Donuma kadar esyalarımı giyen ev arkadası

Kusura bakmayın ama siz nasıl insanlarsınız. İç çamaşırına kadar paylaşılır mı yahu ! Pes ! Sen de suçlusun baştan iZin vermeyecektin. Özel denen bişey var oldu olacak sevgilileri de paylaşın gitsin

Universiteyi bitireli 3 yil oldu .4 yil yurtta kaldim bunlari yasamaktan korktuğum icin .Yazınızı okuyunca bir kez daha iyi ki yurtta kalmışım dedim .Allah yardimciniz olsun .Ama sozlesmeniz yok ya uzaklasin gitsin.

İki b ay cok sıkıldım baslarda problem yoktu kıskanc biri hic degilim fazlasıyla da paylasıcımyım, ama artık donuma kadar corabıma kadar giyilmesi canımı sıkıyor

yav hadi giy önemli degil temiz bırak, yerine bırak yetmezmis gibi baska arkadasında bi cift ayakkabım var mesela

hadi pis bıraktın ona da eyvallah yıkayamadın yırtma ne zaman bi esyamı giyse bi tarafında delik bavulumu alsa bavulum kırılmıs taytlarımın dikisleri patlamıs

biraz dikkatli giysene diyince surat asmalar

Baslarda izin alırdı o da yok artık iyice cileden cıkıyorum bi dunya camasır camasır makinesi yok prayla yıkıyoruz makine bası ya da elimizde, ben kendi esyalarımla onunkileri de yıkıyorum onunkiler yine kirleniyor üc sepet birikti yıkamıyor ben bıktım iki üc pijama yıkıyorum hop bi gin onu bi gun bunu giyiyor kirleniyor ben bile yıkadıklarımı giyemiyorum

Bikac saat önce de markete gitmistim arkadasları vardı benim taytımı giymis nevrim döndü zaten cok zayıfım bacaklarım cok zayıf onun götü bası masallah hayır bi de cok begenerek aldım biraz da fazla para verdim kirlideydi bi de aa o benim taytım mı dedim giyceksen cıkarıyım dedi ben de giycektm dedin sonra o ara wpden mesaj atmıs xin yanında cok ayıp ettn bi daha birbirmizin esyalarına dokubmuyoruz bu kadar yazmıs hayır dısarı cıkıyor corapları benim taktıgın canta benim saat benim ne kadar nankör ve terbiyesizsij di mi ben kırılma ayıp olmasın diye bi sey diyenezken cidden yazık
E yaptırmayın diliniz yok mu?

Dolabını zincirle kilitle alamasın. Kıyafet paylaşırsın da pis bırakmak zarar vermek nedir arkadaş

Yani kusura bakma da sen de bir tuhafsin. Ic camasiri nedir yaa o giyiyor hadi de onun giyip verdigini sen nasil giyiyorsun? Bunun kirilmasi darilmasi olmaz herseyin de bir siniri var yani.
O kadar sayfa okudum.herkes ev arkadasina yuklenmis bi Allah in kuluda vereni suclamamis diyecektim siz yazmissiniz.konu sahibi de ayni tuhaflikta.size aynen katiliyorum.hadi o yuzsuz aldi giydi dona kadar da konu sahibi nasil geri alip giyiniyo pes dogrusu ya.ic camasiri bu ya insan kardesiyle bile paylasmaz kaldi ki ev arkadasiyla..

Back
X