- 21 Mayıs 2015
- 1.648
- 1.573
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimde naturel tranfer dedi doktor. Bugün karar verdik haftaya Pazartesi transfer. Transfer sonrası için ilaç iğne yazdı ama. Bende anlamadım hiç ilaç almıcam sandım. İlk denemede transferden öncede iki hafta ilaç kullanmıştım. Sende ne dedi doktor?Merhaba. 2 donuk embriyom var. Geçen ay rahim çizme yapıldı. Yaklaşık bir hafta önce adet oldum. Bir hafta on gün içinde transfer var. Hiç ilaç kullanmıyorum. Naturel transfermiş. Hiç duymamıştım. Şaşırdım. Bilgisi olan var mı?
Ay canım iyi maşallah sen de sıkıntı yok demek ki transfer gününü belirleyebilmişsiniz ben de rahim duvarı kalınlaşmamıyor. Ben de ilk iki denememde iki hafta ilaç kullanmıştım. Bana da transferden sonra ilaç yazıcaz dediler. Ama neden naturel transfer yapıyorlar bişey açıklamadılar seninki neden naturel yapıyor söyledi mi ? Nerde tedavi oluyorsun bu arada. Ben bahçecideyimCanım benimde naturel tranfer dedi doktor. Bugün karar verdik haftaya Pazartesi transfer. Transfer sonrası için ilaç iğne yazdı ama. Bende anlamadım hiç ilaç almıcam sandım. İlk denemede transferden öncede iki hafta ilaç kullanmıştım. Sende ne dedi doktor?
Canım benim transfer gününü daha belirleyemediği, rahim duvarı kalınlaşmıyor benim. Şuana kadar hiç bişey kullanmadım. Bu naturel transferi neden yapıyorlar sen biliyor musun?Kızlar ben de memorialdeyim . Benim de naturel transfer . Pazar Allah nasip ederse transferim var . Şimdiye kadar sadece folik asit kullandım . 2 gün önce de ovitrelle yaptım. Siz hangi ilaçları kullandınız ?
Hımmm anladım canım. Hadi hayırlısı olsun inşallah.Benim doktorum naturelde tutunmamın daha çok düşük riskinin daha az olduğunu söyledi
Canım kendi normal döngündeki hormonla deneyelim dedi doktor. Benim ilk seferde kesin gözüyle bakmıştı, çünkü embriyolar iyi rahim iyi. Ama nasip tutmadı. Dondurulmuş embriyolar var denicez bakalım. Eğer tutmazsa bidahaki sefere genetiğe bakmak lazım dedi. Çünkü bizde sorun spermlerde. DNA bozuk olabilirmiş. Hayırlısı allah nasip ederse olur :) ben izmirdeyim özel muayenehane Şerife DikayakAy canım iyi maşallah sen de sıkıntı yok demek ki transfer gününü belirleyebilmişsiniz ben de rahim duvarı kalınlaşmamıyor. Ben de ilk iki denememde iki hafta ilaç kullanmıştım. Bana da transferden sonra ilaç yazıcaz dediler. Ama neden naturel transfer yapıyorlar bişey açıklamadılar seninki neden naturel yapıyor söyledi mi ? Nerde tedavi oluyorsun bu arada. Ben bahçecideyim
Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?Canım kendi normal döngündeki hormonla deneyelim dedi doktor. Benim ilk seferde kesin gözüyle bakmıştı, çünkü embriyolar iyi rahim iyi. Ama nasip tutmadı. Dondurulmuş embriyolar var denicez bakalım. Eğer tutmazsa bidahaki sefere genetiğe bakmak lazım dedi. Çünkü bizde sorun spermlerde. DNA bozuk olabilirmiş. Hayırlısı allah nasip ederse olur :) ben izmirdeyim özel muayenehane Şerife Dikayak
Bende folik asit, d vitamini ve balık yağı uzun zamandır kullanıyorum. Bugün çatlatma iğnesi vurdum. Tranferden iki gün önce estroferm kullanım başlıyo. Transferle birlikte prostan bide kan sulandırıcı iğne. Yani naturel neresi bilemedim :)Siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Bide aklıma gelmişken yazım. Rahim kalınlığı geçen seferde çok iyiydi ilk denemede. Benle aynı gün transfer olan bi hasta inceydi ama yinede istek üzere yaptı doktor. Kısmet onun ümitsiz diye bakıldı tuttu :) benim kesin olur dendi tutmadı yani demek istediğim çok kafana takma olur inşallahCanım kendi normal döngündeki hormonla deneyelim dedi doktor. Benim ilk seferde kesin gözüyle bakmıştı, çünkü embriyolar iyi rahim iyi. Ama nasip tutmadı. Dondurulmuş embriyolar var denicez bakalım. Eğer tutmazsa bidahaki sefere genetiğe bakmak lazım dedi. Çünkü bizde sorun spermlerde. DNA bozuk olabilirmiş. Hayırlısı allah nasip ederse olur :) ben izmirdeyim özel muayenehane Şerife Dikayak
Anladım canım. Bu sefer tutar inşallah. İlk iki denememi başka hastanede yaptırmıştım olmadı. Şimdi doktorum genetiğe gönderdi. Ben de pgt’den temiz geldiler diye şükrederken ortaya rahim sorunu çıktı. Bakalım nolacakCanım kendi normal döngündeki hormonla deneyelim dedi doktor. Benim ilk seferde kesin gözüyle bakmıştı, çünkü embriyolar iyi rahim iyi. Ama nasip tutmadı. Dondurulmuş embriyolar var denicez bakalım. Eğer tutmazsa bidahaki sefere genetiğe bakmak lazım dedi. Çünkü bizde sorun spermlerde. DNA bozuk olabilirmiş. Hayırlısı allah nasip ederse olur :) ben izmirdeyim özel muayenehane Şerife Dikayak
Merhabalar, doktorumun bu sefer uygulayacağını anlattıgı şey bu transfer türü sanırım. Merak ettiğim yumurta toplamadan sonraki regl döneminin mi 19. Günü transfer oldunuz?Benim transferim naturel oldu. Bende ilj başta şaşırmıştım hatta burda bu şekilde transfer olan var mı diye araştırmıştım.
naturel transferde adet döngümde iki kere ultrason kontrolü yapıldı yumurtalarım takip edildi.2 tane yumurta vardı sanırım biri 10 mm değeride 18 mm idi. Dr çatlatma iğnesi gerekli görmedi. Bu süreçte hiç ilaç almadım adetimin 19. Günü transfer gerçekleşti. Transferden sonra sadece progeston fitil kullandım. Bunun dışında ilacım olmadı, folik asiti tedavi ye başlamadan önce kullanmaya başlamıştım.
Hangi merkezdesinizBenim transferim naturel oldu. Bende ilj başta şaşırmıştım hatta burda bu şekilde transfer olan var mı diye araştırmıştım.
naturel transferde adet döngümde iki kere ultrason kontrolü yapıldı yumurtalarım takip edildi.2 tane yumurta vardı sanırım biri 10 mm değeride 18 mm idi. Dr çatlatma iğnesi gerekli görmedi. Bu süreçte hiç ilaç almadım adetimin 19. Günü transfer gerçekleşti. Transferden sonra sadece progeston fitil kullandım. Bunun dışında ilacım olmadı, folik asiti tedavi ye başlamadan önce kullanmaya başlamıştım.
Haklısın kısmet bu işler. Ama merkez o kadar kalabalık doktor o kadar yoğun ki, insan ister istemez tedirgin oluyor. Anlatamıyorum neden tedirgin olduğumu ama bu tedavide herşeyin detaylı incelendiğine herşeyin doğru yapıldığına emin olmak istiyoruz sanırımBide aklıma gelmişken yazım. Rahim kalınlığı geçen seferde çok iyiydi ilk denemede. Benle aynı gün transfer olan bi hasta inceydi ama yinede istek üzere yaptı doktor. Kısmet onun ümitsiz diye bakıldı tuttu :) benim kesin olur dendi tutmadı yani demek istediğim çok kafana takma olur inşallah
Ay canım çok teşekkür ederim. Çok net anlatmışsın herşeyi. Benim de şaşırmam normalmiş bak sen de şaşırmışsınBenim transferim naturel oldu. Bende ilj başta şaşırmıştım hatta burda bu şekilde transfer olan var mı diye araştırmıştım.
Hamile misin canımAy canım çok teşekkür ederim. Çok net anlatmışsın herşeyi. Benim de şaşırmam normalmiş bak sen de şaşırmışsınSeninki pozitif olmuş darısı başıma inşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla
Naturel transferle negatif aldık canım. Bu ay yeni transfer olucam, bu sefer ilaçlıya döndü doktorum . Umarım seninki tutarHamile misin canım