Doppler de kan akımı lütfen bakın

Betusskuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
72
27
88
31
Bugün itibariyle 31 haftalık hamileyim. Ama bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş. Ve şuan kilo alımı durdu 1200-1300 arası kilosu. Doppler de akım kaybı tespit edildi. Neredeyse durmak üzereymis. Zeynep Kamil perinotoooji bölümünde yatıyorum bugün ücünxü günüm. Sürekli nts baglıyolar ultrasondan bakıyolar. Akım komple durdugu an da doguma alcaklarmıs. Korkuyorum üc gündür ağlamaktan helak oldum. Benim gibi bu durumu yasayan var mı

Düşünmeniz yeter teşekkür ederim fena değilim idare etmeye calısıyorum sürekli beynimi yiyor kafamdaki sorular nsıl olacak iyi olacskmı diye Rabbime dua etmekten baska çare yok maalesef..

Düşünmeniz yeter teşekkür ederim fena değilim idare etmeye calısıyorum sürekli beynimi yiyor kafamdaki sorular nsıl olacak iyi olacskmı diye Rabbime dua etmekten baska çare yok maalesef..
Güzel düşünün güzel olsun inşallah rabbim sağ salim bebeğinize kavuşmayı nasip etsin çokça sabır ve güç versin rabbim inşallah

Bebeğin gelisiminde bi sıkıntı var mi yani organ gelişimi falan? Dua edin bol bol Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inş küçük diye üzülmeyin

Bu daha yeni mi tespit edildi daha öncesinde varmiydi ? Banada 12 haftada böyle denildi ama çok şükür şuan hiç bı sıkıntı yok geçti bebekle ilgili sürekli de kontrol ediliyo. Canım öyle olunca iğne yada aspirin baslaniyo kan akışı sağlanması için . Bu durumda senin yapacagin bebeğe yarayacak şeyleri tuketmen gerek. Yumurta Kaşar peynir kefir kuruyemişler vs.. sola yatmalisin Ve olabildiğince tansiyonunu takip etmen gerek çünkü ordaki damardan dolayı senin tansiyonun yukseliyo o durumda da maalesef bebeği almak zorunda kaliyolar ben yaşamadım ama her ihtimali yinede bana söylediler.

Hepinize cevap olsun ve birgün benim gibi araştıran olursa o da okumuş olur. Benim akım kaybını 31. Haftada tespit ettiler o yüzden aspirin icin geç kalmıştık. Zaten yediğim ictiğm artık bebeğime gitmiyordu sadece beyni ve ciğerleri anne karnında gelisimini tamamlasın diye 34. Haftaya kdr tuttular. Sonra doğum yaptım 1290 Gr doğdu bebeğim. 65 gün küvözde kaldı 2800gr ile taburcu oldu. Çok şükür bi sağlık sorunu yok, şuan 5500 Gr 5 ay 12 günlük düzeltilmiş 4 aylık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…