Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

melekgibikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
444
180
123
Eskişehir
İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor

yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela

hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs

biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar

Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum

Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık

Yav bi de su an her seyi kirli de ya bende de tek bi temiz camasır var corap var hop giyiyor ne kadar denyosun ya yıka iki tane külot cok mu zor bi de böyle sey yapıyorlarlar ya nasıl sinir oluyorum

Yuh ya ben hiç sevmem kesinlikle izin vermeyin hijyen diye birşey var nasıl rahat ediyor

Farklı farklı giyiniyim derdınde inan kıskanmıyorum benim kıyafetlerimle esyalarımla hava at bilmem nap da temiz bırak ya bi yere gdiyoruz mesela arkadasımız diyo ki aa ustundeki ne guzelmıs nerden aldın deyince surdan surdan aldım diyo üstüne konuyor tamam melekgibikizin deme de yalan bari atma

İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor

yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela

hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs

Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum

Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık

Bir daha birbirinizin eşyalarına dokunmuyoruz demiş zaten. Sorun çözülmüş. Ayıp olmasın diye, “yok kullan” vs demeyin. Açık açık “eşyalarımı kullanmandan hoşlanmıyorum” deyin hatta.

Neden onun çamaşırlarını yıkadığınızı ise hiç anlamadım. Yıkamayın.

İyi olmuş uyarmanız , o bozuluyorsa sizde bozuluyodunuz...
Nasıl rahat ederler hiç anlamam , ablamdan başkasından almamda vermemde :):)

E ayrilin. Abi kari koca degilsiniz bu mecburiyet neden?? Kari koca arasinda bile bir isinir varken baskasinin donunu giymek nedir?

Bir daha birbirinizin eşyalarına dokunmuyoruz demiş zaten. Sorun çözülmüş. Ayıp olmadın diye, “yok kullan” vs demeyin. Açık açık “eşyalarımı kullanmandan hoşlanmıyorum” deyin hatta.

Neden onun çamaşırlarını yıkadığınız ise hiç anlamadım. Yıkamayın.

Valla tam da istedigim sey oldu ama su an bildigin aramız bozuk ama napayım sinir geliyor artık, bi daha corabımı dahi isterse ikimiz de dokunmuyoruz o kadar dicem

Nick komikmiş öncelikle :)
Ya bilmiyorum teşbihte hata olmaz eşek olana semer vuran çok olur. Net şekilde tavrını koycaksın kardeş.

Sözlesme var ne yazık ki

Olsun. Bende ogrenci oldum 1 evde 6 7 kisi kaldigimizda oldu. Yatagima bile oturtmazdim kolay kolay. Yani biseyleri vermemek kiskanmak anlamina gelmez. O senin esyan. Ne olursa olsun. Hele izinsiz asla dokunmazdi arkadaslarim. Askida kiyafetim asiliysa bile sorarlar koyalimmi odana. Yada bi bezle alip toptan yataga koyardi. Kimse donumu bile ellemezdi birak giymeyim bence acikca soyleyin arkadasiniza. Madem oyle sozlesmeyi ev icinde de duzenleyin herkes kendi kiyafetinin sorumlulugunu alsin. Dolabiniza da kilit taktirin. Oyle sey mi olur yaa

Nick komikmiş öncelikle :)
Ya bilmiyorum teşbihte hata olmaz eşek olana semer vuran çok olur. Net şekilde tavrını koycaksın kardeş.

Ben de bı sey dıyemıyodum ıyı nıyetımden mı saflıgımdan mı hanı kırılsın ıstemıyordum ama cidden patlama noktasına geldim bi de yüzyüz öyle diyor ya delirdim

Ben olsam net bir tavır koyardim, hiç hoşlanmam öyle şeylerden.. 1-2 kere belli kıyafetlerde olur da hani rica ile tabiki giymesine izin verilebilir. Ama bu kadarı olmaz.. Ne düşünürse düşünsün ben huzursuz olacağıma...Uyarırım düşünceli olsun biraz :işsiz:

Olsun. Bende ogrenci oldum 1 evde 6 7 kisi kaldigimizda oldu. Yatagima bile oturtmazdim kolay kolay. Yani biseyleri vermemek kiskanmak anlamina gelmez. O senin esyan. Ne olursa olsun. Hele izinsiz asla dokunmazdi arkadaslarim. Askida kiyafetim asiliysa bile sorarlar koyalimmi odana. Yada bi bezle alip toptan yataga koyardi. Kimse donumu bile ellemezdi birak giymeyim bence acikca soyleyin arkadasiniza. Madem oyle sozlesmeyi ev icinde de duzenleyin herkes kendi kiyafetinin sorumlulugunu alsin. Dolabiniza da kilit taktirin. Oyle sey mi olur yaa

O kadar haklısın ki

Ben olsam net bir tavır koyardim, hiç hoşlanmam öyle şeylerden.. 1-2 kere belli kıyafetlerde olur da hani rica ile tabiki giymesine izin verilebilir. Ama bu kadarı olmaz.. Ne düşünürse düşünsün ben huzursuz olacağıma...Uyarırım düşünceli olsun biraz :işsiz:

Yav yeni bi deri tayt aldım cok da pahalıya bir kere giydim giymedim giyenilir miyim dedi sana olmaz dedim zar zor giydi dikislerini ptlatmıs delinmiş dizi üc gün üstünden cıkartmamıstı ya bi de öylece atıvermis gecen gun yıkadım buraya noldu dedim ben yapmadım dedi o taytı ben giymedim sen giydin di mi

Back
X