dördüncüye hamileyim :)))

az önce oncomed ile test yaptım..sonuç pozitif..darısı tüm olmayanların başına...

maşşallah canım rabbim isteyen herkese versin . çocuklarınızın yaş aralıgı kaç acaba :26:bide sizin yaşınız tabi söylemek istemezseniz saygı duyarım

Maşallahh Size, 3 yavrunuza ve yeni meleğinize
Rabim sağlıklı, sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inş'Allah....
Ne güzel bir duygudur 4 çocuk annesi olmak kim bilir

Allah isteyen herkese, hayırlı ve sağlıklı bir şekilde nasip etsi inş'Allah...

en büyük kızım 13 ,oğlum 11,küçük kızım da 6 yaşında..bende 32 ye girdim bu ay..inşallah oğluma bi kardeş gelir :)

en büyük kızım 13 ,oğlum 11,küçük kızım da 6 yaşında..bende 32 ye girdim bu ay..inşallah oğluma bi kardeş gelir :)

inşallah canım genç mişsiniz ben 23 yaşındayım 2 yaşında bir oglum var .ikinci kez hamile kalmaktan çok korkuyorum . siz dördüncü deyince merak ettim yaşlarını .paylaştıgınız için teşekkür ederim.ilk iki çocugunuz yaşları çok yakın zor olmadı mı canım büyütmesi:44:

amin canım inşallah..Allahım herkese versin..valla testi yaptırınca biraz şoke oldum ama Allah bilir en hayırlısını..hapı bırakalı 3 ay oldu ben bu kadar erken beklemiyordum..

23 yaşında benim iki çocuğum vardı..zorluğu var fakat güzel yönleride var..büyüyünce iyi oluyor..yaş farkının az olması daha iyi..bence oluyorsa bir an önce düşünün ..kardeş kardeş oynarlar.. :)

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin az önce ben de oncomed ile test yaptım ama aynı test bana tek çizgiyi gösterdi ((

ben elimden geldigince korunmaya çalışıyorum olur mu bilmem korunmasam ama daha çok erken diye düşünüyorum okula başlasın diyorum . eşim sizin gibi düşünüyo ama ben istemiyorum.hayırlısı

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin az önce ben de oncomed ile test yaptım ama aynı test bana tek çizgiyi gösterdi ((

sizin kaç gününüz geçmişti,belirti filan yok mu? bazen yanıltıcı sonuç verebiliyor testler ve inşallah sizin testte öyle olmuştur...

31 yaşındayım Allaha emanet 1 evladım var.ben her an onun geleceği için çırpınıp duruyorum.onun geleceği için birikim yapmaya çalışıyorum.ben 2.yi yapmaya çekinirken siz 4. yü yola çıkarmışsınız. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. maddi durumunuzda iyiyse sorun yok demektir.

sizin kaç gününüz geçmişti,belirti filan yok mu? bazen yanıltıcı sonuç verebiliyor testler ve inşallah sizin testte öyle olmuştur...

benim daha günüm geçmedi progestan kullanıyorum düzenli adet olmak için hapımın bitmesine 6 gün verken kanla karışık belkide kahverengi akıntıydı bilemiyroum geldi bu neyin nesi diye yaptım belki yerleşme falandır diye ama tek çizgi çıktı işte. gerçi erken yaptım evet ama umudum da yok zaten...

canim bebgin hayirli olsun yanima es ariyordum buldum nihayettt
bende 4. ye hamileyim
yasim 35, kizim 12, oglum 9,kucuk oglum 5 yasinda Allah isteyen herkese nasip etsin

allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.ve tabiki maşallahhh.yaş 28 5 ay oldu korunmayı bırakalı.darısı hayırlısıyla isteyen herkese olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…