Dört ay sonra

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Dört ay oldu. Adam dan ses yok. Ben ararsam açıyor. Yazarsam cevap veriyor.
Boşanacam deyip uzattı bu kadar zaman, adam şimdi gidip mahkemeye başvur mayor. Ben ayrılmak istemiyorum çünkü bu ayrılık sebebi değil, ama bu saatten sonra da nasıl bir ilişki olabilir ki. Bayramdan sonra son çağrı mı yapacam olmadı ben gidip vereyim dilekçe yi. Ne aradığı var ne sorduğu, ihtiyacın var mı bile demiyorsun dediğimde onu giderken düşünecektin diyor sanki kendi isteğimle gelmişim gibi

O zaten kafadan boşanmış gibi görünüyor
Sen bekleme bence , geçmiş olsun , hakkında hayırlısı olsun neyse o olsun inşallah

Annesinin lafı yüzünden bir önceki postta yazıyor BUNA DA DİĞER GELİN BAKACAK uzun uzadıya yazmak istemedim

Grileri olan insanlara saygim sonsuz
Ama ben bu kapidan cikmaya 1 kere karar verir
Eger cikarsamda kapinin birdaha bana acilmicagini cok iyi bilirim.
Ona gore davranirdim.
Ya herro
Ya merro

Grim yoktur. Net şuan ki düşüncemde net ama işte onun ne istediğini bilmediğim için gri oluyor

Konunuzu okudum ve şunu düşündüm siz bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi geldi bana.Evi terkettiniz kendince haklı nedenleriniz de var ama hatalar tek taraflı hepsi kocanız yüzünden değil.En başından bazı şeylere evet demeyecektiniz.Boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz ona bir karar verin.Bence kendinizi de sorgulamanız gerek diye düşünüyorum.

Konunuzu okudum ve şunu düşündüm siz bence ne istediğinizi bilmiyorsunuz gibi geldi bana.Evi terkettiniz kendince haklı nedenleriniz de var ama hatalar tek taraflı hepsi kocanız yüzünden değil.En başından bazı şeylere evet demeyecektiniz.Boşanmak istiyor musunuz istemiyor musunuz ona bir karar verin.Bence kendinizi de sorgulamanız gerek diye düşünüyorum.
Kocamı seviyorum. O yüzden sanırım kabullendirdiği kararını ben uygulayamıyorum. Peki o neden gitmiyor bana sevgisizlikten sadakatsizlikten bahdetmişkenn, ve psikolojik baskı yapıyor senin yüzünden zorla söylettin, sana kimse evine git demiyor mu. Benim annemin gözünün önünde sen anahtarını al çek git bide kendi kendime gelmemi iste, neye dayanarak kime dayanarak bu soruyu soruyorsun çok cahil ama cahilliğinin altında bir masumiyet bir de felaket annesi var.

Kocamı seviyorum. O yüzden sanırım kabullendirdiği kararını ben uygulayamıyorum. Peki o neden gitmiyor bana sevgisizlikten sadakatsizlikten bahdetmişkenn, ve psikolojik baskı yapıyor senin yüzünden zorla söylettin, sana kimse evine git demiyor mu. Benim annemin gözünün önünde sen anahtarını al çek git bide kendi kendime gelmemi iste, neye dayanarak kime dayanarak bu soruyu soruyorsun çok cahil ama cahilliğinin altında bir masumiyet bir de felaket annesi var.
O zaman sana bu şekilde davranan bir adamla hayatını da karartma.Evliliğinizi ikinizinde sorgulaması lazım,birbirinizden beklentilerinizi adam akıllı ölçeceksiniz tekrar.Fedakarlık yapmanız gerekiyorsa yapacaksınız ama önce eşinizde sizde kendinize gelmek zorundasınız.İkinizinde hatası var zaten şu kayınvalidelerin normal davrandığı pek görünmez,bilinmez.O yüzden ya tekrar adam akıllı yüzyüze oturup konuşacaksınız ya da bitireceksiniz.

Adam hiçbir şekilde karşılaşmak istemiyor. Oda haklı kendince beni kendinden soğutmak için o kadar iğrençleşti ki yüzüme utancından bakamayacaktır

Back
X