• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dört aylık evliyim, beş kez şiddet gördüm ve hamileyim :(

Eşiniz memur mu? Adam engelinin siniri sende mi çıkarıyor ayol?

Bir insan nasıl bu kadar aciz olabilir aklım almıyor.
Yazık size gerçekten yazık, dayak yediğiniz için değil bunu tercih ettiğiniz için vay halinize.

Engelli adamdan dayak yiyecek kadar acizlikle bugüne nasıl geldiniz? Siz gururlu değil başka bir şeysiniz ama banlanmakla uğraşamam şimdi.

Ayrıca engeli zihinsel değil, bu durumda size vurmaya engelsiz birinin nasıl hakkı yoksa onun da yok. Bana vurmaya kalksaydı %75 olan engeli %100'e çıkardı.

Okurken bile konuyu terk etmek istedim
Siz dayak yerken nasıl ayrılamıorsunuz ilginç
Söylenecek çok şey var da hamilesiniz .

ayrıca da nasılsa engelli bana çok zarar veremiyor diye düşünmeyin siz şiddet görüyorsunuz ve bu bir tokat bile olsa hem sizi hem de bebeğinizi etkiliyor. konu gerçek mi anlamadım gerçi fake de olabilir çünkü bedensel engelli yürüyemiyorsa çocuk nasıl yapabildiniz bunlara cevap vermemişsiniz

ayrıca da nasılsa engelli bana çok zarar veremiyor diye düşünmeyin siz şiddet görüyorsunuz ve bu bir tokat bile olsa hem sizi hem de bebeğinizi etkiliyor. konu gerçek mi anlamadım gerçi fake de olabilir çünkü bedensel engelli yürüyemiyorsa çocuk nasıl yapabildiniz bunlara cevap vermemişsiniz
kişi banlanmış, nedenini bilmiyorum ama kişi sahte bile olabilir :rapci: tahminlerim doğru çıkınca nasıl gurur duyuyorum kendimle ama:KK53:

Back
X