Doğuma Hazırlık Doruk ismindeki çocuklar çok mu yaramaz oluyor ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
39
108
İstanbul
Arkadaşlar merhaba.
İsim konusunda ben de en az sizler kadar kararsızlık yaşıyorum.
Doruk ismi aklımıza şöyle böyle yatmış durumda.Kime desek doruklar çok yaramaz oluyor sakın koymayın diyorlar.Şaşırdık kaldık.
Sizce doruklar çok mu yaramaz oluyor?

benimde favori isimlerim arasında yer alıyo, Bence öyle bi genelleme yapamayız ama evet baktığında çok afacan fırlatma bi o kadar da tatlı velet ismi :1:

DORUK
CAN

benim oğlumun adı doruk 6 aylık
maşallah çok akıllı bi oğlum var herkesin çocuğu böle akıllı olsun inşallah:)))

Ben de seviyorum doruk ismini.
Ama hani isim kişilik analizi meselesi var ya ona takıldım bu aralar.Mesela furkan ismindekiler isim ağır geldiği için yaramaz asabi oluyor,fatma ismindekiler saf oluyor deniliyor.Kime desek doruklar yaramaz oluyorlar diyor.
Sayılı günlerim kaldı ama hala bi isim bulmuş değiliz.
Ben doruk ismini sevdim açıkçası ama hala tam kararlı değiliz .
Başka doruk isminde çocuğu olan yok mu kızlar çocuklarınızla ilgili gözlemlerinizi paylaşırmısınız

Komşumuzun torunu doruk,
bi kere çok yakışıklı ve herşeyden önce çok zekii.
anlamış değilim ama bütün doruklarda zeki mi olur canımm :1:

bende doruk ismini sevenlerdenim ancak eşim kabul etmedi illa batu olsun dedi
şimdi aynen senin durumdayım yok batular çok yaramaz olur, yok derslerde başarılı olmaz ay daha neler insan ne yapacağını şaşırıyor ama sanki eskiden konulan her türlü isim aynı özellikli insan guruplarını mı oluşturuyor , bütün ayşeler, ahmetler aynı mı yani, ben inanmıyorum ya, sonuçta herşey ailede bitiyor, sen içine sinen ismi koy arkadaşım adıyla yaşasın bebiş...

sanırım denk geliyor:1:
Benim de tanıdığım Dorukların hepsi hareketli ve yaramaz
özellikle ergenlikleri bambaşka..:80:
Ama bir okadar da akıllı oluyorlar nedense:40:
isimle ilgisi varmıdır bilemedim yani....

Yakin arkadasimin oglunun adi Doruk, bir de cocukluk arkadasim var o da Doruk. Her ikisi de korkunc yaramazlar ama ilginctir, baska arkadasin da yazdigi gibi her ikisi de cok yakisikli cocuklar. Ama tanidigim hic bir erkek cocuk uslu degil adlari ne olursa olsun :1:

Oğlumuzun adını doruk koyduk :)
Umarım pişman olmayız :)
Herkesten aynı tepkiyi görüyorum.Çok yaramaz oluyorlar felan gibisinden.
Adıyla yaşasın inşallah.
Hayırlı olur umarım.

Adıyla yaşasın inşallah.
Hayırlı olur umarım.

hayırlı olsun bebişin adıyla yaşasın.. benim hiç doruk isminde tanıdığım yok bizde kısmetse doruk istiyoruz bebeğimize.. içine sindiyse boşver milletin dediklerini :))

Adıyla yaşasın inşallah.
Hayırlı olur umarım.

bence çok isabetli bi kararr :)
çok zeki, çok yakışıklıı olur inşallah

cok ilginc gecen yil kuzenim bir erkek cocugu oldu,ayni konuyu bizde konusmustuk,benim tek tanidigim doruk var biraz dengesiz ve asabi biri,gercekten zeki ama,matematikci kendisi,kuzeniminde ogrenicisi varmis doruk isminde cok yaramaz ve dengesizmis ,ismi begeniyorum ama koymam demist..sonra baska bir isim buldu..bu basligi gorunce konusmamiz aklima geldi...isimlerin karekterleri etkiledigine inaniyorum ama astroloji ve numeroloji gibi kesinligi kanitlanamiyoo

hayırlı olsun bebişin adıyla yaşasın.. benim hiç doruk isminde tanıdığım yok bizde kısmetse doruk istiyoruz bebeğimize.. içine sindiyse boşver milletin dediklerini :))

Teşekkür ederim canım.
Hala eleştiriler alıyoruz bu yönde.
Alışılması zor olacak sanırım tuhaf karşılayanların.
Bizim içimize sindi bile :)

bence çok isabetli bi kararr :)
çok zeki, çok yakışıklıı olur inşallah

Teşekkür ediyorum :)

Back
X