- 26 Ocak 2007
- 6.527
- 884
- 363
- 38
- Konu Sahibi fernandohoze
-
daha 2 aylık evlisiniz duşamı üşeniyor
Sen nazar istiyon herhalde enemmmm...
Çok anlatma nazarım değer bakk haaaa
Allah muhabbetinizi artırsın...
Dua edelim teorindekileri pratiğe dönüştürebikeceğin bi olsun dostumm
Ben konu açsam aynı şeyleri yazardım sanırım benim eşim sürpriz falanda yapmaz hatta tenhada yakalasa korkutur evin içinde gezmeye korkar oldum biyerden çıkıp böö dicek diye kaç kez elimde ne varsa yerlerde buldum boğa burcu erkeklerinin genel özelliği sanırım bu nişanlıyken farklı evlenince farklı oluyolar köprüyü geçene kadar diyolar sanırım biz 10 ayda bu konu yüzünden 10 kere kavga etmişizdir ilgi,sevgi sıfır tv karşısında sürekli yorgunum başım ağrıyo diyen bir adam deli oluyom ben sarılıp öpmekte bir yere kadar oluyo sonra hep ben hep ben diye sinirleniyorum sevmiyosun belli diye kavga çıkarıyorum
Aynı benim kocişim o da tipik bir boğa burcu erkeği. Anlattıklarınızı bire bir yaşıyorum ve henüz bir çözümünü bulamadım bulursanız beni de haberdar edin lütfen.
bu konuda tersi olan bi benim herhalde.....vallahi aksam eve gittigimde hic bir seye halim kalmiyor..cilve filan yapamiiicimm o yorgunlugumun ustune...bizimkisi yorgunluk zamansizlik birazda sanirim...
zorla nereye kadar olurki arkadasim, adamin icinden gelmesi lazim bana gore...
Öyle koca beni olduğum gibi kabul etmek zorunda kalıyor hiç hoşlanmam sürekli öpüşüğ koklaşmaktan Allah bi sana bi de eşime sabır versin
hatunlar bi bakın hele..
kocamın üzerine konu açmayalı baya oldu..
ama bu sorunun cevabı kafamı kurcalıyo..
çok şükür ciddi bi sorun değil..
ama yorumlarınıza ihtiyacım var..
eşim nişanlıyken içime düşen beni ilgiye boğan tipik bi boğa burcuydu...
yine tipikliğinin neticesinde evlenince de ilgisizlikte tavan bi hale geldi..
sevildiğimi biliyorum ama sevgi dili farklı adamın..
yani sarılmaz, öpmez, canı kaynamaz..
kendi tabirince:donuk....
yapımda yok öpüp koklamak, sarılmak diyo..
içimden diyorum (açtırtma ağzımı nişanlıyken ikide bi tenhada kıstırıyodun amaaa)
ama gelin görün ki adam da ruh yok enemm..
gün içerisinde arar sorar, meraklıdır..
hediye almayı süpriz yapmayı sever.. (çok sık yapmasa da)
amma lakinkiii dokunsal değil..:26::26:
içinden seviyo anlaşılan..
bugüne kadar şirinlikle öptürttüm kendimi..
elini belime doladım gülerek sarılsın diye...
ama yok anacım..adamın yapısında yok..
yani eskiye nazaran iyi tabi..
ama yinede kapıdan girer: naptın hacı? der..
üstünü çıkarıp tv izler uyur..
tabi ben atlarım boynuna, yanağımı uzatırım..
bunu her gün yapmama rağmen,her gün üşenmeden sorar: noldu hayırdır diye??
zıkkıımm...sen öpmüyon ben öpüyom işte anla be adamm
neyse, sözün özü: kocası donuk olanlar, ilgi ihtiyacınızı nası gideriyonuz enemm??
ya da siz de benim gibi sık sık sevilmediğinizi düşünüp kuruyonuz mu kendinizii???
genel olarak üşengeç aslındahiçte yeni evli gibi değiliz aslında sanki bi 5 yıl devirmişiz gibi
Benim kocamı anlatmışsın sanki...
Köprüyü geçene kadar sanırım bu durumlar...
Ben kocaman bekarken böyle değildin dediğimde yıllarca peşinden koştum uğraştım şimdi de sen uğraş diyor
kocalar evlenene kadar tenhada kıstırır..ama evlendikten sonra aynı olur genelde..
:26::26::26:
Bende senın herfi gibiyim canım çok üşengecim
Yok bacım kabul etmiyommm....
Çünkü işitsel de değilsiniz...
Ne güzel söz ne tatlı dokunuş hiç biri yok...
Ama görsel olduğunuz kesin..
Uzaktan seyrediyonuz sadece...
Hıhhhh....
O da iyymişşşş....
Tecrübeyle sabit...maleseffff....
genelde eşimden daha çok isterim cinselliği bazen ciddi ciddi sorguluyorum kendimi bende mi bişey var diyebazende ben istemem o ister çok yuvarlanıp gidiyoruz işte
NE OLDU LİLİMMMM İNANMADINMI
Kasıyoruz bacım kasıyoruz. Aşırı otokontrol var bizim gibilerde. Soğukkanlıyız. Ama dinlemeyi ve anlatmayı severim rica ediyorum.
Duygu anlatımında rahat olamıyoruz. Kocam benden daha rahat konuşur benden de bekler. Bir ara sevgiliyken onu daha az sevdiğimi bile ima etmişti. Ama ilk seni seviyorum diyen bendim naber? Nasıl gözümü karartmışsam demek ki
Ben de sevgimi onun için yaptıklarımla belli ediyorum. Kuru bir seni seviyorum bir zaman sonra etkisini yitiriyor.
Geçen gün konu açmıştım. Romantik sürpriz beklentisini laf çarpıtarak söyledi. Ben de burada akıl danıştım. Göstercem ben ona sürprizi ramazan geçsin de
Sadece seyretmiyoruz anacım düşünüp ilham alıyoruz.
Neden büyük şair, ressam ve yazarlar boğa burcu sanıyorsun?
Fazla yorum okumadan yazmıştım. Senin ki biraz rahata ermiş gibi hakkaten. Yine boğa burcu olarak yazıyorum trip çekemem. Evde huzurum bozulsun istemem o yüzden tuhaflık sezersem anlar ve konuşurum.
Merak ettim bir kendi haline bırak bakalım hiç hoşluk yapma eşin ne zaman gelecek sana?
bende tam aksine çok tezcanlıyım her konuda herifide üşengeçliğinden böyle götüresim geliyo bazen
Kız ne güldüm..
Seni korkutup onla mı eğleniyo piss
Ben de kavga çıkarıyorum...
Niye beni olduğum gibi sevmiyorsun diyo..
Ben de ozaman olduğun gibi göstereydin kendini nişanlıyken rol yapmasaydın diyommm....
Öyle gidiyoo amaaannnn,,,,
Tmam canım takipte kal
Olacak inşallahhhh....
Kararlıyımmmmm
Aminnnn
He nedense hep senii azgın hatun olarak hissediyom ben
ayy benim kocamn da benden öyle sofralar hazırlayayım, giyineyim istiyor ama ben yapamıyorum..giyinip süsleniyorum yemekler hazırlıyorum mumlar falan adam eve giriyo bunee yaaa diyo yerde yeseydik maç var bugün diyo gidip üzerimi değişiyorum tekrar pijamalarımı giyiyorum o bir koltukta ben bir koltukta bakıyo sinirlendim çakmak fırlatıyo yastık fırlatıo gülüyo sevme şekli bile odunca gerçekten biyerden sonra kopuyo insan mahalle arkadaşından daha beter oluyo adamen son korkuttuğunda bayılıcam sanmış yaklaşık 5 dak. donup kalmışım şimdi onu anlatıp gülüyo nasıl dondun kaldın öyle diye gerçi dünde korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?