- 3 Ocak 2024
- 211
- 134
- 23
- 28
- Konu Sahibi zzzeyzeyyy
-
Bu yıl mı gönderdinizPgt embriyo başına oluyor. Bizden 305 dolar aldılar. Merkezden merkeze değişiyor fiyat
Şişli memorial 305$ taze embriyoya alıyor, 350$ donmuş embriyoya aldı, embriyo başı. Çünkü donmuş embriyo pgt yollandığında kullanılan malzeme farklıymış o yüzden pahalı dediKızlar 1. Denememde tuttu 8 aylıkken kalbi durdu. 2. Transferde Rahim çizme emriyo glue oldu bu da kimyasal gebelik oldu smdi yarın kontrolüm var adet geldi genetikle ilgili bu konuyu konuşucaz. Sonra çare genetiğe göndermek olucak ama maddi yöndende zorluk çekiyoruz artık. Sizce pgt ne kadardır emriyo başına mı para alıyorlar yardım lütfen
Birkaç ay önce embriyo başına 300 dolar ödedik, bir de biyopsi için ayrıca ücret ödedik onun ne kadar olduğunu hatırlamıyorumKızlar 1. Denememde tuttu 8 aylıkken kalbi durdu. 2. Transferde Rahim çizme emriyo glue oldu bu da kimyasal gebelik oldu smdi yarın kontrolüm var adet geldi genetikle ilgili bu konuyu konuşucaz. Sonra çare genetiğe göndermek olucak ama maddi yöndende zorluk çekiyoruz artık. Sizce pgt ne kadardır emriyo başına mı para alıyorlar yardım lütfen
Siz donmuş mu taze mi yolladınızŞişli memorial 305$ taze embriyoya alıyor, 350$ donmuş embriyoya aldı, embriyo başı. Çünkü donmuş embriyo pgt yollandığında kullanılan malzeme farklıymış o yüzden pahalı dedi
Donmuş emriyo mu ve transfer oldun muBirkaç ay önce embriyo başına 300 dolar ödedik, bir de biyopsi için ayrıca ücret ödedik onun ne kadar olduğunu hatırlamıyorum
Çözme ücreti de alırlar sizde tekrar donacak vsDonmuş emriyo mu ve transfer oldun mu
Peki ne kadar kaç emriyo gönderebiliyoruzÇözme ücreti de alırlar sizde tekrar donacak vs
İstediğiniz sayıda gönderebiliyorsunuz o açıdan bir sınır yok biyopsi alınabildiği sürece, bizde biyopsi hepsi için tek fiyattı, pgt ücreti ise embriyo başına hesaplanıyorPeki ne kadar kaç emriyo gönderebiliyoruz
Anladım çok Teşkkürlerİstediğiniz sayıda gönderebiliyorsunuz o açıdan bir sınır yok biyopsi alınabildiği sürece, bizde biyopsi hepsi için tek fiyattı, pgt ücreti ise embriyo başına hesaplanıyor
Donmuş yolladım, 8 haftalıkken kalbi durmuştu bebeğimin, kalan embriyoları çözdürüp pgt yolladımSiz donmuş mu taze mi yolladınız
Canım ben donmuş embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdim 12sinde transfer oldum bu ayDonmuş emriyo mu ve transfer oldun mu
Bugün doktorla görüştüm donmuş emriyoyu pgt göndermem dediCanım ben donmuş embriyomu çözdürüp genetiğe gönderdim 12sinde transfer oldum bu ay
Kalitesi neydi ondan mı endişe etti acaba ? Yoksa laboratuvara embriyoloğa ve kendine güvenmiyordur artık bu uygulama oldukça yaygın bana doktorum kendisi önermişti hangi merkeze gidiyorsun ?Bugün doktorla görüştüm donmuş emriyoyu pgt göndermem dedi
Kalitesi neydi ondan mı endişe etti acaba ? Yoksa laboratuvara embriyoloğa ve kendine güvenmiyordur artık bu uygulama oldukça yaygın bana doktorum kendisi önermişti hangi merkeze gidiyorsun ?
3. 5.6. emriyolarım var hepsi çok iyi diyor çok iyi kalite dedi aa ymış bende şaşırdım İzmir özel doktorum ama emriyolarım tavmergendeKalitesi neydi ondan mı endişe etti acaba ? Yoksa laboratuvara embriyoloğa ve kendine güvenmiyordur artık bu uygulama oldukça yaygın bana doktorum kendisi önermişti hangi merkeze gidiyorsun ?
O zaman kendilerine güvenleri yok gerçekten neden böyle derler anlamış değilim dondurulmuş embriyo çözdürülür biyopsi alınıp tekrar donduruluyor yeniden sürece girmek istemiyorsanız dediğim gibi yapın embriyolarınızı başka merkeze taşıyın bnmki Kayseri Memorial Prof Semih Zeki Uludağ’a gidiyorum3. 5.6. emriyolarım var hepsi çok iyi diyor çok iyi kalite dedi aa ymış bende şaşırdım İzmir özel doktorum ama emriyolarım tavmergende
Yaaa gerçekten miii çok şaşkınım bende şuanO zaman kendilerine güvenleri yok gerçekten neden böyle derler anlamış değilim dondurulmuş embriyo çözdürülür biyopsi alınıp tekrar donduruluyor yeniden sürece girmek istemiyorsanız dediğim gibi yapın embriyolarınızı başka merkeze taşıyın bnmki Kayseri Memorial Prof Semih Zeki Uludağ’a gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?