Donmuş emriyoyu genetiğe gönderen var mı yardım

zzzeyzeyyy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2024
211
134
23
28
Kızlar 1. Denememde tuttu 8 aylıkken kalbi durdu. 2. Transferde Rahim çizme emriyo glue oldu bu da kimyasal gebelik oldu smdi yarın kontrolüm var adet geldi genetikle ilgili bu konuyu konuşucaz. Sonra çare genetiğe göndermek olucak ama maddi yöndende zorluk çekiyoruz artık. Sizce pgt ne kadardır emriyo başına mı para alıyorlar yardım lütfen

Pgt embriyo başına oluyor. Bizden 305 dolar aldılar. Merkezden merkeze değişiyor fiyat

Şişli memorial 305$ taze embriyoya alıyor, 350$ donmuş embriyoya aldı, embriyo başı. Çünkü donmuş embriyo pgt yollandığında kullanılan malzeme farklıymış o yüzden pahalı dedi

Birkaç ay önce embriyo başına 300 dolar ödedik, bir de biyopsi için ayrıca ücret ödedik onun ne kadar olduğunu hatırlamıyorum

Kalitesi neydi ondan mı endişe etti acaba ? Yoksa laboratuvara embriyoloğa ve kendine güvenmiyordur artık bu uygulama oldukça yaygın bana doktorum kendisi önermişti hangi merkeze gidiyorsun ?
Kalitesi neydi ondan mı endişe etti acaba ? Yoksa laboratuvara embriyoloğa ve kendine güvenmiyordur artık bu uygulama oldukça yaygın bana doktorum kendisi önermişti hangi merkeze gidiyorsun ?
3. 5.6. emriyolarım var hepsi çok iyi diyor çok iyi kalite dedi aa ymış bende şaşırdım İzmir özel doktorum ama emriyolarım tavmergende

3. 5.6. emriyolarım var hepsi çok iyi diyor çok iyi kalite dedi aa ymış bende şaşırdım İzmir özel doktorum ama emriyolarım tavmergende
O zaman kendilerine güvenleri yok gerçekten neden böyle derler anlamış değilim dondurulmuş embriyo çözdürülür biyopsi alınıp tekrar donduruluyor yeniden sürece girmek istemiyorsanız dediğim gibi yapın embriyolarınızı başka merkeze taşıyın bnmki Kayseri Memorial Prof Semih Zeki Uludağ’a gidiyorum

Yaaa gerçekten miii çok şaşkınım bende şuan
başka doktora mı gitsem bi görüşsem bakalım napıcam yaa kafam çok karışık. Siz n’aptınız test yaptınız mı kaçıncı gününüz bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…