Dörtlü test yaptıranların sonuçlarını paylaşmalarını bekliyorum...

Çok şükür canım
senin adına çok sevindim
Allah kucağınada almak nasip etsin.

bende hezün bebiş yok canım.. ben sizinkileri bekliyorum :a015:

Allah istediğin zaman sanada nasip kısmet etsin.

amin Rabbim tüm isteyenlere ve bana hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı evlat versin a.s.

Selam yazi cokkk eski ama bende 4 lu test yaptirica 3lude yas sinirindayim 1/157 de

Naptiniz amniyosentez felan,yoksa direk bekleyipmivdogurdunuz bebeginiz sagliklimi ,?sizinde yas siniri varmis ben 35 yasimdayim ,merak ettim

4 lu test yaptiranlar konuyu
guncelleyelimmi?

4lu yaptirdim 79.1 riskli cikti sadece ayrintili ultrasona girecegim.2li testim temizdi 4lu sirf doktorum istedi yaptirdim bugun cok agladim ama olcumlerim ve 2li guzeldi yavrumuda kendimide uzmeyecegim.

4lu yaptirdim 79.1 riskli cikti sadece ayrintili ultrasona girecegim.2li testim temizdi 4lu sirf doktorum istedi yaptirdim bugun cok agladim ama olcumlerim ve 2li guzeldi yavrumuda kendimide uzmeyecegim.

Canım selam,uzme kendini ikili iyiyse benimde ikili iyiydi 3lu dusuk cikti,4lu de iyi dedilerde,benimde yas sinirina yakilup amniyosentez dediler biliyosun bende gunlerce üzülmüştüm,ayrintiliya girdim herseyi normalmis. Senin yas kacti?

Benimde dörtlü testim riskli çıktı trizomi 18.ikili temizdi.fetayli ultrason u bekliyorum.

Bebeğim hastaysa zaten ölucek dedi doktor o konuşurken bıçaklar kalbime saplandı sanki ve çok normal biseyden bahseder gibi anlattı hala canım acıyor ya hastaysa diye her hareketinde oh ölmemiş diyorum

Bebeğim hastaysa zaten ölucek dedi doktor o konuşurken bıçaklar kalbime saplandı sanki ve çok normal biseyden bahseder gibi anlattı hala canım acıyor ya hastaysa diye her hareketinde oh ölmemiş diyorum

merhaba naptınız acaba bebeğinizde durum nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…