Merhaba Arkadaşlar,
12 yıllık dostum beni hayal kırıklığına uğrattı.
8 yıl aynı ofiste 4 yıldır da ayrı ofislerdeyiz. Koşulsuz inandığım güvendiğim insan bunca yıldır sürekli dedikodu mu yapmış, onun paylaştığım özel her şeyimi diğer 4-5 kıza anlatmış, onları da bana anlatıyordu. Dedikodunun dibine vurmuş, olan olmayan hayali uydurduğu şeyler de var. Herkesin takkesini herkese takmış, nasılda güvenmişiz hepimiz. Şok üstüne şok yaşıyorum. Benden kaçıyor neler oluyor dediğimde yok oluyor, izin alıp gidiyor. Allah bildiği gibi yapsın. Bana sen güzelsin, sen bunu başardın, şunu hallettin, bunda iyisin derken, diğerlerini kendini çok beğeniyor, bu iş için kendini yırttı. Gizli gizli zayıflama hapları kullanıyor, sakın çaktırmayın falan gibi şeyler. Yalan hap falan kullanmıyorum halüsilasyon görüyor herhalde bu kadar basit yalanlar neden söylenir ki??? Hayretler içerisindeyim, kendime o kadar kısıyorum ki ona güvendiğim inandığım için.... Nasıl bu kadar kör oldum... hepimiz kör olmuşuz... bizi birbirimize kötü etmiş, kendisi hep iyi melek rolündeydi....
Sizce ruh hastası mı, şizofren mi? Olmayan şeyleri uydurup inandırmış, herkes beni çok başka tanıyormuş.
Bencil, kendini beğenmiş, yetersiz anne.... daha neler neler... uykularım kaçtı.... 12 yıl... dilek olay, ben nasıl bu kadar saf olabildim, en çok kendime kızıyorum.. Yalan dünya... Allah bildiği gibi yapsın....
sizce bu nedir arkadaşlar, ben şoktan çıkamıyorum...???