• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört aylık evliyim, beş kez şiddet gördüm ve hamileyim :(

İnanmayanlar inanmamaya devam edin diyorum ya kötüye düşünce görülür. Ezik miyim evet eziğim. Çabalıyorum sadece. Bir daha olursa ki asla için vermem o benim elimde kalır ama şu an tüm gemileri yakamıyorum hala bi şekilde inancım var..
öldürmediğine göre elbette umut var.
ancak kocanın elinde bıçak vb alet olursa fazla yaklaşma.
ne olur ne olmaz.

neden hemen çocuk yaptınız ki , hiçbir sorun olmayan evliliklerde bile en az birkaç ay beklenmeli. siz onun kalbine aşıksınız ama onun için aynı şey geçerli değil herhalde hayat arkadaşını incitmeye korkmuyor. siz de niye duruyosunuz az daha dövsün diye mi, çekin gidin yanından. onun gururu incinir yanınıza gelip dövmeye devam edemez belli etmiyim güçsüzlüğünü niye mi?

Siddet gordugunuz bu surecte hamile kalmissiniz.

Ne aceleniz vardi bebek icin?

Esiniz tedaviye olumlu yanit vermezse bosanin.

Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Iyi de o gurur degil ki?

Yani biçok şiddet konusu açıldı ama sizinki bir değişik.İnanmamak değil inanamamak.Herkes şaşkın haliyle,eşiniz engelli,siz nasıl şiddet görüyorsunuz diye soruluyo siz gururumdan yanında duruyorum tarzında bişey söylüyorsunuz.E haliyle biz de bukadar olmaz diyoruz.
Eşiniz size yeni evliyken cicim aylarındayken başlamış şiddet uygulamaya,hamileyken devam ediyo,nasıl bir vicdansa eşinizdeki.
Kendi canınızın kıymeti olmayabilir hanımefendi ama karnınızdaki masuma bunu yaşatmaya hakkınız yok çünkü artık iki kişilik yaşıyorsunuz bu şiddeti ve yaşatıyorsunuz...

Evet o gurur değil gurur olsa şu an burada boşandığım haberini yazardım haklısınız

Burada çoğu yorum boşan olacak ama görünüyor ki boşanmaya niyetiniz yok o zaman otur dayak yemeye devam et dememizi mi bekliyorsun anlamadım:işsiz:

Elinizde kalmasına gerek yok. Ondan uzaklaşın o anda . Durup size vurmasını izlemeyin.
Bosanip bosanmamak sizin kararınız ancak buna müsaade etmeyin.

sizi sevmeyen şiddet gösteren birini nasıl sevebılırsınız ? yasadığınız şey sevgı değil o yıne ılk fırsatta aynısını yapacaktır. üzgünüm

Tedavi olma şartı var olmayacaksa zaten beni tutan başka bişey yok. Ben gururlu biriyim biraz bana vursa da kafamı çevirmem. O yüzden yoksa beni kovalayacak hali yok. Biraz da klasik türk kadını gibiyim kendimi de anlamıyorum kafam çok karışık
Ne demek gururluyum vursada kendi mi korumam ne demek klasik Türk kadını.valla iyi bulmuş sizin gibi birini karşılıklı otururken adam atsın dayağını bunun gururla ne alakası var gerçekten yazdıklarınıza çok sinir oldum birde hamile kadına şiddet uygulayan biri var ve siz iyi biri diyorsunuz ama tabi size göre Türk kadını yer dayağını oturur

4 aylık evlisin. 5 kez şiddet gördün. Ve onun kalbine aşık oldun. Hangi kalptir bu bacım pardon? Sen aşık olmaya yer aramışsın resmen.
Ya da son günlerde saçma sapan konular açan yeni üyeler türedi. Diliyorum sende onlardan birisin. Bir kadının gerçekten şiddet görmesindense, kendini eğlendirmek amaçlı burda konu açmasını tercih ederim.
En Büyük KK

mesajınızda kafama takılan bazı noktalar var ki bir türlü birleştiremiyorum.
%75 yürüme engelli bir erkekten nasıl hamile kalınır?
%75 yürüme engelli bir erkekten nasıul şiddet görülür?
evlenmenizle ilgili herhangi bir sorum olmayacak, sevginin milyonlarca çeşidi vardır.

Adam yürüyemediği halde dövmeye kalkışıyor ve siz kaçmıyorsunuz öyle mi? Karnınızdaki masuma zarar gelmez umarım da siz ne haliniz varsa görün.

% 75 nasil bi siddet. Mesela kolunu mu skıyor yada itiyormu seni. Gözümde canlandıramadmm.. çok mu ağır konuşuyorsun acaba ? Görünüşüyle erkekliğiyle alaymı ediyorsun ? Çünkü kendinde suç görmesen çoktan boşanırdın. Demekki sendede suç var. Tartışmaya girme kızdığında susarak tepki ver o daha çok sinir bozuyor. Bide böyle dene..
Senin hormonlar bi iniyo bi çıkıyo dikkat et kendine .. sinirlenmemeye çalış. Bebeğini düşün..

O bana beş kere şiddet gosterdiyse hamile halimle acimadiysa yattığı yerde ben ona 15 defa şiddet gosterirdim hadsiz herif sizde artık bırakın şu aşığım ölüyorumlari ya adam seni yattığı yerden dovuyo hala aşığım diyosun sev BACIM hatta git önünde Eğil bi Tokat'ta bizim için atsın

Kusura bakmayin ama engelli yuruyemeyen insan oturur vaziyette olsa, siz karsisinda mi oturuyorsunuz gel buraya eğil bi tokat aticam diyor sizde eğilip bekliyor musunuz? Yanina oturup vurmasini mi bekliyorsunuz? Gururla, Türk kadınlığıyla hiçbir alakası yok bu konunun. Gururla alakası olsaydı, kendinize dayak attırmaz ve boşanırdınız.

Back
X