Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam sadece bacaklarını kullanamıyor ve fitness yapıyor. Ne gerçekçi gelmedi anlamıyorm. Bana istediğiniz kadar hakaret edin ama ne demek bu. Bunalıma girmişim hayatım kararmış canım acıyo bi de gelmişsiniz inanmadığınızı söyluyosunuz. İstediğinizi söylemekte özgürsünüz ama bu kadarı da fazla!
Ben ondan daha engelliyim baris seksi hakkinda seminer yapilmali acilen...Arkadaşlar yeni kaydoldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim engelli % 75.. Yürüyemiyor. Ama ben onun kalbine bana olan sevgisine aşık oldum ve evleneli 4 ay oldu. 2.5 aylık hamileyim ve en son dün yine yaptı yapacağını. Her zaman susuyordum ama bu sefer susmadım ablama abime herkese anlattım, annesi babası geldi konuştular. Pişman olmuş özür diledi ağladı sızladı ama ben affedemiyorum artık. Ne yapayım bilmiyorum.. Sevgiyse evet seviyorum ama çok kırıldım.. Sizlerden fikir istiyorum ya da en azından dua bekliyorum..
Ve ben aptalın malın tekiyim.
Yav iyi hoş da ilk dayak attığında niye tepki vermediniz.Evet yalan her şey yalan varlığım bile yalan. Ya da gerçek Ve ben aptalın malın tekiyim. Tabi ki bir engellinin bunu yapabileceğine kimse inanmayacaktı.. O da buna güvenerek yaptı.. Hatta bişey söyleyim yaralanan canı acıyan öldürülmeye çalışılan bi insanı en azından teselli edersiniz diye yazmam da hataymış. Herkesten özür dilerim ama en çok kendimden. Çünkü hala başkalarından bir güzel laf duymaya aciz gibi muhtaç mışım. Sizlere de helal olsun. Her şeyi söylediniz biri de demedi geçmiş olsun. Tek diyeceğim büyükler " kötüye düş de gör" derler. Ben gördüm Allah başka kimseye göstermesin. Ben de engelli biriyim ve canım yandı vücudumda yaralar var. Ama hakettim değil mi size göre. Yoo ya da durun evet yalancıyım.
Evet yalan her şey yalan varlığım bile yalan. Ya da gerçek Ve ben aptalın malın tekiyim. Tabi ki bir engellinin bunu yapabileceğine kimse inanmayacaktı.. O da buna güvenerek yaptı.. Hatta bişey söyleyim yaralanan canı acıyan öldürülmeye çalışılan bi insanı en azından teselli edersiniz diye yazmam da hataymış. Herkesten özür dilerim ama en çok kendimden. Çünkü hala başkalarından bir güzel laf duymaya aciz gibi muhtaç mışım. Sizlere de helal olsun. Her şeyi söylediniz biri de demedi geçmiş olsun. Tek diyeceğim büyükler " kötüye düş de gör" derler. Ben gördüm Allah başka kimseye göstermesin. Ben de engelli biriyim ve canım yandı vücudumda yaralar var. Ama hakettim değil mi size göre. Yoo ya da durun evet yalancıyım.
İlk üçünde o yüzden şiddet gördüm zaten kendimi tutamayıp beni ittirdiğinde ben ona tokat attığım için tokat yemiştim ama bi önemi yok. Sonuç olarak aptalım değil mi
engelin vücudunda değil zihninde.Evet yalan her şey yalan varlığım bile yalan. Ya da gerçek Ve ben aptalın malın tekiyim. Tabi ki bir engellinin bunu yapabileceğine kimse inanmayacaktı.. O da buna güvenerek yaptı.. Hatta bişey söyleyim yaralanan canı acıyan öldürülmeye çalışılan bi insanı en azından teselli edersiniz diye yazmam da hataymış. Herkesten özür dilerim ama en çok kendimden. Çünkü hala başkalarından bir güzel laf duymaya aciz gibi muhtaç mışım. Sizlere de helal olsun. Her şeyi söylediniz biri de demedi geçmiş olsun. Tek diyeceğim büyükler " kötüye düş de gör" derler. Ben gördüm Allah başka kimseye göstermesin. Ben de engelli biriyim ve canım yandı vücudumda yaralar var. Ama hakettim değil mi size göre. Yoo ya da durun evet yalancıyım.
evet. kesinlikle.İlk üçünde o yüzden şiddet gördüm zaten kendimi tutamayıp beni ittirdiğinde ben ona tokat attığım için tokat yemiştim ama bi önemi yok. Sonuç olarak aptalım değil mi
Gururlu biri olarak hamile kadına 4,5 ayda 5 kere şiddet uygulayan adama ne zaman dur diyeceksiniz ve o evden gideceksiniz?Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Evet yalan her şey yalan varlığım bile yalan. Ya da gerçek Ve ben aptalın malın tekiyim. Tabi ki bir engellinin bunu yapabileceğine kimse inanmayacaktı.. O da buna güvenerek yaptı.. Hatta bişey söyleyim yaralanan canı acıyan öldürülmeye çalışılan bi insanı en azından teselli edersiniz diye yazmam da hataymış. Herkesten özür dilerim ama en çok kendimden. Çünkü hala başkalarından bir güzel laf duymaya aciz gibi muhtaç mışım. Sizlere de helal olsun. Her şeyi söylediniz biri de demedi geçmiş olsun. Tek diyeceğim büyükler " kötüye düş de gör" derler. Ben gördüm Allah başka kimseye göstermesin. Ben de engelli biriyim ve canım yandı vücudumda yaralar var. Ama hakettim değil mi size göre. Yoo ya da durun evet yalancıyım.