına da çok güzel insanlar, arkadaşlıklar, aşklar çıkıcaktır. geçmişe bakmak yerine çok gençsin bırak kendini hayatın akışına. elbet unutcaksın ve güzel şeyler yaşıcaksın aşk olaylarını düşünme bi süre bırak gittiği gibi gitsin hayatın bi süre uzak dur.

Canım tamam diyim öyle yatay geçiş yap gel inandır beni diim ama ben ona şöyle söledim
'kimseyle görüşmek istemiyorum. okulum ön planda okula konsantre olucam 'dedim. o da seni yine bırakmazdım ama beni istemiyosun dedi. Bahaneleri bırak dedi. İşte kötü olan bu kendimi suçlu hissediyorum sanki o çok sevmiş beni istemiş dönmüş ama ben aptallık yapmısım onu reddetmişim istememişim ona acı cektiriorum ve cekiorum gibi... :( ::/ kafam karısık yeniden birşey söylemeye yaklasamıorm ona karsı cünkü zuadıkca uzuo ölüp ölüp diriliomus gibi.. Gerci yine üzgünüm buraya yazdığım her mesajda gözyaslarım akıo

Yazdım geçen gün aslında tabiki sorunlar baskın çıktı acımasızca yazdım hemde sadece mantığımla. Başaramazsa daha da sinirlenicem ben tabiki ve yine sorun cıkarıcam özlücem yanımda isticem ailesi ise yine benden usaklastırmak isticekler. Haklısın içimde bi acı olsada bitmeli ... :(

Canım tamam diyim öyle yatay geçiş yap gel inandır beni diim ama ben ona şöyle söledim
'kimseyle görüşmek istemiyorum. okulum ön planda okula konsantre olucam 'dedim. o da seni yine bırakmazdım ama beni istemiyosun dedi. Bahaneleri bırak dedi. İşte kötü olan bu kendimi suçlu hissediyorum sanki o çok sevmiş beni istemiş dönmüş ama ben aptallık yapmısım onu reddetmişim istememişim ona acı cektiriorum ve cekiorum gibi... :( ::/ kafam karısık yeniden birşey söylemeye yaklasamıorm ona karsı cünkü zuadıkca uzuo ölüp ölüp diriliomus gibi.. Gerci yine üzgünüm buraya yazdığım her mesajda gözyaslarım akıo

aptallık yapmıyorsun. sorunlar fazlaydı ve devam edecekti bu sorunlar. yine aynı şeyler yüzünden aranız gerilecekti. özetle aranızda hiçbir şey düzelmeyecekti. doğru düzgün tanımıyorsun bile bu kişiyi asla aptallık değil bu yaptığın.:olmaz:
asıl aptallık devam etmen olurdu:1ninca:

Evet girdim şuan üniversiteliyim. Ama hiç böle hayal etmemiştim o gleicekti ben boşuna avundum 10 ay . Bana dediki 'sen benim için değil üniversite için geliyosun' dedim diye ben ona bütün tercihlerini değiştirmiş ayrı kaldığımız dönem. Ve gediz üniversitesi yerine adıyaman geldi dedi böle bi ihtimal varmı ? Yoksa yalanmı söylüyor.. Keşke tanımasaydım pff

gediz ünversitesinin puanı adıyamandan düşükse yalan söylüyor olabilir.

onu düşündüğün her dakika sana zarar

keşke onu düşünmemek için ilgini başka yönlere çeksenbilmiyorumkismile

Çekmeye çalışıyorum cnaım iyi hissediyorum ara ara sonra bir hüzün cöküyor yine.. İnşallah geçer içimde istemeden de olsa bi umut var yeniden arasın 1 ay sonra filan yine ısrar etsin istiyorum illaki yasayıp görüp öle canım yansın istiyorum beynim buna zorluo beni.. Hata yapmamalıyım

gayet normal bir süreç yaşıyorsun. bunlar olacak şeyler

sevebilirsin ama her sevdiğimiz doğru insan değil ki
:smiley-cool:

bana faceten msj atmıs şöyle
İyi bayramlar !!
''Sen artık benim değilsin ve ne söylersen söyle bana.. Gittin zaten.... Evet laf vuruyorum aynı senin gibi.. Neyse sen boşver 2 gün sonra ben bulurum yeni bi kucak senin dediğin gibi, inançsızca !!!! Sende bulursun oh ikimizde ne güzel oluruz... Taşıyamazsın çünkü hiç bişe yüklemedim ki taşayasın....
Hadi by yeter beni ve ailemi aşağıladığın...
Ama şunuda unutma ben herşeye rağmen konuşmak istediğinde hazırım, sıkıntın olursa, moralin bozuk olursa, canım sıkkın olursa sohbet etmek istersen aynı olduğum yerdeyim mesaj atman yeterli.... Sevgiyle kal.... '''

bunu yollamıs bana :/ Böyle iletişimde oldukca düşünüces birbirimizi biliyorum. Son olarak ona ikimizin de haklı yanlarını bildiğimi ama bu ilişkinin sonunu göremediğim için bitirdiğimizi söyleyip ortadan kaybolsam mı ne yapsam bilemedim ...

bana faceten msj atmıs şöyle
İyi bayramlar !!
''Sen artık benim değilsin ve ne söylersen söyle bana.. Gittin zaten.... Evet laf vuruyorum aynı senin gibi.. Neyse sen boşver 2 gün sonra ben bulurum yeni bi kucak senin dediğin gibi, inançsızca !!!! Sende bulursun oh ikimizde ne güzel oluruz... Taşıyamazsın çünkü hiç bişe yüklemedim ki taşayasın....
Hadi by yeter beni ve ailemi aşağıladığın...
Ama şunuda unutma ben herşeye rağmen konuşmak istediğinde hazırım, sıkıntın olursa, moralin bozuk olursa, canım sıkkın olursa sohbet etmek istersen aynı olduğum yerdeyim mesaj atman yeterli.... Sevgiyle kal.... '''

bunu yollamıs bana :/ Böyle iletişimde oldukca düşünüces birbirimizi biliyorum. Son olarak ona ikimizin de haklı yanlarını bildiğimi ama bu ilişkinin sonunu göremediğim için bitirdiğimizi söyleyip ortadan kaybolsam mı ne yapsam bilemedim ...

yazarsan sonucu biliyorsun.

bitirmek istiyorsan yazma sengözlerimebaksanab

Ailem çok sorunlu kendimi yanlız hissediyorum ve sorumluluklarım cok fazla.. yanımda bi destek istiyorum bu yüzden ona bu kadar ihtiyac duyuyorum belkide :(

Ailem çok sorunlu kendimi yanlız hissediyorum ve sorumluluklarım cok fazla.. yanımda bi destek istiyorum bu yüzden ona bu kadar ihtiyac duyuyorum belkide :(
ahh ah hepimiz böleyiz işte, her zor anımızda yanımızda oluyolar biz de çok seviyolar zannediyoruz ama olmuyor işte... senağlama

sığınacak daha sağlam bir liman bul kendine

işin,okulun,geleceğin...

yanlış zamanda yanlış kişilere/şeylere sığınmavereliniortak

zor bir süreçten geçiyorsun. bu durumu atlatacak güç içinde var. korkma yalnız kalmaktan :içelim:

Kendisi kabullendi ayrılığı son sözlerini yazdı bu arada son 1 aydır hastaneden eve gelememiş ülser olmus midesinde yara varmış. Üzüldüm ama garip artık bitti işte içim acısada .

tatlım kendi düşüncem ama barışma sonuç değişmeyecek we üzülende sen olucaksın inan bana ama karar senn üzülmek istemiosan barışma derim

Barışmadım zaten bitti ... :/ Üzülüyorum tabi yanlız kaldım desteksiz tuhaf hissediyorum ve kafam o kadar karısık ki ne yaptığımı bilmiyorum. Anlamıyorum ben kendimi artık . Sanki acı yok artık hüzün var gibi içime koyu bi üzüntü oturuyo ara ara.. Hala küçücük de olsa bi ışık tutuyorum içime belki 4 ay sonra gelir yatay geciş yapar birlikte oluruz belki kaderimdir diyorum :( Sonra düşünüyorum o da üniversiteye başlıcak face te dayanmayıp baktığım bi an profil resminde baskasıyla fotoğrafını görmekten cok korkuyorum az önce hayalini kurdum birden seviyorum gibi hissettim baskasıyla olmasını hazmedemedim :( Ne karısığım off

Back
X