Dördüz kızlara hamileyim!

Allah razı olsun yatılı yardımcı tutmayı düşünüyoruz bakalım

Kollarım bacaklarım ince ama karnım durmuyoor şişiyorum ☺

24 yaşında 6 çocuk Allah yürü ey kulum demiş sana rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok heyecan verici birşey. Doğumdan sonra foto, video falan isteiz hee
Senin için her ne kadar zor olacaksa da nacizane önerim o öksüzleri de ihmal etmezsiniz inşallah. Bu süreçte hem evde bir yardımcıya hem de çocukların psikolojisi açısından psikolojik anlamda yardıma ihtiyacınız olacak.

Kesinlikle onları ihmal etmem söz konusu bile olamaz içiniz rahat olsun. Foto/video gönderirim tabi ☺ İnşallah aşarız hepsini

4 tane bıcırık kız ayyy Yarabbim ne kadar güzel canım 4 üzlerle aynı anda ilgilenmen çok zor olur her halükarda yanına yardımcı alman gerekecek bu eğitici ablalar ilanları oluyor en azından öyle eğitici abla bulursan diğer çocukların eğitimine de yardımcı olur

canım 4 tane kızı dogurabilirsen gerisi .çok daha kolay olur, erken dogum riski oluyor.inşaaallah sağlıklı bir hamlelik olur.allah yardımcın olsun.

Tek yumurta dördüz kızlar mı aman Tanrım didim

Rabbim hayırlı hanilelik ve hayırlı doğum nasip etsin

Baba bir veya anne bir kardesler öz kardestir o nedenle endiseniz olmasın zaten oglanlar size anne diyormuş sizi anneleri olarak goruyolar siz de kendi evladiniz gibi goruyorsunuz ne guzel

Size 1 degil 2 yardimci lazim gorumceniz varmis bir de yardimci tutarsaniz iyi olur aslinda bir kisinin de oglanlarla ilgilenmesi lazim

Oglanlara mutlaka kardesleri dogunca onlara olan ilginin mecburen azalacagini ama sevginizin asla azalmayacagini biraz anlayis gosterirlerse bu sureci hep beraber mutlu mesut yasayanileceginizi anlatin diye dusunuyurum

Bence evde bir parti vermelisiniz cocuklar daha bilmiyorsa

Dördüz geliyor partisi

(InsaAllah)

Bu arada Selena ismini begeniyormussunuz

AYSIMA
ALMINA
SELENA olabilir ay 4. Ismi bulamadim

Sadece konunuzu okudum Rabbim saglikli kucaginiza almayi nasip etsin canim.benimde yakin akrabamizin ilk evliliginden bi kizi vardi o bayandan ayrildi baskasiyla evlendi evlendigi bayan 3üz hamile hepsi oglan oldu onceki esinden olanda yanindaydi 4 cocuk oldu aradan 4 sene sonra tekrar hamile kalmış yanlışlıkla bu seferde 2iz dogurdu oldu sizin gibi 6 cocuk büyüttü hepsi okula gidiyo boy boy demekki Rabbim verince veriyo gule gule buyutun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…