Olaya once eski sevgilinin penceresinden bakmak lazim biraz. Bir kadin neden bir erkege boylesine musallat olur? Iliskileri bitmis ve bunu kabullenemior. Cunku iliskilerinin bitmesini dış etkenlere bagliyor. Belki size ve ya baska kadinlara veyahut da sevgilinizin akrabalarina, arkadaslarina. Amaa kesinlikle sevgilinize baglamiyor iliskinin bitme sebebini. Bu yuzdendir ki surekli sevgilinizin ettafindaki insanlara saldiiyor. Sanki siz ortadan kalksaniz onlar geri cok mutlu olacaklar. Neden boyle dusunuyor bu kadin? Cunku sevgiliniz onun karsiisnda kararlilikla durmamis. Ben sikayet etme olayina da inanmadim. Ayrica kulak zarini patlatmis diyorsunuz. Hem hastalik derecesinde adama takintili hem de zarar verme egilimindeyse bu kadin, sevgiliniz de onun cok pis canini yakmistir bir sekilde mutlaka. Kadin bir yandan intikam almaya calisiyor ama bir yandan da adam bugun donse bagrina basar. Sevgisi artik hastalikli bir hâl almis. Ve malesef kadinlari bu hale getiren de biraz erkekler.
Sizin durumda da mesela yasanilan iliskiyi asiri yüceltme egilimi var. Karsinizda ne istedigini bilmeyen bir erkek var. Sizi bir masalin icinde prenses gibi hissettirmis ama o masaldan sizi pat diye de uyandirmis. Ve ortaya belli bir sebep koymadigi icin de, siz de yine o kadin gibi iliskinizin bitis sebebini dis etkenlere baglayacaksiniz. Bahaneler bulacaksiniz. Psikolojisi bozuktu, ailevi sorunlari vardi, maddi sorunlari vardi vs. vs. Cikip da size deseydi ki "sabahvesen şu nedenle bu iliskiyi artik yurutemiyorum" siz de bu iliskiyi kafanizda bitirirdiniz. Kabullenirdiniz cok kisa bir surede. Ama simdi siz de kabullenemiyorsunuz. Ve yasadiginiz o masalimsi iliskiyi tekrardan istiyorsunuz. Donerse kaldiginiz yerden devam edersiniz saniyorsunuz ama malesef oyle olmaz. Diger kiz da aynen bunlari hissediyor eminim. Ama bu adam iliski kurma ve onu surdurme konusunda basarisiz. Kendi sorunlarinin icine sizi de surukluyor. Diger kizla sizi.