yakamozum35 ben de isvecte yasiyorum 5 ay oldu geleli esimin burda kurulu bi duzeni oldugu icin bi sureligine burda yasamya karar verdik istemeye istemeye geldim halen de istemiyorum =) esimle cok mutluyuz o yuzden fazla bunalmiyorum bir de evde vakit gecirmeyi seven bi insanim senin kadar bunalmiyorum ama turkiye diorum baska da bisey demiyorum ben istanbula yakin bi yerde oturuodum belki o yuzden turkiyenin sartlarinin daha iyi oldugunu dusunuyorum bilmiorum sen nerde yasiodun turkiyedeyken? 4 aylik da hamileyim cok tedirgin oluorum bazen dilini bilmedigin insanlarin yaninda nasil dogum yapcam diorum kimsem olmucak nasil tek basima bunlarin altindan kalkicam diorum cok soru isareti var aklimda isvecte bi kere her hastaneye gittiginde özele gider gibi para veriosun ben hamile oldugum icin benden almiolar sadece gebelikle ilgili gittigim zaman turkiyede bircok seyin sorun oldugundan bahsedio herkes annemler gelmeyin orasi daha iyi dior ancak kulaktan dolma avrupa bilgisiyle herkes böyle oldugunu zannedior ama buranin koskoca ulkenin nufusu istanbulun nufusu kadartabi ki de hastaneye gittiginde burasi bombos turkiye tiklim tiklim olacak =) ben dogacak cocugumu dusunuyorum iki kultur arasinda sikisacak kalacak ben geri kafali bi insan degilim ama kesinlikle cocugumun avrupadaki gencler gibi yetismesini istemiorum kucucuk yaslarda diskolara gitmelerini istemiorum ben ne kadar anlatsam da arkadasalri gibi yasamak isteyecek hakli olarak ben herseyi zamani gelince yasasin isterim yani bunun gibi bi suru soru var kafamda benim de =) bir de isvecte dogum yapmis biri olarak seni bulduguma cok sevindim noluur bana bi anlat dogum konusunda nasil bi ulke burasi cok uzun yazdim kusura bakma ben de tedirginim senin gibi
Canim sana ve son olarak yorum yapan tum arkadaslara cok tsk.ederim.
Allah cumlemizin yardimcisi olsun insallah..
Tabiki cocuklarimiz iki kultur arasinda kaliyorlar burda. Ama onlara guzel yon vermek,yetistirmek bizim elimizde.
Ayrica biz yurt disinda yasiyoruz diye de vatan haini olmuyoruz. Tam aksine vatandan uzak olmak,onu cok daha degerli kiliyor gozumuzde.
Dinimize,ezanimiza,vatanimiza ait olan herseye bagimliligimiz daha cok artiyor. Benim oyle oldu sahsen..
Gul dikeni nerde olursa olsun, gul dikenidir demisler, bosa dememisler..
Bizde Evlatlarimizin egitimi icin burda durmayi goze aldik artik.. Gurbetin kahrini cekecegiz mecbur..
insallah yavrularimiz okurlarda kollarina altin bileziklerini takarlar tek duam..
Dogum konusunda yazmami istemissin..
Dogum konusunda endiselenme, gayet iyi ilgileniyorlar.. Bebege ve sana ilgili ve alakali oluyorlar.
Her turlu bakim oluyor hastanede, cocukla cok cok ilgileniyorlar..Anne ile de oyle..
incitmemek icin cok nazik davraniyorlar..
Hic merak etme...Biraz gec yazdim belkide senin bebis olmustur.
Allah sana ve esine bagislasin yavrunuzu da..
Sevgilerimle...