az önce oncomed ile test yaptım..sonuç pozitif..darısı tüm olmayanların başına...
en büyük kızım 13 ,oğlum 11,küçük kızım da 6 yaşında..bende 32 ye girdim bu ay..inşallah oğluma bi kardeş gelir :)
Maşallahh Size, 3 yavrunuza ve yeni meleğinize
Rabim sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş'Allah....
Ne güzel bir duygudur 4 çocuk annesi olmak kim bilir
Allah isteyen herkese, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsi inş'Allah...
inşallah canımgenç mişsiniz ben 23 yaşındayım 2 yaşında bir oglum var .ikinci kez hamile kalmaktan çok korkuyorum . siz dördüncü deyince merak ettim yaşlarını .paylaştıgınız için teşekkür ederim.ilk iki çocugunuz yaşları çok yakın zor olmadı mı canım büyütmesi:44:
az önce oncomed ile test yaptım..sonuç pozitif..darısı tüm olmayanların başına...
23 yaşında benim iki çocuğum vardı..zorluğu var fakat güzel yönleride var..büyüyünce iyi oluyor..yaş farkının az olması daha iyi..bence oluyorsa bir an önce düşünün ..kardeş kardeş oynarlar.. :)
en büyük kızım 13 ,oğlum 11,küçük kızım da 6 yaşında..bende 32 ye girdim bu ay..inşallah oğluma bi kardeş gelir :)
hayırlı olsun da en küçük kızınız oğlunuzun zaten kardeşi değil mi? niye oğluma kardeş gelir demişsiniz
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin az önce ben de oncomed ile test yaptım ama aynı test bana tek çizgiyi gösterdi((
Allah tamamına erdirsin
sizin kaç gününüz geçmişti,belirti filan yok mu? bazen yanıltıcı sonuç verebiliyor testler ve inşallah sizin testte öyle olmuştur...
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/446253-2012-subat-anneleri-paylasim-alani.htmlaz önce oncomed ile test yaptım..sonuç pozitif..darısı tüm olmayanların başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?