• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört aylık evliyim, beş kez şiddet gördüm ve hamileyim :(

Zlm_zdmr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
14
6
1
32
Arkadaşlar yeni kaydoldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim engelli % 75.. Yürüyemiyor. Ama ben onun kalbine bana olan sevgisine aşık oldum ve evleneli 4 ay oldu. 2.5 aylık hamileyim ve en son dün yine yaptı yapacağını. Her zaman susuyordum ama bu sefer susmadım ablama abime herkese anlattım, annesi babası geldi konuştular. Pişman olmuş özür diledi ağladı sızladı ama ben affedemiyorum artık. Ne yapayım bilmiyorum.. Sevgiyse evet seviyorum ama çok kırıldım.. Sizlerden fikir istiyorum ya da en azından dua bekliyorum..

Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık

Içinde şiddet eğilimi varsa yatalak bile olsa sözlü şiddete başvurur.
Yapıyorlar yakinen şahit oldum malesef.
Bu tür insanlarda aşağılık kompleksi var , eksikliklerini bu yönde kapatmak istiyolar.
Son olmayacak malesef.

Sevgi anlayışınız biraz farklı!
İnsan sevdiğine şiddet uygulamaz, şiddet uygulayan birini de hala seviyorum diyemez ...
Devamı geleceğe benziyor lütfen aklınızı başınıza alın bebeğinizi düşünün.

Bilmiyorum belki de benimki artık hayattan vazgeçtiğim bi zaman sanırım.. Yani artık mücadele etmek iştemiyorum. Kötü bi insan mı hayır ama sinirliyken gözü hiçbir şeyi görmüyor.. İdare mi edeyim tabi ki hayır ama son bir kez daha şans verdim tedavi olması için yoksa çok da bi umudum yok. Şu an nasıl yazdığımı da bilmiyorum kafam çok dolu

Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Yani o size vururken hırsını alana kadar yanında mı bekliyorsunuz?

Annem de babam da kanser hastası.. Onları üzmekten çok korkuyorum. Annem daha yeni ameliyat oldu babam daha iki hafta oldu radyoterapi sen çıkalı.. Hayatım zaten karmakarışık.. Kendim skolyoz hastasıyım her saniye ağrım var.. Elimdeki tek güvencem üniversite mezunuyum ve KPSS Ye hazırlanıcam bu süreçte tek hedefim bu hayata dair

Hırsını alana kadar değil ya kaçmıyorum ya da sakınmıyorum demek istedim çok ileri giderse zaten durmuyorum karşısında

Bilmiyorum belki de benimki artık hayattan vazgeçtiğim bi zaman sanırım.. Yani artık mücadele etmek iştemiyorum. Kötü bi insan mı hayır ama sinirliyken gözü hiçbir şeyi görmüyor.. İdare mi edeyim tabi ki hayır ama son bir kez daha şans verdim tedavi olması için yoksa çok da bi umudum yok. Şu an nasıl yazdığımı da bilmiyorum kafam çok dolu
Hepimiz bazen çok sinirleniyoruz ama patronumuzu, üst komşumuzu, sokaktaki manyağı bile dövemiyoruz. iyi insan ama.. diye birşey yok ne yazıkki üzgünüm.

bu ne ya bir de kaçmıyorum demişsiniz. 4 ayda 5 kez şiddet. yaklaşık 35 günde bir rutin dayağınızı yiyorsunuz sanırım. burada insanlar inanamıyor adamın nasıl yaptığına siz bir de kaçmıyorum diyorsunuz.

rahatsız değil misiniz durumdan? konuyu açıp ne bekliyorsunuz yani?

çok afedersiniz ama adam yürüyemiyor bile yani kalkıp öbür odaya gitmek zor mu,siz de o şiddet uyguladıkça yanında duruyormuşsunuz. ne mana yani gururlu insan olmakla?

Beni tanıyan insanlar benim gibi birinin şiddet görebileceği ihtimalini bile düşünmezler.. Biri bana şiddet görüyorum dediğinde sen salak mısın derdim ve evet ben şimdi bi salağım kendimden ve yaptığım evlilikten utanıyorum. Tamamen temiz bi niyetle severek evlendim ve bana şiddet gösterebilecek son insan olduğunu düşünmüştüm ama insan denilen varlığın her türlü işi yapabileceğini unutmuşum..

Back
X