Donum noktasi.. Peki ya SIMDI ???

cikmazdabiri

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
60
0
16
Diğer
Merhaba arkadaslar,

Onceki konumda esim ve ailesiyle olan sorunlarimizdan bahsetmistim bundan yaklasik iki hafta once esimin telefonunu gormek istedim vermek istemedi,
internetin basindan kalkmiyordu, bende kendine ceki duzen vermesi gerektigini boyle devam edemeyecegini soyledim bagirdi cagirdi
isine geliyorsa boyle gelmiyorsa s ... ol git, defol git dedi artik canima tak etmisti
aldim cantami evden cikmaya yeltendim aksamin karanliginda evin anahtarini birak oyle git dedi, o anki sinirle anahtari dusunecek degildim ciktim
arkadasima gittim, 6 gun kadar onun evinde kaldim,
ilk gun aradi eve don dedi esim sonraki gunler hic arayip sormadi bile ailesine bildirmis aileside hemen dava ac bosanin demis..

1 hafta sonra eve dondum ben konusmaya calistik, annesi surekli arayip duruyor o evdeyse esyalari topla sen gel diye esimde bir cirpida esyalarini topladi 5-6 valiz evden cikti gitti..

Sonra pismanliklar bunu sarmis olacakki gittikten bir iki gun sonra beni arayip yalvarmaya basladi ne olur beni affet aileme resti cektim
hatanin hepsi bende kendimi sana affettirmek istiyorum diye ..
Peki o kadar kolay miydi onca seyi yasatip karsindakinden affetmesini beklemek.?
Olayi benim ailem ve burdaki akrabalar biliyor bu arada yurt disinda yasiyorum ben ailem tr de..
Aramizdaki sorunu duymayan kalmadi simdi kalkmis benden af diliyor hataliyim diyor, 9 senedir duzelmeyen adam bundan sonra mi duzelecek ??? Anasinin bir cift sozune esyalari toplayip
giden adamdan hayir gelir mi ne yapacagimi bilmiyorum lutfen fikir verir misiniz ???

Son düzenleme:
sence bu konudaki sorun ne bilmiyorum ama bence birden çok sorun var, telefonu neden vermez bi adam, internetin başından kalkmamak ne demek, git demek kendi gitmek annesi dedi diye, oyun hamuru gibi adam bu nedir

bundan sonra çocuk gibi,anasının aklıyla değil kendi aklıyla hareket edeceğini düşünüyorsn affet..ama yine aynılarını yaşayacaksan bırak gitsin..

bu adamlar ana kuzuluğunu bırakmadan,olgunlaşmadan evlenemse keşke ya..karpuz değil olgunlaşıp olgunlaşmadığna bakıp alasın.

Ne kadar tuhaf insanlar var, gelinin eve donuyor o geldiyse sen cabuk bize gel, hemen bosan falan.

Kocanizin ailesiyle bir sorun mu vardi onceden?

Ne kadar tuhaf insanlar var, gelinin eve donuyor o geldiyse sen cabuk bize gel, hemen bosan falan.

Kocanizin ailesiyle bir sorun mu vardi onceden?

Esim yurt disinda dogma buyume yakin akrabam ve cok kucuk yasta evlilik yapmistim ben 19 o 23 tu ..
Ailesi ne calismami, ne okuyup kendimi gelistirmemi istemediler cocuk dogurup evde oturmami kisacasi kendilerine hizmetcilik yapmami istediler..

Esimde ailesinin agzina cok bakti son uc senedir calismaz internet bagimlisi ailem devreye girdiginde caliscam kendime ceki duzen vercem diyor
bi sure sonra yine bildigini okuyor sorumluluk denen sey sifir ..

Bu arada bende burda calistim didindim dilimi ogrendim kendimi gelistirdim esimin ailesine bu durum tersdi..

Cocuklari cok sevmeme ragmen evliligimin bu gidisatina guvenip cocukda yapamadim :/

sizi evliliğinizin en başından beri istemediğiniz bir hayata mahkum etmiş aileniz, istemediğiniz evlilik,, sonrasında istemediğiniz ev -eşyalar , eşinizle sorunlarınız dayak-aldatma e birde anneci eş ... bu zaman kadar dayanmanız bile tebriği hakediyor...

bir şeylerin düzene gireceğine inanıyorsanız karar sizin

Esim yurt disinda dogma buyume yakin akrabam ve cok kucuk yasta evlilik yapmistim ben 19 o 23 tu ..
Ailesi ne calismami, ne okuyup kendimi gelistirmemi istemediler cocuk dogurup evde oturmami kisacasi kendilerine hizmetcilik yapmami istediler..

Esimde ailesinin agzina cok bakti son uc senedir calismaz internet bagimlisi ailem devreye girdiginde caliscam kendime ceki duzen vercem diyor

Bu arada bende burda calistim didindim dilimi ogrendim kendimi gelistirdim esimin ailesine bu durum tersdi..

Cocuklari cok sevmeme ragmen evliligimin bu gidisatina guvenip cocukda yapamadim :/

Zor bir durum. Calismayan bir koca, tuhaf bir aile. Bir taraftan yurtdisindasiniz, diliniz var ama calisma deneyiminiz yok, aileniz Turkiye'de. Bosanma kararini vermek zor bu durumda, gercekten sizin icin donum noktasi olacak.

Akilliymissiniz, cocuk yapmamis o ailenin istedigi gibi bir role burunmemissiniz.

size kim bakıyo eşin çalışmıyosa

Zor bir durum. Calismayan bir koca, tuhaf bir aile. Bir taraftan yurtdisindasiniz, diliniz var ama calisma deneyiminiz yok, aileniz Turkiye'de. Bosanma kararini vermek zor bu durumda, gercekten sizin icin donum noktasi olacak.

Akilliymissiniz, cocuk yapmamis o ailenin istedigi gibi bir role burunmemissiniz.

Calisma deneyimim var canim dokuz senedir bos durmadim cesitli islerde calistim ve dilimi ogrendim.
Ailemin dusuncesi kesinlikle sans vermemi istemiyorlar simdiye kadar akli nerdeydi
cok defa sans tanidin onu kullanmaliydi diyorlar ..

Iki eltiyiz buyuk eltim 17 sene onlarla birlikte oturdu tek kelime yabanci dili yok,
17 sene onlarin hizmetini gordu suan ayri eve cikmak uzereler ..

sizi evliliğinizin en başından beri istemediğiniz bir hayata mahkum etmiş aileniz, istemediğiniz evlilik,, sonrasında istemediğiniz ev -eşyalar , eşinizle sorunlarınız dayak-aldatma e birde anneci eş ... bu zaman kadar dayanmanız bile tebriği hakediyor...

bir şeylerin düzene gireceğine inanıyorsanız karar sizin

8 sene sonra dogru duzgun esya alindi evime :)))
Soyle gecmise donup bakiyorumda az sey yasamamissim vay bee diyorum ..

Bu arada aof universiteye kaydimi yaptirdim yakin zamanda sinavlarim vardi esim benle birlikte gelmedi bile
bunu soyledigimde unv okumani istemiyordum diyor :) kendine ne zarari varsa disardan calisip sinava giriyorum kendi gibi bos oturmaktan iyidir :)

size kim bakıyo eşin çalışmıyosa

Issizlik parasi aliyor o son 5-6 aydir calismiyorum oncesinde calisiyordum ..

peki siz ne düşünüyorsunuz seviyormusunuz , eski konunuzda da gördüm hep kötü olaylar hiç güzel anınız eşinizin güzel bir huyu yok mu veyahut değişceğine inanıyormusunuz...

Aile tuhaf, esin calismiyor ona guvenip cocuk bile yapamiyorsun. Sen calisiyorsun kendi ayaklarinin uzerinde durabiliosun.

Bu durumda bosanabilirsin, eger esin degisecegini soyluyorsa bosandiktan sonra gozlemle, degisirse geri donersin, degismezse gelecegine bakarsin,

Ya sen şaka mısın arkadaşım?
Daha önce ki konunda zaten hayatını özetlemiştin ve ben kendimi senaryosuyla oyuncuları arasında senkron kurulamayan drama filmi izler gibi hissetmiştim kendimi okurken.
Eşin çalışmıyor, sana kötü davranıyor, evlenirken dogru düzgün eşya almamışlardı, kayınvalidenler hiç seni insan yerine koymuyolardı, eşin pc de kadınlarla konusuyodu falan..
Yanlış mı hatırlıyorum?

Boşanmak için sana daha ne yapmalarını bekliyosun?
Bu adamda çocuk yaptığında neyin düzeleceğini düşünüyorsun.
Ben cidden bi türlü anlam veremedim sana, kendini bunca sene heba ettiğin yetmez mi?
İnsan kendisine bu zulmü yapar mı ya? :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaslar,

Onceki konumda esim ve ailesiyle olan sorunlarimizdan bahsetmistim bundan yaklasik iki hafta once esimin telefonunu gormek istedim vermek istemedi,
internetin basindan kalkmiyordu, bende kendine ceki duzen vermesi gerektigini boyle devam edemeyecegini soyledim bagirdi cagirdi
isine geliyorsa boyle gelmiyorsa s ... ol git, defol git dedi artik canima tak etmisti
aldim cantami evden cikmaya yeltendim aksamin karanliginda evin anahtarini birak oyle git dedi, o anki sinirle anahtari dusunecek degildim ciktim
arkadasima gittim, 6 gun kadar onun evinde kaldim,
ilk gun aradi eve don dedi esim sonraki gunler hic arayip sormadi bile ailesine bildirmis aileside hemen dava ac bosanin demis..

1 hafta sonra eve dondum ben konusmaya calistik, annesi surekli arayip duruyor o evdeyse esyalari topla sen gel diye esimde bir cirpida esyalarini topladi 5-6 valiz evden cikti gitti..

Sonra pismanliklar bunu sarmis olacakki gittikten bir iki gun sonra beni arayip yalvarmaya basladi ne olur beni affet aileme resti cektim
hatanin hepsi bende kendimi sana affettirmek istiyorum diye ..
Peki o kadar kolay miydi onca seyi yasatip karsindakinden affetmesini beklemek.?
Olayi benim ailem ve burdaki akrabalar biliyor bu arada yurt disinda yasiyorum ben ailem tr de..
Aramizdaki sorunu duymayan kalmadi simdi kalkmis benden af diliyor hataliyim diyor, 9 senedir duzelmeyen adam bundan sonra mi duzelecek ??? Anasinin bir cift sozune esyalari toplayip
giden adamdan hayir gelir mi ne yapacagimi bilmiyorum lutfen fikir verir misiniz ???

gelmez. şukadarcık anlatımın bıle eşinin sorumsuz dengesız bır ınsan olduğunu bellı ettı. defol gıt dıyen bır ınsandan sence hayır gelır mı? hiç boşuna uğraşma arkadaşım. hayatına yenı bır sayfa aç bıran once

valla canım benımde esımle bır cok sorunum oldu ayrılcaktım avukata falan verdım sonra pişman oldu af diledi falan bende onsuzken cok dusundum..onu sevdiğimi ve son bir sans vermem gerektiğini anladım ve son bir sans verdim ama isteklerim oldu ondan işine gelirse dedim..benimde aılesıyle ılgılı mahalledekı arkadaşlarıyla ılgılı sıkıntılarım vardı once baska ev olucak dedım oraya donmem baska eve tasındık aılesı ıle arasına mesefe koyduk hem o hem ben..şimdi cok mutluyumm ıyıkı barısmısım..
demem o ki..eğer gercekten ailesi ile araya mesafe koycaksa anne kuzusu olmayacaksa gercekten duzelmek ıcın caba harcayacaksa yuvanı yıkma..
ama emınsen değişmeyeceğine bundan adam olmaz diyosan da uzatma gitsin...

Daha önce ki konunda zaten hayatını özetlemiştin ve ben kendimi senaryosuyla oyuncuları arasında senkron kurulamayan drama filmi izler gibi hissetmiştim kendimi okurken.
Eşin çalışmıyor, sana kötü davranıyor, evlenirken dogru düzgün eşya almamışlardı, kayınvalidenler hiç seni insan yerine koymuyolardı, eşin pc de kadınlarla konusuyodu falan..
Yanlış mı hatırlıyorum?

Ben cidden bi türlü anlam veremedim sana, kendini bunca sene heba ettiğin yetmez mi?

ben bu kadar sorunun olduğunu bilmiyodum canım ya esın sorumsuz adamın tekiymiş meğer nasıl çalışmaz nasıl evıne bakmaz kı anlamıyorum..
valla sen ıyıce dusun ve kararını ona gore ver..herkeste bir olmuyo evett kimi değişiyor ama kımı de değişmiyor. :50:

peki siz ne düşünüyorsunuz seviyormusunuz , eski konunuzda da gördüm hep kötü olaylar hiç güzel anınız eşinizin güzel bir huyu yok mu veyahut değişceğine inanıyormusunuz...

iNSANIN karakteri kolay kolay degismez diye dusunuyorum.. Ic dunyam o kadar hirpalandi ki bazi olumsuzluklari sanki normalmis gibi goruyorum :s

esimin bikac iyi huyu elbette vardir ama sorunlar daha agir basiyor ailesi cok cins hepsi birbirinin arkasindan atar aile iclerinde
turlu turlu oyunlar doner, ailesiyle sorun olunca otomatikman gorumce kayinda ortak olur daha neler neler :s

Yanlış mı hatırlıyorum?

Bundan bikac sene oncesine kadar daha cesaretliydim suan cesaretimin cok azaldigini hissediyorum :s

gelmez. şukadarcık anlatımın bıle eşinin sorumsuz dengesız bır ınsan olduğunu bellı ettı. defol gıt dıyen bır ınsandan sence hayır gelır mı? hiç boşuna uğraşma arkadaşım. hayatına yenı bır sayfa aç bıran once

Ne yaptigini bilmiyor esim kim nereye cekse oraya gider, aciyorum da ona ama kendine acimayan insana ben ne yapabilirim ..

Defalarca uyardim aile oldugumuzun farkina varmasini soyledim ne icin caliscam sorumluluk alcam cocugum bile yok diyor..
Cocuk istiyorsan biraz caba gostermeli kendine ceki duzen vermelisin diyorum orali bile olmuyor.

valla canım benımde esımle bır cok sorunum oldu ayrılcaktım avukata falan verdım sonra pişman oldu af diledi falan bende onsuzken cok dusundum..onu sevdiğimi ve son bir sans vermem gerektiğini anladım ve son bir sans verdim ama isteklerim oldu ondan işine gelirse dedim..benimde aılesıyle ılgılı mahalledekı arkadaşlarıyla ılgılı sıkıntılarım vardı once baska ev olucak dedım oraya donmem baska eve tasındık aılesı ıle arasına mesefe koyduk hem o hem ben..şimdi cok mutluyumm ıyıkı barısmısım..
demem o ki..eğer gercekten ailesi ile araya mesafe koycaksa anne kuzusu olmayacaksa gercekten duzelmek ıcın caba harcayacaksa yuvanı yıkma..
ama emınsen değişmeyeceğine bundan adam olmaz diyosan da uzatma gitsin...

Sorunlarinizin ustesinden gelebilmis olmaniz cok guzel, buindan sonraki hayatinizda mutluluklar ..

diğer konularınıda biliyorum arkadaşım senin en güzel yapacagın şey bu adamdan boşanmak kendine yeni bir hayat kurmak..
kendini heba ettiğin yeter huylu huyundan vazgeçmez sen afettim desende bu adam değişmez emin oll sende affettiğinle kalırsın..
en güzelim yıllarını bu adamla uğraşarak geçiriyosun, seninde hayatı yaşama hakkın var ailen bile boşan diyosa daha neyi bekliyosun Allah aşkına..

Bu aksam konusmak icin gelecek daha ne diyecegimi bile bilmiyorum :/

ben söyliyim canım ne diyeceğini.
de ki
bütün gençliğimi sana ve ailene verdim. beni okadar kör etmişsiniz ki kendim için iyi olanın boşanmak olduğunu bile göremiyorum.
bu kadar net olan bu gerçek bile bana şüphe veriyo.
insan ne için evlenir?
MUTLU OLMAK için. peki ben mutlu muyum? hayır değilim.
ozaman bu evliliği yürütmenin bir anlamı var mı ?
YOOKKKKK
ben çalışıyım para kazanıyım hem seni besliyim hem de kahrını çekiyim. (ailenle beraber) oldu canım başka derdin var mı?
işlemleri hemen yarın başlatıyorum ziraaaa sen onu bile beceremezsin.

(valla nasıl sinirlendiysem gaza geldim. sen gaza gelmek için neyi bekliyosun şeker? hayata bikez geliyoruz. çok geç olmadan kendini mutluluğa bırak.

Back
X