• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört aylık evliyim, beş kez şiddet gördüm ve hamileyim :(

adam size saldırıyor siz de durup dayak mı yiyorsunuz yani?
üstelik skolyoz hastası ve hamilesiniz.
valla saniyesinde dava eder süründürürüm onu köpek gibi.
bugün karnınızda şiddete maruz kalan o bebek yarın doğduktan sonra direk şiddete maruz kalacak, kendinizi düşünmüyorsanız o bebeği düşünün, bu manyakla asla yalnız bırakmayın.

adam size saldırıyor siz de durup dayak mı yiyorsunuz yani?
üstelik skolyoz hastası ve hamilesiniz.
valla saniyesinde dava eder süründürürüm onu köpek gibi.
bugün karnınızda şiddete maruz kalan o bebek yarın doğduktan sonra direk şiddete maruz kalacak, kendinizi düşünmüyorsanız o bebeği düşünün, bu manyakla asla yalnız bırakmayın.

gururundan kafasını çevirip kaçmıyormuş. dayak yemek kaçmaktan daha az onur kırıcı ya.
neyse kib ledim.

Ya bu nasıl evlilik adam yuruyemiyor sana iyi davranması lazim ki sen ona daha iyi bak nasıl sana şiddet uyguluyor sok oldum yaa yazıklar olsun
Sen onunla evlenerek onu onure ettin onun yaptığına bak ya
Bide hamile kalmissin
Onun sadece bacakları değil kalbide işlevini görmüyor

Adam sizi döverken kafanızı çevirip bakmamanız gururunuzdan değil bunu bilin de.. Ayrıca gururlu olsanız ilk dayaktan sonra sevişmezsiniz.. Eşinizi iyi kalpli falan da değil.. Kendinizi kandırmayın.. Şiddet göstermek hele ki hamile bir kadına şiddet göstermek iyi kalpli olan birinin aklının ucundan bile geçmez..Ne zaman gururlu olursunuz biliyor musunuz? Bu adamı boşayıp evladınıza bakıp dimdik ayakta durarak.. Yolsa gurur öyle baaite indirgencek bişey değil.. Kusura bakmayın da siz de gurur olsa dönüp sevişmezsiniz.. Nokta!

Adam hem engelli hem de 4.cu ayda şiddet uyguluyor. Üstüne üstlük bide hamilesiniz. .. Çok kötü bir durum ya. Hakkınızda hayırlısı.

Adam sadece bacaklarını kullanamıyor ve fitness yapıyor. Ne gerçekçi gelmedi anlamıyorm. Bana istediğiniz kadar hakaret edin ama ne demek bu. Bunalıma girmişim hayatım kararmış canım acıyo bi de gelmişsiniz inanmadığınızı söyluyosunuz. İstediğinizi söylemekte özgürsünüz ama bu kadarı da fazla!

gururundan kafasını çevirip kaçmıyormuş. dayak yemek kaçmaktan daha az onur kırıcı ya.
neyse kib ledim.

Yemisim onurunu gururunu, insan karnindaki bebegi dusunur yahu, ya o bebege bisey olsa? Vuran baba kadar oylece durup bekleyen anne de hatali degil mi? Her canlida kendini koruma icgudusu yoksa da yavrusunu koruma icgudusu vardir, gurura falan bakmaz bu.

İlk zamanlarda kaçmak istemiyordum ama dün kaçamadım. Eleştirebilirsiniz ama anlayamazsınız. Yine de teşekkür ediyorum..

Gerçekten sizi anlayamıyorum,ileri gidince karşısında durmuyorum demişsiniz,2-3 tokattan bir şey olmaz mı diyorsunuz ?
Acele acele neden çocuk yaptınız,biraz bilinçli olsaydınız keşke.

Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık

Cidden komedi...engelli adamdan dayak yeme ezikliğiyle Türk olmanın ne alakası var??? Kendi saçmalığınızı diğer insanlara mal etmeyin.

Evet, toplumumuzdaki diğer kadınlardan da koca sevdalısı kezbanlar var ama sizin gibisini ilk kez gördüm. Gururunuzdan? adamın yanında durup tokat atmasını mı beklediniz???? Koca deliliğinde çığır açmışsınız.

Başka bir konuda konu sahibesinin aptallik seviyesiyle ilgili yorum yapup banlanmıştım. Bu sefer hiçbir şey yazmadım bakın.

Son düzenleme:
Adam sadece bacaklarını kullanamıyor ve fitness yapıyor. Ne gerçekçi gelmedi anlamıyorm. Bana istediğiniz kadar hakaret edin ama ne demek bu. Bunalıma girmişim hayatım kararmış canım acıyo bi de gelmişsiniz inanmadığınızı söyluyosunuz. İstediğinizi söylemekte özgürsünüz ama bu kadarı da fazla!

Eeee adam engelli yahu yürüyemiyor??? 2 adım geri gitseniz vuramaz. Burayı hiçbirimiz anlayamadık işte.

Yani fiziksel engelli bi bireyden siddet goruyorsunuz hemde 5 kere..
Ne diyelim,size kizdiginda yaninda oturup beklemeyin ozaman.
Adamin ofke kontrolu yok, bi de baba yapiyosunuz bu adami.
Gidip tedavi olsun.
Hadi siz kacabiliyorsunuz ama ya bebek?
Dogunca ondan da alirsa hirsini, zavalli yavru yuruyene kadar kacamaz da.
Ezilmeyin karsisinda, baktiniz duzelmiyor, ayrilin.

Yürüyemeyen adam hangi fantastik hareketlerle size şiddet uyguluyor ve dahası siz mi kendinizi adama dövdürtüyorsunuz anlamadım. Dalga geçmek için demedim hakkaten merak ediyorum nasıl bir piskoz bu???
Bu kadar erken hamilelik neyinize gerekti?
Şiddet uygulayan adamdan hamile kalmak yanlışlıkla mı oldu nasıl işler allahım Bunlar:işsiz:

'sadece' bacaklarini kullanamiyor?

eskilerin bir lafı vardır yemek buldun ye dayak buldun kaç..
insanın doğasında var kendini koruma içgüdüsü. 5 yaşındaki çocuğa bile vurmaya kalksan kaçar oncacık aklıyla .
gururuda çok yanlış bilmişsiniz bunca sene .

Back
X