• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost kalalim diyen erkek

Kendimden 17 yas buyuj bir erkekle konuşmaya başladım kendisi 47 yaşında. İş dolayısıyla tanistik. Kendimden büyük biriyle ilk defa flort ediyorum.hoslaniyorum. olgun , kariyerli , efendi birine benziyordu. Onun benim ruhumu gördüğünü beni anladığını hissettim. Her şey çok romantik başladı, şüphe etmem gerekirdi. Ama bunları düşünmek istemedim bana olan ilgisi hiç nedensiz azaldı. Bana kaba davranmaya başladı. Basta tanıştığım kişi değildi asla. Bir süre geri adım attım. Ama olmadı.
Dün gece hiç haber alamadım ondan. Zaten kafamda bitirmiştim ve " ayrilmaknistedigimi " söyledim. Bana " Arızaya bağlama yine" yazmış.🤣 şimdi gülüyorum ama o an çok üzüldüm ve sinirlendim. Şimdi bana " sana değer veriyorum, sevgili olamasak da dost kalalım " yazmış. Ben kabul etmedim . Sizce erkekler bunu neden yapar. Ben bir erkek bunu söylüyorsa keisnlikle bitirmiştir diye düşünüyorum. Şimdi eski sevgililerimin " dost kalalım " dediğim zaman ne kadar üzüldüğünü hissedebiliyorum, empati yapabiliyorum.
Evli çünkü.

Tam bu arada burada yazarken, bana mesaj attı, sok içindeyim. Çekim yasası işledi resmen🤣 ayrılmayı istemediğini, özür dilemek istediğini , görüşmeyi teklif ediyor.🥲 tamamen konuyu kapatan ve geri gelmemesini sağlayacak, beni bu hataya bir dha düşürmeyecek bir mesajbyazmak istiyorum .🙏😢 öyle bir şey yazayim ki bir daha beni aramasın ve ben aldanmayın tamamen bitsin yardımlarınızı istiyorum .sizden gelen önerilere göre ona cevap yazacağım, yazmadan da telefonlarıni açmayacagim.salonun ışığını söndürdüm ve kendi odama geçtim. Evde oldugumundusunup kapıyı çalmasını istemiyorum.
47 yaşında götünün kılı ağırmış ergenlerle uğraşamam bi sana bak bi bana de geç 🤣 aramızda nerdeyse 20 yaş var kendi yaşlarında birini bul amca yaz 🤣🤣

Tam bu arada burada yazarken, bana mesaj attı, sok içindeyim. Çekim yasası işledi resmen🤣 ayrılmayı istemediğini, özür dilemek istediğini , görüşmeyi teklif ediyor.🥲 tamamen konuyu kapatan ve geri gelmemesini sağlayacak, beni bu hataya bir dha düşürmeyecek bir mesajbyazmak istiyorum .🙏😢 öyle bir şey yazayim ki bir daha beni aramasın ve ben aldanmayın tamamen bitsin yardımlarınızı istiyorum .sizden gelen önerilere göre ona cevap yazacağım, yazmadan da telefonlarıni açmayacagim.salonun ışığını söndürdüm ve kendi odama geçtim. Evde oldugumundusunup kapıyı çalmasını istemiyorum.
Seninle iyi bir ilişki yürütebileceğimizi düşünmüyorum. Bu düşüncem kesinlikle değişmeyecek. Bu yüzden seninle görüşmek istemiyorum.

Bunu yaz, sonra eğer ısrarla arayıp mesaj atarsa engellersin.

Cevap yazmak yerine engelle geç. En iyi cevap bu olur.

"Seninle iyi bir ilişki yürütebileceğimizi düşünmüyorum. Bu düşüncem kesinlikle değişmeyecek. Bu yüzden seninle görüşmek istemiyorum. Beni aramanı istemiyorum. Kendine iyi bak." Bunu yazdım . Ve whatsap tan engelledim

"Seninle iyi bir ilişki yürütebileceğimizi düşünmüyorum. Bu düşüncem kesinlikle değişmeyecek. Bu yüzden seninle görüşmek istemiyorum. Beni aramanı istemiyorum. Kendine iyi bak." Bunu yazdım . Ve whatsap tan engelledim
Numarasını da ayrıca engelle. Sosyal medya hesabından yazma ihtimali varsa oradan da engelle.

Vay kart meyzemenk vay

17 yaş farkı nedir Allah aşkına! Hade şimdiyi geçtim 45 yaşına geldiğinizde neredeyse 65 yaşında kocanız olacak o zaman neyini idealize edeceksiniz? Ben çocukken 50 yaşında adamlarla beraber olan genç kadın ünlüler şimdi 40'li yaşlarda ve daha önce birlikte oldukları adamlar yaşlandığı içini yüzlerine bakmıyor hiç biri. Bazı biyolojik gerçekler var ona göre düşünün.

Aslında ilk önce ben de böyle düşündüm zaten arkadasim da beni uyardı. O kişi sana göre değil diyordu. Sonra alışınca belki öyle olmayabilir dedim . Bu arada, ayrılmak istemedi, bu şüpheyi hakaret sayıyor. Dost kalmak istemesinin nedeni, herkesin söylediği gibi yedekte tutmak yada nezaketli bir veda olarak düşünüyorum bej de

Bana kızmayın, ama 47 yaşında bu kadar yaş farkı ile sizi yedeğe alabiliyorsa kendinizi sorgulayın.

Ne iş yapıyor bu arkadaş Ekonomik durumu nasıl. Acaba ona mı güveniyor

Ayy çok mu arıyorsunuz böyle tipleri 😒

Hayır o kendisi başlatmaya çalıştı. Dört aydır konuşuyoruz ama öncesinde 19 mayis , 29 ekim gibi günlerde bana mesaj atiyordu🤣 konsuma başlatmaya çalışıyordu. Ben onun dürüst olmadığını düşünüyorum. Kendime göre olmadığını düşünüyorum. Ne yazık ki ben bunun farkına geç vardım.
19 Mayıs ve 29 Ekim.Milli değerlerine bağlıymış.

Bu tiplerin dost kalalımı bi kenarda dur yoklukta giderin var demektir. Ayrıca bu dayıyla ne işin var onu da anlamadımya neyse

Genel bir ayrilma repliği. Başkasını bulunca dost kalmak istemez merak etmeyin. 17 yaş büyükmüs zaten sizden, adamı da anlamak lazım o yaştan bakılınca çok fazla ilgi ve çaba gerektireceksiniz ve muhtemelen buna enerjisi yoktur. Asıl siz 17 yaş büyük birine neden bu kadar taktiniz? Olgun istiyorsaniz 7 yaş büyük biriyle filan takılın, bu kadar büyük yaş farkının olduğu bir ilişkinin böyle bitmesi şaşırtmıyor.

Sonra noldu? Eve geldi mi?

Back
X