donuk koca...

Ben senin kocan gibiyim.
Bende boğayım
Eşinde burcunu inkar etmiyor
Yapcak bişey yok hacıııı,alışcan

slm hemşerim naber

ya ne alakası var çok aktif olunca yaklaşılmıyo mu valla alakası yok bizden biliyom yani

Sanki beni anlattın bacım vallahiii aynı benimkide böle,sürekli bi tarafımda eli bensiz ypamaz işten gelir bi saatliğine ben evdeyken ama gel gör süpriz yapsa hediye alsa kırk yılda bir onuda ağzında tutamaz bi süprizi kalmaz,hediye istiyorm kredi kartımı al istediği al der:119: napayım ben onu öle çok seviyorum

aynennnn çoğu zaman yemek bile yapamıyorum

Hah..benim odunum da senin erkek versiyonun işte...

bende 14 aylık evliyim.erken çökmüş adamcağız baba moduna girmiş yazık bebeğiniz olunca nasıl olacak merak ettim

Allah yardımcımız olsun nedeyim...

beterin beteri var haline şukret dostummdiyorum ama zor.sabırrr.

Cok şükür Allah başka dert vermesin..

Ben de tam böyle birini kastettim...aynı benim koca..
Adam hep bi kaçış modunda ama gezdirmeyi yedirmeyi giydirmeyi sever cok şükür...

Hayırlısı bakalım...
Adam yüzyüze canım diyemiyo yaa..
Ancak telde diyebiliyor..
Bu kadar da olunmaz dedirtiyor..
Neyse adam edecem inşallah

Biz bütün boğalar boyleyiz sanirim :) bende oyleyim hic sevmem sarilmayi opmeyi falan, sevgimi temasla guler yuzle konusmalarimla vs gosteremem icimde yasarim
Yapi meselesi yani sanirim degismez

Yaw tüm boğalar böyle değil bacım..
Hayatım boyunca cevrem hep nazımı çeken boğalarla doluydu..
O yüzden eşim de boğa olsun diye çok istedim..
Böylesi geldi..
Hayırlısı bakalım..

Son düzenleme:

sema maraşlı herşeyi kadının üstüne yıkan bir yazar..
her türlü fedakarlığı yapması gerekenin kadın olduğunu anladım yazılarını okuyunca..
özür dilenecekse kadın dileyecek..
sorun varsa kadın çözecek..
eş ilgisizse evine bağlı değilse kadın bi dünya fedakarlıkla evine bağlayacak..

Ay benim nişanlım şimdiden böyle. Yanımızda birisi varsa asker arkadasi oluveriyorum hemen ama kimse yoksa bebeğim askim canım Bitanem. Bazen kişilik bozukluğu yasiyorum yanliz kalalim oper sadece hic sarilmaz. Ben biir ismiyle hitap edeyim ilgisiz durayim hemen surati düşer. Benimkide ilgi manyağı bir aslan burcu Ama sevgisinden eminim. Şimdi aynı evi paylasinca ne yapcaz bilmiyorum.

Öyle kocayı ben de olduğu gibi kabul ederim

Benimki de boga ben de bogalari benimki gibi okumustum hepsini oyle bilirdim.yani sizinkinin tersi dokunsallardan yani arkadasin birinin dedigi gibi arkami donmeye gelmez.biz de donuk olan benim sanirim sizin es kadar olmasa da...

Bende hepsini senin gibi bilirdim bacım sorma...

aaa bak aklıma ne geldi..bi yerde okumuştum... çıplak uyuyan çiftelr daha huzurlu oluyormuş ve aralarındaki bağlılık artıyormuş.... evlisin de nasılsa... onu denesene gelişmeleri yazarsın:)

Yaw sonu başka yere gider diye adam kendisine popomu dönüp yatmama izin vermiyor..
Araya yorgan sıkıştırıyo
Siz nediyonuuzzz bacılaarrrr

Demekki hala umut var

bende eşimde dokunsalızdır. işten gelınce evet sarılır öper mutlaka evdeykende fakat oda süprizlere uzak biraz özel günler harıc hedıye aldığını hatırlamam. herkes farklı işte

Yaa...benimki de çok sever hediye almayı..amma sarılma öpme yoookkk..
Hepsi ayrı bi cins işte...

Haspünallaaaahhh..
Mübarek cuma ağzınızı hayır açın..
Ne aldatması Allah korusun,,

valla bende kocan gibiyim..
tipik boğa burcuyum...
eşimde boğa burcu o benim kadar donuk değil bi tık daha iyi...
zaten temastan hoşlanmam hiçkimseyle o yüzden hiiç sorun değil...

Aman hoşlanmayın zaten temastaaannn...
Hııhhhh...
Soğuk olunca da üstümüze düşer sıkboğaz ederrsinizzz...
Hain boğaları siziiii

Yaa tadımdan yenmiyommm eneeemmmm

Son düzenleme:

Koptummmmmm

Yaw sonu başka yere gider diye adam kendisine popomu dönüp yatmama izin vermiyor..
Araya yorgan sıkıştırıyo
Siz nediyonuuzzz bacılaarrrr

bu yorumuna koptum öyle durumlarda böle yapıp kaçıcan

yorumlara koptumm ama arkadaş sizce ne yapsada ilgili olsa diyo taktik istiyor bazı bayanlarda kocalarını övmüş nispet yapar gibi ona koptum komik olmuş :)

Eşim donuk veya boğa burcu değil ama ben boğayım. Buradan yürüyeceğim sorununa. Sevmiyoruz arkadaş öpmeyi öpülmeyi. Herkesin bir huyu var işte bu da bizimki anlamak niye bu kadar zor? :44:

Ben eşin kadar değilim içimden gelince yerimden kalkar öperim eşimi el şakası falan yaparım ama genel anlamda annemi bile nadir öperim. Daha çok annem gelir öper.

Sadece öpücük meselesi değil yüzüme dokunulması da tuhaf geliyor bana. Şaka niyetine yanağıma hafifçe vurulsa kızıyorum.

Bizim gibiler dokunsal değil işitseldir. Kabulleneceksin mecbur.

bu yorumuna koptum öyle durumlarda böle yapıp kaçıcan

Bacım zaten sarılsın diye popomu dönüp kollarının arasına giriyom...
'Hacı bu yatış tehlikeli biliyon demi' diyo...
İçimden diyom: amaaaan sarıl da,sonu nere giderse gitsin
O tabi duşa üşendii için 5dakka bekliyo öyle: ama ben böyle uyyamıyoom diyo..
Ben:

çok güldüm bende aynı senin gibiyim

yorumlara koptumm ama arkadaş sizce ne yapsada ilgili olsa diyo taktik istiyor bazı bayanlarda kocalarını övmüş nispet yapar gibi ona koptum komik olmuş :)

No komennnnttttt.....

Yok bacım kabul etmiyommm....
Çünkü işitsel de değilsiniz...
Ne güzel söz ne tatlı dokunuş hiç biri yok...
Ama görsel olduğunuz kesin..
Uzaktan seyrediyonuz sadece...
Hıhhhh....

Son düzenleme:

Yazmıyım yazmıyım dedim ama dayanamadım.
Eşim bana hacı dese,senin yaptıklarının hiçbirini yapmazdım,içimden gelmezdi.
Ağız alışkanlığı olmuş herhalde,sen rahatsız olmuyor musun ? Abi,kanka muhabbetinde gibi...

duşa üşenende bir benimki sanardım o sarılarak uyuyamama sorunsalı bizdede var 5 dk sonra off çok sıcak pöff bacağım ay kolum diye başlıyor söylenmeye o yeterki konuşmasın şikayet etmesin diye ben alıyorum kollarımın arasına kurtulabildiği an kaçıyo tabi o ayrı

Ya diyorum ısrarla çok itici bulduğumu..
Ama 'gayet samimane diyorum alınacak ne var' diyo..
Hacım diye seslendiğinde, 'canım demesen bakmıcam' diyorum..
Niye burkadar takıyorsun ki diyoooo....
Haspünallaaaaahhhh....

4 senedir birlikteyim aynı şeyleri bizde yaşıyoruz hatta çoğu çiftler bu şekilde zaten. Ben bu konudan bahsetmemiştim ki neden anlatma gereği duydunuz? Benim dedigim her ne kadar sevselerde o sınırı koruyamayınca seni tamamen arkadaşın hatta asker arkadaşın gibi davranmaya başlayanlar olabiliyor. Konu sahibide gereken cevabı verdi zaten. Size de iyi günler dilerim.

çok güldüm bende aynı senin gibiyim

Yalnız değiliz demekki...
Topik açalım 'donuk kocaların sırnaşık karıları' diyee

Pis Nazlı şeyler...
Ne hale düşürdüler biziii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…