- 12 Temmuz 2006
- 57.905
- 221.279
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi Cara Delevingne
-
Ultrason ekibi, doğumhane servisi elemanları konuyla yönetim ilgilenir değil mi?
Eh o zaman geyik yapıp konu dışıdan atta gitmeye gerek yok
Canim anladinizda bizi niye uyarmadinizdaha başındann anladım. mesajlarıma bakarsan offisim anlarsın. ama herkes kutlarım falan yazınca boşver oky dedim
4 üz olma ihtimali altıyüz bin doğumda birmiş.
baktımda mucize gerçekten
Önceki eşinden olmasının sakıncası ne ki anlamadım.. Yani evin içinde çocuk var doğurmuş olmaması anne sevgisi vermeyeceği anlamına gelmez ki o açıdan söyledim ben zaten çocuklarınız varmış evde 2 tane diye.Canim 2 cocuk bayanin önceki esindenmis anneleri vefat etmiş konusunda açıklamış bayan
o zaman sende gazetelere ve dünya tıp literatürüne geçeceksin.Evet tek yumurta ☺ İnşallah size de nasip olur
Hayatim zaten hesap fae çıktıÖnceki eşinden olmasının sakıncası ne ki anlamadım.. Yani evin içinde çocuk var doğurmuş olmaması anne sevgisi vermeyeceği anlamına gelmez ki o açıdan söyledim ben zaten çocuklarınız varmış evde 2 tane diye.
bu konu ban inandirici gelmedi
dordunun birden cinsel organinimi gordu dr 3. ayda
biz bi tanesini gosterip ogrenemedik
Hahaha tek yumurtamiymis.gozumden yas geldi gulcem diye.konusahibi sen cok yass :)Yuh bari tek yumurta dorduzu demeseydin bacim bu ne cahillik.
Google ordinasyuslugu bu olsa gerek...
Hahaha tek yumurtamiymis.gozumden yas geldi gulcem diye.konusahibi sen cok yass :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?