Dost dost diye nicesine sarıldım, benim sadık yarim Kadınlar Klübüymüş..

Benim o:) kalbinizi karartmayın lütfen. Ben artık anlara bakıyorum devamlılığa ya da yıllara değil. Kürtaj olduğumda bir ay sonra oturmaya gelen arkadaşlarımın aksine karşı komşum(kendisi yabancı) bir an olsun iki aylık bebeğiyle beni yanlız bırakmadı. Bi de hastanede "üzülme lütfen, al bak benim bebeğim senin bebeğin" diye teselli etti:KK37: diğer komşum da keşke senin dilini bilsem de seni teselli etsem diye yakındı durdu.. Kalbimi çıkartıp onlara vermek istedim o anlarda. Ben bu anı, bu insanların yaptığını hangi arkadaşa, hangi sohbete değişebilirim ki diye düşünüyorum hep o günden beri. Bir de memlekette bir M. ablam vardı. Çok muhabbetimiz yoktu 1 yıllık tanışmışlığımız 5-6 kere bir araya gelmişliğimiz vardı. Masal gibi kadındı. İnsan gibi muamele görmediğimde de hep onu hatırlar "benim hayatımda öyle bir abla var" derim. Gerçekten çok güzel insanlar var. Kendi ihtiyaçlarımız uğruna tüketmemek lazım duyguları. Demlendirelim:KK33:
Ne güzel ya çok sevindim sizin adınıza.. Bazen hiç umulmadık insanlar umulmadık şekilde hayatına girerler ve bir daha hiç çıkmazlar :KK68: Sizin komşunuzla dostluğunuzda böyle olmuş.. Gerçekten güzel insanlar da var bu dünyada.

Sen ne kadar çok değer verirsen, sadık, verici olursan o kadar dost bulmakta zorlanıyor, kazık yiyorsun, bunu anladım.
Benimde yüzüm gülmedi insanlardan yana. Ya hiç bulamıcam ya da bir tane olursa olur, o da ne zaman bakalım.
Ben de zorumdur o ayrı ama o kadar çok verecek değerim var ki, verecek adam yok, en iyisini de bulsam bi çok şey içimde kalacak gibi, korkarım bir anda bir şeylerin altüst olmasından. Neler yapabilirdim ama olmuyor yaramıyor.
Bende aynı şekilde düşünüyorum canım benim.. İnsanlar çok tuhaflaştı, değer verdikçe kazık yiyorsun. Boşladıkça kıymetli oluyorsun. İkili tüm ilişkilerde durum böyle. Ama bende malesef boşladığım insanla dost olamam. Böyle kısır bir döngü şeklinde ilerliyoruz yani :KK70:

Bende aynı şekilde düşünüyorum canım benim.. İnsanlar çok tuhaflaştı, değer verdikçe kazık yiyorsun. Boşladıkça kıymetli oluyorsun. İkili tüm ilişkilerde durum böyle. Ama bende malesef boşladığım insanla dost olamam. Böyle kısır bir döngü şeklinde ilerliyoruz yani :KK70:

Aynen bende. O şekilde davranıyorsam dost değilimdir, öyle göremem. Ortası olmuyor bunun.
Hakkımızda hayırlısı artık... Doğru insanlar çıkar inşallah karşımıza.

Amin canım benim çok teşekkür ederim.. Çok şükür ki eşim var o benim en iyi dostum ama insan yinede bir hemcisini arıyor işte.. Rabbim hepimize hayırlısı versin.
amin canım yapacak birşey yok maalesef. bende çok isterim arkadaşlarımla içli dişli olmayı ama olmuyor :(

Back
X