Dortlu test sonuclari hakkinda bilgi lutfen!!!

Pazartesi su fish yontemi ile %80 lik dogruluk olan ongoru gibi birsey o cikacak yarin nihai sonucta on gun icinde belli olacak dun yaptirdim offff yarin iple cekiyorum hayirli haberler alirim insallah
Noldu canım belli oldumu aklım sende inşallah hayırlı haberdir

Ay çok sevindim ya. Sen yaz diye bekledim valla. Sağlıkla al kucağına . Dünyalar senin dimi şimdi. Can'ım ya

Hemde nasil inannn omrumden omur gittiiii iyi diyince doktor bu kez mutluluktan agladimmm
Sağlıkla al kucağına. Yaptırmıcam bende test falan. Hele senden sonra kesin karar verdim. Çok üzülmüştüm senin için. Geçmiş günlerde yaşadığın üzüntü acılar cabası!

Sağlıkla al kucağına. Yaptırmıcam bende test falan. Hele senden sonra kesin karar verdim. Çok üzülmüştüm senin için. Geçmiş günlerde yaşadığın üzüntü acılar cabası!
İnan iyi haberi aldimya cektigim acinin hic bir degeri yok kalbimde iyiya kizim sukrediyorum bol bol

Kız bebekler çooook güçlü olur bu hep aklında olsun. Benim kızım ne sancılara göğüs gerdi Zaman'ında doğdu şükür

Çok sevindim cnm okudum yazdiklarinizi şimdi.bende yaptırdım 4 lu test ama pisman oldum çok uzuldum bi daha hayatta böyle tarama testleri yaptirmam benimde riskli çıktı kaç gün stresten bittim resmen ama sonra düşündüm bunun kesinlik payı yok allahin izniyle hiç bisey olmaz inşallah sıvı aldırma olayı riskli bebeğe bisey olur diye yaptirmadim sonuçları yırtıp attık. Simdi dua ederek bebeğimizin sağlıkla gelmesini bekliyoruz.dua edin bana da olur mu bebeğim sağlıkla hayirlisiyla doğsun inşallah herkesin de tabi.yaptirmayi düşünenler bi kere daha dusunsun bence

Fish testine gore superrrr birsey yok on gun icindede nihai sonuc verilecek ama doktor sknti yok dedi simdilik olcaginida sanmiyorum dedi :))))
Çok şükür Rabbime çooook sevindim dualarım seninleydi allah tüm hamilelerin yardımcısı olsun içindede bizim

Stres adami oldurcek gibi oluyor .dualarim seninlke herkesle kimse yasamasin dilegim bunu

Merhaba arkadaşım. Ben de ikili test yaptırmamama rağmen dörtlü test yaptırdım. Eğer bir sağlık sorunu varsa bilerek kendimi hazırlayayım o yönde kendimi geliştireyim diye düşündüm. Yaptırırken zaten risk çıkarsa hatta kesin bile çıksa aldırmak olmadı gönlümden geçen. Ve sonuç down riski 1:50. Çok üzüldüm yeterince bakabilecek miyim, bana bir şey olursa ilgilenebilirler mi benim gibi şeklinde düşüncelerle kalan hamileliğim merak ve endişeyle geçti. Bir yandan da bebeğime onu her ne olursa olsun çok sevdiğimi ve ondan vazgeçmeyeceğimi anlattım. Sürekli konuştum. Amniyosentez de yaptırmak istemedim düşük riski sebebiyle. Bebeğim dünyaya geldi. Şimdi iki buçuk aylık ve sapasağlam çok şükür.

İlk kez bir forumda mesaj yazıyorum. Sırf bu yüzden üye oldum. Hamileliğimin ilk gününden beri buradan bir şeyler öğrendim. Özellikle dörtlü test sürecinde gece yarılarına kadar burada yazılanları okudum. Şimdi belki birileri de benim yazdıklarımı görür de bir parça ferahlık bulur. Allah hepimizin evlatlarını, sevdiklerini korusun.

Caniimmmm çok teşekkürederim Allah bebeğini size bagislasin gerçekten çok daha rahatladim hep dua et olur mu bize de.allahim herkesin evladini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin içinde de bana inşallah:-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…