Donmuş embriyoya genetik baktıran var mı ?

Estağfurullah sorabilirsiniz bilgim dahilinde cevap veririm.Bende özel hastanede tedavi görüyorum tubbebek doktoru istedi dedi ister burda yaptırın ister başka yerde. Bizde Araştırma hastanesine gittik orda genetik bölümüne gidip bu tahlilleri yaptırmak istiyorum dedim. Yarın sabah için rendavu verdiler yaptırdık. Yani sizde yaptırirsiniz bence. Daha önce tubbebek yaptırdığinız zaman bu testleri istemediler mi sizden?
Hangi testler onlar bizimle paylaşırmışsınız bende ilk defa başlayacağım hiç bir bilgim yok

Tüm bebek fiyatları evet ilaçlar hariç yüksek. Merkezine göre değişiyor. Ama bu dediğim kromozom analizi tüm bebeğe başlamadan önce yaptırabileceğiniz birşey bir genetik merkezin kapısını çalarsanız, ya da arayıp fiyat isteyebilirsiniz ,Karyotip analiz diye geçiyor, çok yüksek fiyatlar olmasa gerek
Ankarada karyotip analizinden daha geniş panel çalışan bir merkezle görüştüm eşimle ve bana 31 bin dediler 3 3.5 ayda sonuç çıkar dediler ama 4 ayı gözden çıkarmak gerek

Kıxlar pgt ne demek. Benimde 5.gün embriyo bugun aradılar 1 tane 4a kalite yumurtam var. Genrtiğe gönderilecek 1.5 2 ayda gelirmiş sonuç allhım insallah iyi sonuc gelir ya 42 yaşındayım her gün heycanla bekliyorum. Genetik iyi gelir mi acaba insallah sağlıkla dünyaya gelir

Dondurulmuş embriyoya çözüp Pgt yapıp tekrar donduruyorlar. Biz dondurduktan sonra eşimde kromozom sorunu çıktığı için, artık bana hiç bir embriyoya bakmadan transfer edemeyiz dediler. Bir dondurulmuş embriyom var çözüp pgt için biyopsi yapıp, sağlam ise öyle tranfer edilecek Cumartesi günü çözülecek hatta. Aynı soruyu bende doktoruma sordum, artık donma çözme işlemleri çok geliştiği için çok yüksek ihtimal embriyoya zarar gelmiyor.
Son durumunuz nedir acaba ?

QUOTE="Handan2212, post: 77245116, member: 1048149"]
Hayır yapılıyor ama riskleri var tabi , çözülünce bozulma ihtimali oluyormuş
[/QUOTE]
Canım meraba bende çok dondurdum fakat çift donduruldugu için transfer aşamasında çözüldü öyle birşey istemedik biz ama şöyle bisey var benimki çift donduruldugu için ve tek emriyo transferi yapılacağı için bir tanesi çöpe gitti o yüzden biraz zor oluyor

Merhaba, çözüldü biyopsi yapılıp tekrar donduruldu. Ama sağlıklı gelmediği için transfer edilmedi.
Merhaba geçmiş olsun , hangi merkezde yaptırdınız bu işlemi acaba ? Ve sağlıklı gelmediği için mi yoksa çözüp tekrar dondurma aşamasında mı bir aksilik yaşanmış ? Biz de düşünüyoruz ama henüz karar vermedim . Tek embriyom var o da Amerikan hastanesinde

Merhaba geçmiş olsun , hangi merkezde yaptırdınız bu işlemi acaba ? Ve sağlıklı gelmediği için mi yoksa çözüp tekrar dondurma aşamasında mı bir aksilik yaşanmış ? Biz de düşünüyoruz ama henüz karar vermedim . Tek embriyom var o da Amerikan hastanesinde
Merhaba biz de aynı aşamadayız size ne dediler bu süreç için risk büyük mü

Biz embriyo dondurulduktan sonra eşimin genetik bir problemi olduğunu öğrendik. Artık bütün hepsine pgt yapılması gerektiğinden önceden dondurulmuş olanı da çözüp pgt yaptırdık. Genetik olarak sağlıklı embriyo gelmedi sonucu. Çözüp dondurma ya da biyopsi aşamasında bir sorun olmadı.

Biz embriyo dondurulduktan sonra eşimin genetik bir problemi olduğunu öğrendik. Artık bütün hepsine pgt yapılması gerektiğinden önceden dondurulmuş olanı da çözüp pgt yaptırdık. Genetik olarak sağlıklı embriyo gelmedi sonucu. Çözüp dondurma ya da biyopsi aşamasında bir sorun olmadı.
Anladım çok geçmiş olsun. Başarı ile yapacak merkez de çok önemli sizin pgt nerede yapıldı

Siz hangi merkezde yaptırdınız bu işlemi

Back
X