• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört aylık evliyim, beş kez şiddet gördüm ve hamileyim :(

Nasil ya yanina oturup sen dovmesini hirsini almasini mi bekliyosun? Sorun kocanda degil ki inadina yapar gibi kavga ederken dibine niye giriyosun? Uzaklas sakinlesince gelir konusursun. Bu bahsettigin gurur degil ki. Bir de hamilesin yani kendini boks torbasi gibi kullandirmak isteyebilirsin ama bebegini koru bari.

Bence boşuna sormuşsunuz soruyu. Sizin zaten fikriniz sabit, böyle biriyle ömür geçirmeyi düşünüyorsanız başarılar. Anne babanız siz dayak yediğinde daha mı mutlu oluyor, üzmek istemiyorum demişsiniz onları.

Dayak yiyorsun ve kp ve kv yi uzmek istemiyorum diyorsun.

Pesss.

Ne desem bilemedim.

Bu arada adam sana vururken neden uzaklasmiyorsun ?zaten kovalayamaz

Engelli birisinden de dayak yiyorsan ne diyim.

Neyin kafasindasin vallahi anlamadim ben

Arkadaşlar yeni kaydoldum.. Ne yapacağımı bilmiyorum. Eşim engelli % 75.. Yürüyemiyor. Ama ben onun kalbine bana olan sevgisine aşık oldum ve evleneli 4 ay oldu. 2.5 aylık hamileyim ve en son dün yine yaptı yapacağını. Her zaman susuyordum ama bu sefer susmadım ablama abime herkese anlattım, annesi babası geldi konuştular. Pişman olmuş özür diledi ağladı sızladı ama ben affedemiyorum artık. Ne yapayım bilmiyorum.. Sevgiyse evet seviyorum ama çok kırıldım.. Sizlerden fikir istiyorum ya da en azından dua bekliyorum..
%75 engelli biri nasil oluyorda size siddet uygulayabiliyor. Sizde vur diye önündemi duruyorsunuz. Sastim kaldim cidden..

Ya kızlar adam ağzımı burnumu kırdı demiyor.. yan yana tartışırken birden suratına bi tane tokat atmış olabilir,kolunu sıkmış olabilir,karnına yumruk atmış olabilir.. daha öncede biri konu açmıştı.. kazada bi kolu ve bacağı kopan adam karısını baya kötü bi halde dövüyordu. Boşanmak için en son kaçmıştı kız.. ben konuya inandım ama ne yapması gerketiğine kendisi karar verecek..

Öncelikle sizi engelli bir bireyle sonuna kadar arkasında durup evlendiğiniz için tebrik ediyorum.
Yanlış anlamayın lütfen bu söylediğimi..
Şiddete gelince , ben o adamın yerinde olsam oturur size minnet duyar hayırlı bir eş olmaya çalışırdım.
Fakat son bir şanstan sonra hala hareketlerine devam ederse , lütfen rest çekin.

O acıdığınız adam size ve karnındaki masum günahsız bebeğe acıdı mı?
Neyin gururundan bahsediyorsunuz.
Bu tammane özgüvensizlik ve gurusuzluk.
Acınacak durma siz düştügünüzde kimse sizi kaldırmayacak emin olun.
Dik durun toparlanın 4 aylık evliymişsiniz
Bir kere taviz verdi mi gerisi geliyor gerçekten.
Engelli olsudugu için her şeye sinirleniyordur benim tanıdıgımın eşi de böyleydi
Kıza istemiyorum seni diyordu.
Üstelik 1 de oglu vardı.
Kız baktı ugraştı bekledi düzelmedi psikolojik olarak.
İçim rahat ben elimden geleni yaptım dedi.
En son boşandı.

Buraya oturan bir söz var .Acıma acınacak hale düşersin.
Aglarsa ağlasın ölürse ölsün, haddini bilsin.Seni başının üzerine taç yapacağına yaptığına bak adamın. Bebege bakacak durumun varsa doğur ,yoksa aldır vakit varsa eğer. Kendine bir hayat kur.5 ayda 4 dayakbu nedemek ya.Tabiki ağlar senin gibisini nerden bulacak.
GİT kardeş ya kendine yeni bir hayat kur.Yazık sana .

Bir yerde o itti ben tokat attım ilk demişsin.
Şiddeti normalleştirmişsin.
Devamı gelirken de gurur yapıp kaçmıyorum diyorsun.
Cidden çok değişik birisin.
Geçmiş olsun.
Allah kolaylık versin.

Adam yürüyemiyor, seni dövüyor, sen ise adam hırsını alıncaya kadar bekliyorsun dayağının bitmesini, kaçmayıp. Öyle yazmışsın.
Ya inan ben senin gibi kadınlara bir gram acımıyorum, bir gram üzüldüysem sabaha çıkmayayım. Kusura bakma. O bataklık hayatlarınıza bebekler dahil etmiyor musunuz, beni delirten o. Vah o gelecek olan çocuğa.

Niye yaninda duruyorsun siddet uygularken? O engelli ve birsey yapamaz mi diye dusunuyorsun?
Yani bu konunun psikolojik yonunden bakilirsa ya sen onu engelli diye saman altindan asagiliyorsun yada o kendisi kompleks yapmis bunu. Gerci senin asagiladigini sanmam sonucta onu oyle bilerek evlenmissin...ikiniz aile terapistine gidin bence iyi gelir. Bosanip bosanmama kararini kendin verirsin..
Ama boyle devam etmesin. Ayrica nasil basladi esinin sana karsi siddeti?

Hırsını alana kadar değil ya kaçmıyorum ya da sakınmıyorum demek istedim çok ileri giderse zaten durmuyorum karşısında

Mazoşist misin, zevk mi alıyorsun bu durumdan? O adamı boşa ve soluğu iyi bir ruh sağlığı uzmanının yanında al, psikolojik yardım almaya başla. Ne ruh halin sağlıklı ne de yaşadığın ilişki. Fake olmasını dilediğim konulardan biri bu da.

Annem de babam da kanser hastası.. Onları üzmekten çok korkuyorum. Annem daha yeni ameliyat oldu babam daha iki hafta oldu radyoterapi sen çıkalı.. Hayatım zaten karmakarışık.. Kendim skolyoz hastasıyım her saniye ağrım var.. Elimdeki tek güvencem üniversite mezunuyum ve KPSS Ye hazırlanıcam bu süreçte tek hedefim bu hayata dair
Skolyoz rahatsizliginiz için ne yapıyorsunuz. Annem ameliyat oldu simdi iyi çok şükür.

Konu fake fake.. %75 engelli bir bireyden nasil olunuyorda hamile kaniliyor. Cunku bacaklar tutmayan birinin bel altida tutmaz %75cunki
Tamam yaniliyorum diyelim hadi bacaklari yurumuyor ama organi islem goruyor diyelim peki ya siddet?
Sen adama tokat atarsan oda seni iterde kakarda. Siddeti yemek yemek kadar normal hale getirmissin. Ben burda seni yargilamiyorum acimasiz yorum yapmuyorum ama gozumle gorsem inanmam yani bu anlattiklarina hayir gozumde canlandirmaya calisiyorum yok vallahi canlandiramiyorum. Ben 1.5 yasindaki ogluma sakadan kizsam bile oglum hemen babasinin yanina kaciyor gulerek :) yani siz gelmissiniz kac yasiniza yok turk kadiniyim o vururken kacmiyorum diyorsunuz. Tamam kacmayin alin bi kemer eline verinde adam rahatini bozmadan sizi dovsun..

Back
X