Dört Düğün Bir Balayı Fox Tv

AzRASILAM

Nirvana
Pro Üye
26 Nisan 2008
21.009
7.620
773
39
Kim egzotik bir balayı ister?

haziran ayında evleniyorsanız, Marmara bölgesinde yaşıyorsanız, hem Fox ekranlarında yayınlanacak düğününüze katkıda bulunalım, hem de unutulmayacak egzotik bir balayı kazanın...

en iyi gerdek yarışmasıda yapılır yakında aklinialirimsmileaklinialirimsmile
:roflol:

kızlar programda, evlenen çiftlerin kuaför,kına gecesi,düğün vs tüm organizasyonları gösterilecek ve yarışmacılar birbirlerine oy vererek ödülü kazanmaya çalışacak,evlenecek çiftlere bi fikir olabilir mesela bu program saç,gelinlik gibi konularda... kırda,yatta,salonda yapılan düğünler oldu şimdiye kadar bildiğim kadarıyla heleki romanların bir düğünü varmış çok güzel olmuş... bilginize kaydirigubbakcemile2
sanki reklam yapıyomuşum gibi olmuş heee delikafadulden

:roflol::roflol:kesin kesin bir o kaldı :roflol::roflol:

nie böle gereksiz yarışmalar yapılıor , mevzuyu anlamadım ama , gelinler fian var ,
elin kızının düğününden banane ya

ben buğün biraz baktım tekrarıydı galiba
her yarışmada olduğu gibi kızlar diğer
gelinleri
önyargılı yaklaşıyorlar

kendi düğün günüm aklıma geldi :)

dün akşam rastladım öyle bakınırken tv. ye çok komik yaa başlamıştır heralde açiim tv. yi.
bi tane yarışmacı var süpris düğün yapçakmış nikah şahidi belli değil daha hey allam

şuan izliyorum ayşe gelin niye hep buruk duruyor anlamadım
izleyen varmı kızlar kızla oğlan aşk evliliği mi yapıyormuşş

şuan izliyorum ayşe gelin niye hep buruk duruyor anlamadım
izleyen varmı kızlar kızla oğlan aşk evliliği mi yapıyormuşş

aşk evliliği hatta 8 yıldır beraberlermiş :hulya: ama o kız öyle çocuk 28 yaşında saçlar bembeyaz kaydirigubbakcemile2

oylamayı kim yapacak yaw
ıyyyy çok fena oldu bu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ay evet bende meraktayım opuyorumnanaktan evlenmeden önce kaç tane antreman yapmış oluyoruz bu yarışmayla kaydirigubbakcemile5

nurcihan oldu kaydirigubbakcemile3
tuhaf bi yarışma ama sevdim ben de kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…