31 yaşındayım Allaha emanet 1 evladım var.ben her an onun geleceği için çırpınıp duruyorum.onun geleceği için birikim yapmaya çalışıyorum.ben 2.yi yapmaya çekinirken siz 4. yü yola çıkarmışsınız. Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. maddi durumunuzda iyiyse sorun yok demektir.
benim daha günüm geçmedi progestan kullanıyorum düzenli adet olmak için hapımın bitmesine 6 gün verken kanla karışık belkide kahverengi akıntıydı bilemiyroum geldi bu neyin nesi diye yaptım belki yerleşme falandır diye ama tek çizgi çıktı işte. gerçi erken yaptım evet ama umudum da yok zaten...
canim bebgin hayirli olsun yanima es ariyordum buldum nihayettt
bende 4. ye hamileyim
yasim 35, kizim 12, oglum 9,kucuk oglum 5 yasinda Allah isteyen herkese nasip etsin
Süper yaa maşallah size,sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah
Rabbim evlatlarınızı da size bağışlasın,inş bizde o günleri görürüz...
inşallah Rabbim size de en kısa sürede verir..inşallah..
maşallah allah nazarlardan esirgesin
çocuklarınızla sağlıklı uzun ömürler diliyorumm
inşallah en yakın zaman da bende dünyanın en güzel mertebelerinden biri olan anneliğe erişirimm
inşallah ...ne oldu hayırlı bi haber var mı :)
yok cnm allah mı söyletti nerden geldim aklına...
inşallah olur en kısa zamanda....
maşallah... imrendim sizlere ne güzel...benim yaş 29 elde var sıfır ...ALLAH ım benimde boy boy çocuklarım olsun diyorum.Allah sizlerede sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
allah sabır versin cnm.inş rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla yeniden nasip etsin.Malesef ben bebegimi kaybetim Allahim bugunun yuzu suyu hurmetine hayirlisindan tekrar nasip etsin....
:) bilmem belkide Allah söyletti...inşallah en kısa zamanda sende hamile kalırsın cnm..
Malesef ben bebegimi kaybetim Allahim bugunun yuzu suyu hurmetine hayirlisindan tekrar nasip etsin....
Aaaaa sizin dördüncü gebeliğiniz ikizmiş... Ay nasıl heyecanlandım.. 5 tane yavrunuz olacak Allahın izniyle.. Oyyy bi evde 5 çocuk.. kıpır kıpır her anı curcunayla geçen zaman, MAşallah size ve yavrularınıza
sağ salim olsalardı Allahın izniyle..şimdiden endişelerim var..tek yumurta ikiziymiş...onunda riskleri varmış..fazlada düşünmek istemiyorum aslında..düşündükçe moralim bozuluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?