• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dördüz kızlara hamileyim!

Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS
Şu klavye öküzünün kimliğini açıklayın da görelim kalıbını.

yorumların birinde konu sahibine MAL DEĞNEĞİ denmiş. hala ona gülüyorum :KK70::KK70: cuk oturmuş :KK70:
Ya aslinda dusununce dram da var isin icinde. Bir insan dusun ki, kadinlar sitesine girip hamile oldugunu yaziyor ve gelen tebriklerle mutlu oluyor. O caresizligi, o kimsesizligi, o sevgisizligi icimi burktu resmen. Film bile cikar bundan. Mal degneginin drami:KK70:

Ya lütfen Kazen Kazen şuraya arkadaşın kimliğini koysun da gidip facebookuna kardeş dördüzlerin hayırlı olsun ilk aylarda ağır kaldırma yazalım da o zaman göreyim kim eğleniyor :KK70: bütün arkadaşlarının başak oğlanı olsun görürüz kimmiş mal.

Ya aslinda dusununce dram da var isin icinde. Bir insan dusun ki, kadinlar sitesine girip hamile oldugunu yaziyor ve gelen tebriklerle mutlu oluyor. O caresizligi, o kimsesizligi, o sevgisizligi icimi burktu resmen. Film bile cikar bundan. Mal degneginin drami:KK70:
Kahkaha attım. :KK70:

Ya lütfen Kazen Kazen şuraya arkadaşın kimliğini koysun da gidip facebookuna kardeş dördüzlerin hayırlı olsun ilk aylarda ağır kaldırma yazalım da o zaman göreyim kim eğleniyor :KK70: bütün arkadaşlarının başak oğlanı olsun görürüz kimmiş mal.
Evet evet açıklansın kimliği@Kazen lutfen açıklayın bu ürün fazlasını :KK45:

Yahu hala "asıl cahil sensin tek yumurta dördüzü olmadığını bilmiyorsun daha" yazıyorsunuz ya.. Ya ben onu sizin nasıl bir mal olduğunuzu göstermek için yazdım ya bunu hala anlamadılar ya hahahahh hala bana "sen kendi cahilliğine bak tek yumurta dördüzü kaç milyonda bir oluyo bi kere!! :s:s" yazıyor hahaha ya Allahın su katılmamış cahil malları ben onu bilerek yazdım tam 30 sayfa boyunca tebrik ettiniz nasıl bir cahil ve nasıl bir mal olduklarını kendilerine yediremeyip kudurdular ahahahahahahahahahahaha ya "BİR KADIN TEK YUMURTA DÖRDÜZLERİNE HAMİLEYİM DİYOR 30 SAYFA BOYUNCA CAHİL MALLAR TEBRİK EDİYOR" diye nolur azcık düşünün ya ahahahahaha ekşi sözlüğün size "CAHİL KEZBAN MALLAR" dediği kadar varmışsınız of HALA TEBRİK GELİYO ben çok gülüyorum Allahta sizi güldürsün hadi öptüm kıpss ASDFHDSFDS

O degil de, ne de guzel hamile kalma isteği içindeydin eksican.
Umarım bir gun Dilediğin gibi bir kadına dönüşür bu hayallerini tez zamanda gerçekleştirirsin :)
Bastırma duygularını ;)

Konu sahibi Ekşici arkadaşın temsili fotosu:
aepaa1.gif

Son düzenleme:
Konu sahibi sen burdaki insanlari elestrme pozisyonunda olamazssin karakterli olsan boyle sacma sapan boş seylerle ugrasmazzsn zaten... ama belki de kadinliga ozeniyosundur ve boyle bi yoldan kendini tatmin etmeye calisiyosundur o da olabilir tabi..

Selam bayanlar ben 3 aylık dördüz kız bebeklere hamileyim :KK23: fakat eşim benden önce 1 kez evlenmişti ve onun ilk evliliğinden 2 oğlu var. Çocuklarının biri 5 diğeri 8 yaşında, onları seviyorum. Anneleri vefat ettiği için bizimle kalıyorlar. Ben moda tasarımcısıyım ve eşim iç mimar. Maddi olarak iyiyiz fakat şimdi benim 4 kızım olacak ve onun oğullarıyla birlikte evde 6 çocuk. Ne yapacağımı bilmiyorum aslında onları nasıl idare edebilirim ve çocuklara kızların varlığını nasıl kabul ettirebilirim fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum :KK17:
bugün hatta bi kaç gündür duyduğum en olağanüstü mükemmel bişey.
garip ama gülümsedim :oops:
allahın bi lütfu bence.senin sabırdan sınanacağın yer bu dünyaymış diye geçti aklımdan.
allahım sana ve eşine sabır versin.
çocuklarına da ömür versin :)

allahın bi lütfu bence.senin sabırdan sınanacağın yer bu dünyaymış diye geçti aklımdan.
maalesef boşuna gülümsediniz çünkü arkadaş konuyu Kadınlar Kulubü kadınlarına mal demek için açmış.

Kardeş hoş geldin konu sahte :KK59:
Dördüzümüz yok ama, milleti saf yerine koyup ego mastürbasyonu yapan bir adet mal değneğimiz var kabul edersen :KK48:

Ben böyle bir ruh hali böyle bir bakis acisindaki bir insan görmedim ömrümde :KK51:
Pek saglikli görünmüyor burdan..
Yani ne gecti eline acaba? Ne degisti hayatinda?
Bos isler bunlar..bos

kk da olmadı bari burayı batırıp ekşide prim yapayım dedin he? :27: ivit çok cahiliz ama en azından bir sen değiliz :27:

dur sana bir kk kehaneti vereyim: evet 2 çocuklu biriyle evleneceksin ama adam/ kadın bildiğin sayko çıkacak ve seni boşamayacak.. 6 çocuğa sabah- akşam sen bakacaksın :27:

hadi kal sağlıcakla :27:

Back
X