Dost kazığı mi( avukat parasi)

Siz avukat ne demek biliyo musunuz? Hani hukuk fakültesi bitiriliyor, sonra avukatlik stajı yapılıyor, sonra avukatlik ruhsati alınıyor ve artık mesleğiniz avukatlik oluyor. Bide, evet komik duruma dusmussunuz.

aynen sizin gibi bir tanıdıkta barıştı ve anlaştıkları paranın tamamını ödediler.

Siz avukat değilsiniz ki? Davacı taraf oluyorsunuz siz.
Ayrıca çok çok yakın bir büyüğüm şuanda avukat. Karşı taraftan para alma olayı diye birşey yok. Bu rüşvete giriyor benim bildiğim. Bu yüzden avukatlar böyle birşey yapmaya cesaret edemez,yanlış biliyorsunuz siz.

Neden okuyun biliyor musunuz? Avukatin neden 2 taraftan para aldığını okuyun. Okursaniz bunun haksiz kazanc veya emeksiz kazanim olmadigini anlarsınız bu yuzden okuyun. Kanunlardaki boşlukla avukatlığın ne alakasi var Allah askina?

J
yuh bir ağır olun nereden anladınız okudunuz avukatlığı aşağıdimi. özel bir durum ile ilgili özel bir sorunla ilgili fikir sordum konu açtım. Avukatların genelini eleştiren ya da sizin tabirinizle aşağılayan bir şey okudunuz mu yazdıklarımdan.

Son düzenleme:
Bazı meslek grupları vardır ki baştan anlaşılan meblağın ödenmesi yasal yükümlülüktür, avukatlık da bu meslek grubundandır, ön görüşme yapılır, avukatlık ücreti konuşulur, dava tek celsede de bitse 100 celsede de bitse, siz davadan vazgeçseniz de o avukatlık ücreti ödenir.

Absürt bir örnek olacak ama yerinde bir benzetme olacağını sanıyorum, fırından aldığınız ekmeğin yarısını yedikten sonra ben bu ekmeği yemekten vazgeçtim deyip fırıncıdan ekmeğin yarı parasını talep eder misiniz?
Vazgeçtiğiniz davanın sorumlusu Avukat değil ki, o yasal hakkı olan ücreti alır.

Yeni bir meslek kavgası yaşanmadan konuyu kapatmakta yarar var, zaten konu sahibesi Avukat arkadaşlardan gerekli bilgiyi almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…