donumuzuda caldin helal olsun kv ..

Herkes yazmis zaten bende eksik kalmiyim kayinvaliden ya sapik ya da büyü yapacak

Ya günahını almak olmasın ama,aklıma ilk büyü geldi. Size bir açıklaması yok mu?

Geri getirirse çamaşırlarını sepetini hiçbirşeyi alma
Mümkünse direk eve sokmadan çöpe at
Keşke elinden alıp vermeseydin
Yeni evini de bol sirke ile sil öyle taşın
Umarım aklımıza geleni yapmaz kv
Böyle büyü işleri var mı hiç duydun mu

Ya bi ben cahil kalmışım bu mevzulara, don diyince aklıma büyü falan gelmedi... harbi inanan var mı ya kullanılmış çamaşır kullanarak bir şeyler olabileceğine... aklım almadı valla:)

Konu sahibi, taşınıyor olman isabet olmuş, Allah muhtaç etmesin hiçbir zaman...

çamaşır olayı nedense başka bir şüphe uyandırdı kayın v. hiç iyi niyetli birisi değil bence inşallah yanlış düşünüyorumdur

Allah allah niyeti ne olabilir ki????:oha:

İlk iş çamaşırlarını isteseydin keşke yada ellinden alsaydınız :KK62:

Her ihtimale karşı Felak Nas İhlas Ayetel kürsi Fatiha okuyun sabah öğlen akşam. Nihat Hatipoğlu nun önerisinde var şüphe üzerine bi bakın.
Hiçbirşey yoksada sıkıntınıza iyi gelir

Biraz daha büyü derseniz konuyu kapatır hepinize konu dışı uyarısı yerine banlanacağınız bir uyarı veririm.
Yasak öyle içerikler. Konu sahibesi zaten sinirli birde aklına böyle şeyler sokmayın.

İyi ki taşınıyorsunuz.Keşke sen değil de eşin görseydi o an o rezaleti,sen yeterince dolmuşsun biraz da o şok olsaydı. Bence o iki parçayı almak için kendini yorma o manyak siz evde yokken de gidip çalmış olabilirdi bir şeyler. Hoş donu sutyeni götürmeden de onun parasını söğüşleyip kandıracak batılcılar vardır muhakkak. Sen hem güvende hissetmek hem sabır için duaya sarıl,yeni evinize odakla düşüncelerini.

arkadaşımın başına gelmişti büyü yapılıyormuş kirli bir mendil çamaşır vs olabilirmiş ne olursa olsun yeterki büyü yapılacak insanın kullanmış olduğu bir eşya olabilir. demek kayınvalidenizinde aklına kirli sepetindeki çamaşırlar geldi bence bir an önce uzaklaşın ev bulmakla iyi yapmışsınız...
Büyümü yapiliyor :oha: ben şok Îlk defa duydum bòyle büyü yapildigini.Allah korusun bizi bunlardan:dua:

Back
X