• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dost kalalim diyen erkek

Gencecik kızı bulan herkes çok uğraşır
Sonra çöp olacaksın gözünde. Ulaşsın yeter ki🤗

Yaşıtlarından
Maksimum 5 yaş büyüklerinden
Ya da kendinden ıkı yaş küçüklerinden cayma😬😬😬
Guzel yorumunuz icin teşekkür ederim 💖bana tecrübe oldu bu olay. Yaş konusunda soyledikleriniz kulağıma küpe olacak.

Kendimden 17 yas buyuj bir erkekle konuşmaya başladım kendisi 47 yaşında. İş dolayısıyla tanistik. Kendimden büyük biriyle ilk defa flort ediyorum.hoslaniyorum. olgun , kariyerli , efendi birine benziyordu. Onun benim ruhumu gördüğünü beni anladığını hissettim. Her şey çok romantik başladı, şüphe etmem gerekirdi. Ama bunları düşünmek istemedim bana olan ilgisi hiç nedensiz azaldı. Bana kaba davranmaya başladı. Basta tanıştığım kişi değildi asla. Bir süre geri adım attım. Ama olmadı.
Dün gece hiç haber alamadım ondan. Zaten kafamda bitirmiştim ve " ayrilmaknistedigimi " söyledim. Bana " Arızaya bağlama yine" yazmış.🤣 şimdi gülüyorum ama o an çok üzüldüm ve sinirlendim. Şimdi bana " sana değer veriyorum, sevgili olamasak da dost kalalım " yazmış. Ben kabul etmedim . Sizce erkekler bunu neden yapar. Ben bir erkek bunu söylüyorsa keisnlikle bitirmiştir diye düşünüyorum. Şimdi eski sevgililerimin " dost kalalım " dediğim zaman ne kadar üzüldüğünü hissedebiliyorum, empati yapabiliyorum.
Yok bitmemiş hiç başlamamış zaten, gerçekten değer verse yüzünü bile görmek istemez, istemem yan cebimde dursun mesajı o erkekler için.

17 Yaş nedir ya o senin için dede her şeyden önce. 47 çok büyük sana. Aklını başına al. Şu şeyinin kılı ağarmış adamlara bu kadar değer verip de popolarını kaldırmayın. Genç kadınsın ne işin var 47 yaşında herifle. O da kendini bir şey sanmış.

Kendimden 17 yas buyuj bir erkekle konuşmaya başladım kendisi 47 yaşında. İş dolayısıyla tanistik. Kendimden büyük biriyle ilk defa flort ediyorum.hoslaniyorum. olgun , kariyerli , efendi birine benziyordu. Onun benim ruhumu gördüğünü beni anladığını hissettim. Her şey çok romantik başladı, şüphe etmem gerekirdi. Ama bunları düşünmek istemedim bana olan ilgisi hiç nedensiz azaldı. Bana kaba davranmaya başladı. Basta tanıştığım kişi değildi asla. Bir süre geri adım attım. Ama olmadı.
Dün gece hiç haber alamadım ondan. Zaten kafamda bitirmiştim ve " ayrilmaknistedigimi " söyledim. Bana " Arızaya bağlama yine" yazmış.🤣 şimdi gülüyorum ama o an çok üzüldüm ve sinirlendim. Şimdi bana " sana değer veriyorum, sevgili olamasak da dost kalalım " yazmış. Ben kabul etmedim . Sizce erkekler bunu neden yapar. Ben bir erkek bunu söylüyorsa keisnlikle bitirmiştir diye düşünüyorum. Şimdi eski sevgililerimin " dost kalalım " dediğim zaman ne kadar üzüldüğünü hissedebiliyorum, empati yapabiliyorum.
17 yaşında ergenliğe ve malum eyleme çoktan girildiğine göre baban yaşında adamla ne işin var? Şeyi çalışmayacak nerdeyse.
Olmamış devam etmek istememiş işte

kendinden 17 yaş büyük birine hayran olmuşsundur aşk değildir.

17 yaşında ergenliğe ve malum eyleme çoktan girildiğine göre baban yaşında adamla ne işin var? Şeyi çalışmayacak nerdeyse.
Olmamış devam etmek istememiş işte
kadın 30 yaşında 😂

47 yaşında adamla ne işi var? Abartıyorum dede yani
ne bilim ya tamam şimdiki erkekler de yaşını çok göstermiyor da öpüşme sevişme fikri nasıl sıcak geliyo 17 yaş büyük adamla acaba 😂 hastane kokusu geliyo burnuma.

ne bilim ya tamam şimdiki erkekler de yaşını çok göstermiyor da öpüşme sevişme fikri nasıl sıcak geliyo 17 yaş büyük adamla acaba 😂 hastane kokusu geliyo burnuma.
Yakışıklı biriydi. Hoslandim işte bazen bir sebebi olmuyor , zarardan döndüm neyseki🙏

47 yaşında adamdan veto yemeyi nasıl başardınız bilemiyorum da toto kaldırmayın artık
Cinsellik yaşamadım, ona istediğini vermedim . Nasıl olsa onunla ilişkiye girmeyi kabul edecek insanlar bulabilir hem de benden daha genç. Ben bu yüzden iliski yaşamıyorum. Onun kafamda idealize ettiğim biri olmadığını anladım.elbettr hayal kırıklığına uğradım
Ve çok nadir de olsa, çok yas farkı olmasına rağmen iliski kurabilen ve evlilik yapan genç kadinlar biliyorum çevremde hepsi de kariyerli , güzel. Acaba ne buluyorlar neden diye sorgulardim ben de bir zamanlar. Benimki öyle bir iliski olmadi ,sürmedi.

Aman herkese yaziyordur o
Aslında ilk önce ben de böyle düşündüm zaten arkadasim da beni uyardı. O kişi sana göre değil diyordu. Sonra alışınca belki öyle olmayabilir dedim . Bu arada, ayrılmak istemedi, bu şüpheyi hakaret sayıyor. Dost kalmak istemesinin nedeni, herkesin söylediği gibi yedekte tutmak yada nezaketli bir veda olarak düşünüyorum bej de

Tam bu arada burada yazarken, bana mesaj attı, sok içindeyim. Çekim yasası işledi resmen🤣 ayrılmayı istemediğini, özür dilemek istediğini , görüşmeyi teklif ediyor.🥲 tamamen konuyu kapatan ve geri gelmemesini sağlayacak, beni bu hataya bir dha düşürmeyecek bir mesajbyazmak istiyorum .🙏😢 öyle bir şey yazayim ki bir daha beni aramasın ve ben aldanmayın tamamen bitsin yardımlarınızı istiyorum .sizden gelen önerilere göre ona cevap yazacağım, yazmadan da telefonlarıni açmayacagim.salonun ışığını söndürdüm ve kendi odama geçtim. Evde oldugumundusunup kapıyı çalmasını istemiyorum.

Back
X