• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri dore ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ARKADAŞLAR ILK ONCE MERHABA HEPINIZE BENIM BU KONUYU ACMAMDAKI AMAC URUNLERI KULLANAN KISILERIN KULLANDIKLARI URUNLERI TANITMALARI VE BIZLERINDE BILGI SAHIBI OLMASI.IYI KOTU YORUMLAR ICI TESEKKUR EDERIM FAKAT BIR SEYDE MÜDEHALE ETMEK İSTERİM TAMAM TAHTAKALELERDE BENZER URUNLER SATILIYOR UYGUN FIYATA FAKAT KALITE CO ONEMLI ORNEGIN TAHTAKALEDE 10TLYE KEK KALIBI ALIRSIN AMA DOREDE 28TL ARADA 18TL FARK VAR AMA TAHTAKALEDEKI NERDEN BILINMEZ DOREDEKI SILIKOMARTIN MARKAYI ARASTIRADABILIRSIN.YADA KREMLER EVELINENIN EVELIN KOZMETIK ODULU ALMIS BI MARKA.TABI SOYLE SOYLEYIM BAZI URUNLERINI BENDE BEGENMIYORUM AMA LUTFEN ELESTIRI YAPARKEN INSANLARIDA GEREKSIZ YERE SUCLAMAYALIM.KALITELI MAL HERZAMAN PAHALIDIR ORNEGIN TUPPERWARE BIR PLASTIGE OKADAR VERMEM DIYENLERDE VAR AMA SAGLIK SOZ KONUSU OLDUGUNDA BEN VERIRIM....ADİ 5TANE SEY ALICAGIMA KALITELI 1TANE URUN ALIRIM... HERKEZE SELAMLAR:teytey:

ARKADAŞLAR ILK ONCE MERHABA HEPINIZE BENIM BU KONUYU ACMAMDAKI AMAC URUNLERI KULLANAN KISILERIN KULLANDIKLARI URUNLERI TANITMALARI VE BIZLERINDE BILGI SAHIBI OLMASI.IYI KOTU YORUMLAR ICI TESEKKUR EDERIM FAKAT BIR SEYDE MÜDEHALE ETMEK İSTERİM TAMAM TAHTAKALELERDE BENZER URUNLER SATILIYOR UYGUN FIYATA FAKAT KALITE CO ONEMLI ORNEGIN TAHTAKALEDE 10TLYE KEK KALIBI ALIRSIN AMA DOREDE 28TL ARADA 18TL FARK VAR AMA TAHTAKALEDEKI NERDEN BILINMEZ DOREDEKI SILIKOMARTIN MARKAYI ARASTIRADABILIRSIN.YADA KREMLER EVELINENIN EVELIN KOZMETIK ODULU ALMIS BI MARKA.TABI SOYLE SOYLEYIM BAZI URUNLERINI BENDE BEGENMIYORUM AMA LUTFEN ELESTIRI YAPARKEN INSANLARIDA GEREKSIZ YERE SUCLAMAYALIM.KALITELI MAL HERZAMAN PAHALIDIR ORNEGIN TUPPERWARE BIR PLASTIGE OKADAR VERMEM DIYENLERDE VAR AMA SAGLIK SOZ KONUSU OLDUGUNDA BEN VERIRIM....ADİ 5TANE SEY ALICAGIMA KALITELI 1TANE URUN ALIRIM... HERKEZE SELAMLAR:teytey:

konuyu özetlediğin için çok teşekkürler a.s.

Lütfen tartışmayınız,ikili tartışmalar yasak ve uyarı alma sebebidir,tartışmak yerine uygunsuz bulduğunuz içerikleri KÖTÜ İÇERİK butonuyla şikayet edebilirsiniz.

Ayrıca,
ürün satışı kesinlikle yasaktır,dore veya herhangi bir markayı kullanan üyeler olumlu ya da olumsuz düşüncelerini saygı çerçevesinde paylaşabilirler...

pardon ama, siz milyaoncularda satılan ürünlerle bir tutmayın dorede satılan ürünleri..

Dore kataloglarındaki, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri T.C. Sağlık Bakanlığı'ndan,
ev bakım ürünleri de T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan,
aksesuar grubundaki ürünlerimiz de T.C. Sanayi Bakanlığı'ndan onaylıdır.

dikkatinizi çekerim !

katılyorum doremi'cim sana sadece bahaneniz bu kadarmı?:roflol:

çok güzel bir şekildehepimize örnek olucak bir anlatım vallahi bravoa.s.a.s

bende doreden taşlı bi bileklik aldım
ama aynısının tıpkısını birebir aynı ama
pazarda 2 tl idi çok üzülmüştüm bir daha da almıyorum

bende doreden taşlı bi bileklik aldım
ama aynısının tıpkısını birebir aynı ama
pazarda 2 tl idi çok üzülmüştüm bir daha da almıyorum

olabilir..
öyledir bişey diyemem..
ama ben o kadar çok takı sattım kiii... alan herkeste çok memnun kaldılar..hepsi çok beğendii..
tabi herkes beğenecek diye de bir şey yok...
ama o taşlı bilekliği hiç görmedim.. zaten katalogta bende beğenmedim, sanki biraz basit duruyor..

bazı ürünlerini bende beğenmiyorum..
ama genelde ürünlerinin %80 nini çok beğeniyorum ve kullanıyorum..

bende doreye üye olmak istiyorum. ama emin deilim mesela satış zorunlulugu varmı? ve birini üye yapınca extra karın oluyomu. bunları bana cvplarsan sevinirim:40:

doreye üye olalı 5 a kadar oldu mutfak ürünlerinin çogunu aldım.eveline kremleri kataloglarda mevcut bu marka zaten en ıyı kozmektık odulu almıs bı marka.urunler hakkın sorusu olanlar varsa yardımcı olmaya calısırım.....:kahve:

bende üye olmak istiyorum. üye olduktan sonra istedigini üye yapabiliyosun sanırım bana bu konuda arkadaşlar sen ol bizde senden üye olalım diyolar emin deilim açıkçası.avonda üyen satamazsa sen dolduruyomuşsun onun limitini bundada öle bişey varmı.. acaba cvp verirseniz sevinirim :40:

dore ye yeni başladım ürünlerin kalitesini hiç bilmiyorum övgüler üzerine ve o dönem katalogdan alacağım bir çok şey olduğu için temsilci oluverdim. kullandıkça yorum yapacağım beni bilen bilir kozmetikte kaliteye önem veririm uyduruk şeyleri yüzüme sürmem.
Neyse bunlardan daha önemlisi hala tupperwere denen şeye inananınız var mı kızlar ya onlar amerikanın çöplerinden yapılıyor tamamen pazarlama politikası ile satılıyor gözünüzü seveyim almayın aldırmayın ürünleri sağlıkla saklamak için cam çelik gibi bi sürü şey varken neden ne idüğü belirsiz bir plastik????

Back
X