donuk koca...

Benim kocamı anlatmışsın sanki...
Köprüyü geçene kadar sanırım bu durumlar...
Ben kocaman bekarken böyle değildin dediğimde yıllarca peşinden koştum uğraştım şimdi de sen uğraş diyor

Kız ne güldüm..
Seni korkutup onla mı eğleniyo piss
Ben de kavga çıkarıyorum...
Niye beni olduğum gibi sevmiyorsun diyo..
Ben de ozaman olduğun gibi göstereydin kendini nişanlıyken rol yapmasaydın diyommm....
Öyle gidiyoo amaaannnn,,,,

Aynı benim kocişim o da tipik bir boğa burcu erkeği. Anlattıklarınızı bire bir yaşıyorum ve henüz bir çözümünü bulamadım bulursanız beni de haberdar edin lütfen.

Tmam canım takipte kal

Olacak inşallahhhh....
Kararlıyımmmmm

Öyle koca beni olduğum gibi kabul etmek zorunda kalıyor hiç hoşlanmam sürekli öpüşüğ koklaşmaktan Allah bi sana bi de eşime sabır versin

Aminnnn

Son düzenleme:

kocalar evlenene kadar tenhada kıstırır..ama evlendikten sonra aynı olur genelde..

:26::26::26:

O da iyymişşşş....

kocalar evlenene kadar tenhada kıstırır..ama evlendikten sonra aynı olur genelde..

:26::26::26:

Tecrübeyle sabit...maleseffff....

genelde eşimden daha çok isterim cinselliği bazen ciddi ciddi sorguluyorum kendimi bende mi bişey var diye bazende ben istemem o ister çok yuvarlanıp gidiyoruz işte

Yok bacım kabul etmiyommm....
Çünkü işitsel de değilsiniz...
Ne güzel söz ne tatlı dokunuş hiç biri yok...
Ama görsel olduğunuz kesin..
Uzaktan seyrediyonuz sadece...
Hıhhhh....

Kasıyoruz bacım kasıyoruz. Aşırı otokontrol var bizim gibilerde. Soğukkanlıyız. Ama dinlemeyi ve anlatmayı severim rica ediyorum.

Duygu anlatımında rahat olamıyoruz. Kocam benden daha rahat konuşur benden de bekler. Bir ara sevgiliyken onu daha az sevdiğimi bile ima etmişti. Ama ilk seni seviyorum diyen bendim naber? Nasıl gözümü karartmışsam demek ki
Ben de sevgimi onun için yaptıklarımla belli ediyorum. Kuru bir seni seviyorum bir zaman sonra etkisini yitiriyor.
Geçen gün konu açmıştım. Romantik sürpriz beklentisini laf çarpıtarak söyledi. Ben de burada akıl danıştım. Göstercem ben ona sürprizi ramazan geçsin de

Sadece seyretmiyoruz anacım düşünüp ilham alıyoruz.
Neden büyük şair, ressam ve yazarlar boğa burcu sanıyorsun?

Fazla yorum okumadan yazmıştım. Senin ki biraz rahata ermiş gibi hakkaten. Yine boğa burcu olarak yazıyorum trip çekemem. Evde huzurum bozulsun istemem o yüzden tuhaflık sezersem anlar ve konuşurum.
Merak ettim bir kendi haline bırak bakalım hiç hoşluk yapma eşin ne zaman gelecek sana?

genelde eşimden daha çok isterim cinselliği bazen ciddi ciddi sorguluyorum kendimi bende mi bişey var diye bazende ben istemem o ister çok yuvarlanıp gidiyoruz işte

Biz ikimiz de her daim hazırız...
Ama işte beyfendi duşa uşenir...
Sinir eder beni....

Haklısın dostum...
Eşimin ifade özürlü olduğunu farketmiştim sen de tescilledin
Son yazdıkların kesinlikle doğru....
Sadece ama sadece trip atınca düşüy üstüme..
Ee hep trip atamamya canımmm

Son düzenleme:

giyinip süsleniyorum yemekler hazırlıyorum mumlar falan adam eve giriyo bunee yaaa diyo yerde yeseydik maç var bugün diyo gidip üzerimi değişiyorum tekrar pijamalarımı giyiyorum o bir koltukta ben bir koltukta bakıyo sinirlendim çakmak fırlatıyo yastık fırlatıo gülüyo sevme şekli bile odunca gerçekten biyerden sonra kopuyo insan mahalle arkadaşından daha beter oluyo adam en son korkuttuğunda bayılıcam sanmış yaklaşık 5 dak. donup kalmışım şimdi onu anlatıp gülüyo nasıl dondun kaldın öyle diye gerçi dünde korkuttu

ayy benim kocamn da benden öyle sofralar hazırlayayım, giyineyim istiyor ama ben yapamıyorum..
Bende donuk kadın oluyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…