Dost kazigi ne zormuş ...

Hamileliği kıskanmak mı bir tarafımla güldüm. Boşver takmamaya çalış her yokuşun bir inişi vardır.

insan inanamıyor bu kadar da basitlik ve kötü niyet olamaz diyor ,bu kadar yıl nasıl anlamadım diyor ,nasıl bi korkusuzluktur diyor ...çok değişik duygular içindeyim

Üzülmemeye çalışın hamilesiniz, yaptığı yanlış ama belki hormonlardan ötürü böyle davranıyordur, Doğum olsun Bebek biraz büyüsün, belki anlar hatasını. Yok anlamıyorsa da yapacak bişey yok, siz yolunuza gideceksiniz mecbur.
Belki bazı başka birikmişler vardır,bazı yanlış anlamalar vs olmuştur aranızda, bu da onun için son damla olmuştur (tabiki hamileliğiniz için böyle düşünmesi çok yanlış da) , sakin zamanda dediğim gibi bebekler biraz büyüyüp toparlandıktan sonra konuşup , ikinizinde eteklerinizdeki taşları dökmeniz en iyisi

Vay arkadaş..
Benimde çocukluk arkadaşım hamile,bana da sürekli sen şimdi düşünmüyor musun , keşke sende yapsan da beraber büyüseler bizim gibi diyip duruyor
Hiç takmayın kafanıza demek ki dostunuz değilmiş.Hamileliğinizin keyfini çıkarın,üzmeyin kendinizi.En azından duygularını öğrenebilmişsiniz ya hiç bilmeseydiniz onun içinde tuttuklarını..
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben ona ne kadar kırıldığımı üzüldüğümü yakıştıramadığımı anlatan bi mesaj yazdım insan olan yazdığım mesajdan sonra kahrolurdu
Ama o hala facede saçma sapan şeyler paylaşıyor kocası da haklısın aşkım vs diyerek bunu gazlıyor
İnsanoğlu gerçekten çiğ süt emmiş bir insanın nasıl şeytana dönüştüğünü bizzat görmüş oldum

Çocuk kıskanılıp yapılacak bir şey miymiş ?
Benim dostumun benle aynı anda çocuğu olsa çok sevinirim.
Allah sizi korumuş bence takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…