Dört Düğün Bir Balayı Fox Tv

Roman düğünü de görmüş olduk boshayallersmile bu hafta da ilginç düğünler var kızlar

ay kızlar anlıorum şaka gibi bi yarışma ama ben valla gözümü bile kırpmadan izliorum bu yarışmayı..
o dün akşamki neydi anam öleee..
valla şaşkınlıkla izledim.
düğün salonu neydi yaa..
millet pikniğe gelmiş sanki..
herkes yiyecegini yanında getirmiş.
bebeler masalara uyutulmuş.
kadınlar ayaklarını uzatmış sandalyelere..
ooff kabus gibi....

Bence kesinlikle ebru birinci olmalıydı.ben o kızı çok sevdim..gelinliği saçı başı çok hoştu..size bişey sorcam kızlarr ebrunun nikah salonunda imzayı attıktan sonra çalan bi müzik vardı..eski bi şarkı hani neydi o hatırlayanınız varmı.bnm çok hoşuma gitmişti ama unuttum şimdi şarkıyı..

ayyy cd yapmış kadın üşenmeden davetiye niyetine , kim naapsın onların özel fotoğraflarını yahuu saçma olmuş..
bide acaba nildanın eş adayı ne işle meşgul acaba?

yaa ben müjdeye sinir oldum bu düğün açık ara ilkinden daha güzeldi yok özendi kıskandı gibi yorumlar çok gereksiz yaa

birde gelinliğe benden özendi diyor oldu bir günde gelinlik alcaklardı

oyy çok sinir oldum

ben müjdenin kazanmasına sevindim çünkü ihtacı olan birtek oydu ama o düğün kazanmayı hak etmedi
evet eğlenceliydi ama insanlar piknik alanında gibilerdi bide müjde 18 yaşından daha biyük duruyor sanki 30 lu yaşlarda gibi eşi ise çocuk bence yakışıklı ama en yakışıklı eş sezenin eşi bence merve kazanmayı hak etti ama olmadı nilda tam bir fiyaskoydu ya sezeni hiç ama hiç sevmedim ama gerçekten çok güzel olmuştu gelinliğide çok güzeldi saçıda yani düğün olarak en güzel onunkiydi ama o haset olduğundan herkesten not kırdı bide benim anlamadığım sezen zaten zengin 70 bin lira harcamış düğününe o zaten balayını istediği yerde yapar altlarındaki araba zaten servet hala 20 bin liranın peşinde ve o balayının
müjdenin o paraya ihtiyacı vardı eşi kamyon alacakmış ama hak etmedi düğün açısından gelinlik olarakta hak etmedi amaaaaaaaaaaaa ihtiyaç olarak evet hak etmesede en çok ihtiyacı olan oydu merveninde durumu iyi bence nilda zaten 45 yaşında uzun saçlı presiyle balayına gitmesede olur o adama gıcık oldum ya

sezen nasıl kıskanç hırslı bir kızdı ya.
yok sizin düğün salonunuzu begenmedi falan
yok size böyle dedi.

arkadaişarın dediği gibi.
müjdenin ihtiyacı vardı belliydi.

bakalım bu hafta naaıl kimlr yarışacak
evdeyim bu aralar hep bende gözümü kırpmadan izliyorum bu yarışmayı.

sezen muhtesem bir dugun olsun diye oyle hirs yapmiski
oynarken bile suratinda camasir ezer gibi bir ifade vardi:roflol:
hirsindan dugununun tadini cikaramadi aptal kiz

takip ediyorum bende . ama giderek banelleşecek malesef.

sezenin hırsı en byük kusuru oldu. düğünü en güzel olan sezendi .gelinlik harika kendi de çok güzel olmuş.
müjde, ne facia bir kız dı. fitne fesat. 18değil 81 yaşında ancak insan okadar çirkef olabilirdi.

ihtiyacı olsa bile o kadar kötü niyetli olduğu için kazanmamalıydi.

birde müjdenin sürekli yemekleri beğenmemesi insani kıl etti. sanki ömründe öyle şeyler görmüş.te beğenmedi.

diğer iki gelinde hiç iyi niyetli değildi

ay aynen ya birde damada dans ederken diyor azıcık sağa git,gülümse,şimdi dönelim bana yaklaş adamda bıraktı salonda onu bir kenara kaydirigubbakcemile3

hırsından düğünün tadını çıkarmadı dadelikafadulden eşi bu sezenle hayatın tadını nasıl çıkarcak orasını bilmiyorum :roflol:

fox tv yayınlıcak başka bişey bulamadı heraldeee takrar tekrar aynıı düğünleri gosterıyolar bööö geldi resmenn yanii.
yeni gelinleri görelim bakalım

sezene bende şaşırmıştım ya
nasıl hırslıydı
gerçektende gelinliği ve saçını ben çok begenmiştim
ama hırsına yenik düştü
merve sürekli oynadı düğününde diye bence okadar oynadı
yeni bölüm başladı bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…