Dost kazigi

Ben o tarz şeyler yapmam ama ya yazarim ya konuşurum bunlar bunlarda açık açık soyledi derim kaosu izlerim 😈
Onlar birbirlerine bisey yapmazlar bence olan bana olduguyla kalir gibime geliyor ☹

Size daha fazla ne olabilir ki?
Bir de pasta alıp gitmekten bahsetmişsiniz 1 kuruş harcanmaz böylesi için. İyi dayanıyorsunuz ben olsam şimdiye onu rezil etmiştim.
Nasil rezil ederdiniz soyleyin edim icime icime patliyorum sadece arayip yuzune vurmak degil birsey yapmak istiyorum ama bulamiyorum ne yapim

Kiz yillardir o is yerinde calisiyor mail atmam bir ise yarar mi bilmiyorum acikcasi.
valla size bunu yapanın yanına bırakmayın.o işyerine gidin yarın yöneticinin ve diğer çalışanların önünde yüzleşin.madem sizin işe girmenizi engelledi kendi de işsiz kalsın.dostuna bunu yapana zerre acınmaz.

1 kişinin lafına bakıp ta direkt reddeden işyerlerindem hiçbi hayır gelmez...artık enerjini daha iyi yerler bulmaya yonlendirmelisin..
Yazmıstım kendi yaptıgımı hi takılmadan yola devam et

1 kişinin lafına bakıp ta direkt reddeden işyerlerindem hiçbi hayır gelmez...artık enerjini daha iyi yerler bulmaya yonlendirmelisin..
Yazmıstım kendi yaptıgımı hi takılmadan yola devam et
Evet bende oyle yapicam tesekkur ederim.

Is yerine gidip o kisiyle yuzlestim ofisteki arkadaslari yanindayken ilk inkar etti. Sonra arkadaslarindan biri soyledin ya diyince evet soyledim hakliyimda diyip uste cikmaya calisti kimden duydun felan dedi. Ortak arkadasin ismini verdim. Yaziklar olsun sana dedim ordaki is arkadaslarina da donup sizde bunun ne mal oldugunu gorun ona gore hareket edin dedim. Ustume yurudu ordakiler tuttular ben yine kendimi tutamadim aglamaya basladim ciktim disari.

Is yerine gidip o kisiyle yuzlestim ofisteki arkadaslari yanindayken ilk inkar etti. Sonra arkadaslarindan biri soyledin ya diyince evet soyledim hakliyimda diyip uste cikmaya calisti kimden duydun felan dedi. Ortak arkadasin ismini verdim. Yaziklar olsun sana dedim ordaki is arkadaslarina da donup sizde bunun ne mal oldugunu gorun ona gore hareket edin dedim. Ustume yurudu ordakiler tuttular ben yine kendimi tutamadim aglamaya basladim ciktim disari.
Ellerine saglik cok iyi yapmissin. Aglamayaydin iyiydi ama olsun. Rezil olsun etrafina zehir kadin.

Ellerine saglik cok iyi yapmissin. Aglamayaydin iyiydi ama olsun. Rezil olsun etrafina zehir kadin.
Oyle bir ustume geldi ki hem suclu hem guclu tutamadim kendimi. Tesekkur ederim desteginiz icin.

Maile cevap gelmedi ama gercegi ogrendim. Ortak arkadasimi aradim isten olumsuz yanit geldi dedim sasirmadim dedi neden dedim. Zehra o pozisyonu cok istiyormus nasil bir dusuncesizmisim ben arkadasimin istedigi isi elinden almaya calismisim birde kac senelik isinde onun ustu olcakmisim diye bir suru dert yanmis ortak arkadasa ve demis ki ben ona yapacagimi yaptim gelsinde girsin ise girebiliyorsa demis. Ortak arkadasimda ne yaptin demis zehra da demis yakin olan is arkadaslarimin hepsine onu kotuledim ise alacak olan kisilerede gidip onun isinde basarisiz tembel sinirli oldugunu eski is yerinde de olay cikartip ayrildigini soyledim ben o isi alamiyorsam o da alamasin demis. Ortak arkadasima dedim sen birsey demedin mi diye o da kem kum etti of sinirden olcem ya. Bu arada cv me ekledigim is yeride kapanmis oranin telefonuna da ulasamadilarsa zehranin dediklerini dogru kabul etmislerdir. Bundan onceki is yerimdekileri zaten yazmamistim cv nin referansina off.
Yazıklar olsun.İftira atmış resmen.Yanına kalmaz ama.

Ağzına sağlık çok iyi yapmışsın .Ne mal olduğunu bilsinler.

Bence yüzleş.
Ama profesyonel iş hayat farklıdır.
Belki o pozisyon için gerçekten de uygun olmadığını düşündü.
Bende profesyonellikten uzak sinirli biri için asla referans olmam.
Eğer öyleysenn tabi

Bence yüzleş.
Ama profesyonel iş hayat farklıdır.
Belki o pozisyon için gerçekten de uygun olmadığını düşündü.
Bende profesyonellikten uzak sinirli biri için asla referans olmam.
Eğer öyleysenn tabi
Yuzlestim bi kac yorum once yazdim. Bende oyle olsam belki anlayis gosterebilirdim ama yinede bana gelip ayni iste calismak istemedigini soyleyebilirdi. Ben ise basvurmadan once ona soyledim cok memnun oldu hayaller felan kurdu ogle yemeginde soyle yapariz gibi. Sonra beni gorusmede farkli pozisyon icin soyledikleri zaman bunlari yapmis.

İçinizde kalmaması iyi olmuş, ağzınıza sağlık
Orada çalışmamanız da iyi olmuş bence, sekreterle birlikte görüşme yapan ik cı, dedikodu taşıyan sekreter dahası bunun bir pozisyon savaşı olduğunu göremeyip dedikodu ile karar alan yöneticiler bana pek sevimli görünmedi, verimli çalışılacak bir yer gibi görünmüyor. Ciddi iş yerlerinin bir düzeni vardır, öyle kafana göre gidip bunu almayın diyemezsin, sözü geçen şirketin laçka bir yer olduğu belli, boşverin o yüzden
İkidir işle ilgili konularınıza rastlıyorum, Allah bundan sonrasını rast getirsin, gönlünüze göre bir iş bulursunuz inşallah :KK200:

Bir suredir is ariyordum. Arkadasimin calistigi is yerinde bir pozisyon icin basvurdum gorusmeye cagrildim. Gorusmem cok olumlu gecti. Beni tekrar gorusmeye cagirdilar. Ama arkadasimin ustu olacagim bir pozisyon icin dusunduklerini soylediler. Bu gorusmem de iyi gecti. Ben ise baslicam diye dusunurken olumsuz bir mail aldim. Gorusmelerde tanistigim sekreter ile baglanti kurdum neden olmadigi hakkinda bilgi aldim. Arkadasim dedigim kisi beni bayagi bir kotulemis hakkimda olumsuz bir cok sey soylemis. Mobbing yapan biri oldugum cok sinirli oldugum eski is yerimde de ortaligi karistirip ayrildigimi soylemis. Ben ne diyecegimi bilemedim ne yapacagimi da bilemiyorum su an. Yuzlesmek istiyorum arkadasimla ama vazgecip tamamen mi silsem hayatimdan birsey demeden bilmiyorum. Siz olsaniz ne yapardiniz bu durumda?
Böyle bir arkadaşı hayatımdan öyle bir şutlarım ki kendisini jupiterde bulur. Muhatap bile olmayın.

İçinizde kalmaması iyi olmuş, ağzınıza sağlık
Orada çalışmamanız da iyi olmuş bence, sekreterle birlikte görüşme yapan ik cı, dedikodu taşıyan sekreter dahası bunun bir pozisyon savaşı olduğunu göremeyip dedikodu ile karar alan yöneticiler bana pek sevimli görünmedi, verimli çalışılacak bir yer gibi görünmüyor. Ciddi iş yerlerinin bir düzeni vardır, öyle kafana göre gidip bunu almayın diyemezsin, sözü geçen şirketin laçka bir yer olduğu belli, boşverin o yüzden
İkidir işle ilgili konularınıza rastlıyorum, Allah bundan sonrasını rast getirsin, gönlünüze göre bir iş bulursunuz inşallah :KK200:
Amin tesekkur ederim.🥰

Yuzlestim bi kac yorum once yazdim. Bende oyle olsam belki anlayis gosterebilirdim ama yinede bana gelip ayni iste calismak istemedigini soyleyebilirdi. Ben ise basvurmadan once ona soyledim cok memnun oldu hayaller felan kurdu ogle yemeginde soyle yapariz gibi. Sonra beni gorusmede farkli pozisyon icin soyledikleri zaman bunlari yapmis.
Hmm o zaman kötü niyetli.
Gerçekten insanlara bak ya kime güvenicez bu hayatta

Back
X