Dost kazigi ne zormuş ...

gerigelenmektup

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
157
33
98
40
benim bir dostum vardı ,kardeş gibi görürdük birbirimizi öyle sanırdım.ilk okuldan bu yana geldik 35 yaşına...hayatımızın hiçbir sınırı yoktu birbirimize karşı...paylasmadigimiz hiçbir sır
Şimdi ikimizde hamileyiz ve ben çok zor geçiriyorum hamileliğimi,bir suru konumda var...
Bu dostum beni hep yalnız bıraktı bu süreçte resmen el oldu...
Dayanamadım neden böyle yaptığını sordum ,yüzüme cevap bile vermedi
Facebook a ne yazmis biliyor musunuz?"Beni taklit edip kıskanıp çocuk yapan birinin çektiği sıkıntılara üzülecek değilim "
İçimin nasıl yandığını nasıl üzüldüğümü nasıl acı çektiğimi anlatmam mümkün değil
Yine de dilim döndüğünce yazdım gönderdim duygularımı
Sonuçta bu dünyada olmaz olmazmış ,doğruymuş

Üzücü bir durum gerçekten.
Ama size değer vermeyen bir insan için keyfinizi kaçırmayın daha fazla.Siz son adımı atmışsınız o dönmemiş,boşverin,ileride anlar hata yaptığını.

Hiçbir dost dosdoğru dost olmuyor :) Bence hiç canınızı sıkmayın malum hamileymişsiniz de. Böylelerini de hayatınızdan çıkartın ve üstünüzden büyük bir yük kalksın. Fesat, kötü kalpli, düşüncesiz bir dost(!)unuz olacağına yalnız kalın, mutlu kalın :) Eşiniz en yakın dostunuz olsun.

Gercekten gereksiz bir tepki vermis. Insan kıskancliktan cocuk yapar mı yahu. Nasil bir düşünce bu. Üzülmeyin siz. bu yaptıği onun kendini begenmişliginden. Insan ilk okuldan beri tanıdıgı arkadasına destek olmalı. Hayır yardimci olmayabilir sonuçta oda hamile ama bu kıskandiğı için cocuk yapma düşüncesi gerçekten pes. Hamilelik hormonundan mı desem bilemiyorum. Ama bende hamile oldum hiç böyle değişmedi hormonlarım.

Çocuğu herkes yapıyor.Ona has birşey değil ki...Değmezmiş..Onu geride bırak.Başla arkadaşlar edin

Hahahha, konu sahibi ozur dilerim ama faceye yazilan o yaziya totomla guldum acikcasi. Boyle bir cocukluk, boyle bir sacmalik olamaz. Dost kazigi yemis birisi olarak sana tavsiyem arkana bakmadan kac, basta cok ozluyorsun falan ama sonra hepsi geciyor.

Sacmaligin daniskasi ya beni kiskandi cocuk yapti demek, acaba o kimi kiskanmis da cocuk yapmis?????

Bi arkadasim ile evlendikten bir sene kadar sonra tekrar konusmaya basladigimizda esimi merak edip sormustu baya baya. Uzuuun sureli (13 yillik falan) iliskisini yeni sonlandirdigini ogrendigim icin de esimi oven tek kelime soylememis, sorduklarini hiii soyle yaa boyle diyerek gecistirmistim. Ama sonunda bana 'aslan kocam kaplan kocam' diyorsun demisti. O da buna benzer bir sey olsa gerek :) hiiic uzuldugune degmez, cocuk bu ya kimse kimseyi kiskandigi icin cocuk yapmaz. Ha yapan da varsa eger dogacak bebege acirim

Hormonlar hormonlar tavsiyem loğusalığa kalmadan ilişiği kesin . yoksa orada burada saçmaladığını daha çok görürsünüz ...

Çocuğun kendisini kıskandığı için yapıldığını sanan ķadınlar neyin kafasında ya? İlk defa rastlamıyorum, böyle bir grup cidden var, burada da karşıma çıkıyor konularda. Çok avam bir düşünce. Ne biçim dostlukmuş bu hayret. Bence bu dost kazığı gibi bir şey değil de, bu karakterde biriyle arkadaşlık yapmış olmanın verdiği duygu... çok geç bile kalmışsınız arayı açmaya.

Tüm yorumlara teşekkür ederim ,gerçekten çok üzüldüm sasırdım sinir oldum hazmedemedim,bi yandan sevindim gerçek yüzünü gördüm diye ,ama kolay kolay hazmedemeyecegim sanırım

Senin dostun sandigin kisi dubyanin en fesat insani.
Kendi hamile diye kimse hamile kalmayacakmiyimis dengesiz.
Esas kendi kiskanmis sizi engelle facenden gorusme asla densizle

Senin dostun sandigin kisi dubyanin en fesat insani.
Kendi hamile diye kimse hamile kalmayacakmiyimis dengesiz.
Esas kendi kiskanmis sizi engelle facenden gorusme asla densizle
Her yerden engelledim ama illaki karşılaşacağız ,benim canim dediğim insan böyle seytana dönüştüyse daha da ne kötülükler yapacak bilemiyorum ,çok gerildim çok

Valla onun inadına çok mutlu görünüp hiç umursamaz takilmazsan sana da tukureyim .
Buna mi üzüldün ya .

Malesef böyle karaktersizler olabiliyor.
Emin ol bunca yil sen ona dostluk yapmissindir, o sana degil. Geriye dönüp detaylari düsünürsen kesinlikle hep senin altdan aldigini, fedakarlik yaptigini görürsün.

Psikoloji bozulmus belli ,kafayi siyirmis uzak dur ,
Herkesin evladi kendine ,herhalde hamile kalmana bozuldu ,
Ona destek olmani bekliyordu ,sende hamile kalinca kendinle ugrasinca bozulmustur,
İlk hamile kalan ne o ne sizsiniz ,dunya var oldugu surece herkes hamile kalacak ,
Sizde facebook hesabiniza ,allahin bir kadina verdigi en buyuk ozellikanne olabilmesidir ,
Malesef herkes olabiliyor ,keske sadece akli basinda ve iyi niyetliler olsa diye yazin

taklit etmek için çocuk yapmak nedir ya

herkes beni kıskanıyor sendromundan muzdarip bir başka hemcinsimiz. muhtemelen sizi kıskanıyordu senelerdir farkında değildiniz, dostunuz sanırken aslında o sizin kötü gününüzü bekleyen hainlerdenmiş.

geçmiş olsun, geç olsun güç olmasın. gerçek yüzünü görmüş oldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…