• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dost kazığı

Ben olsam yanıyosam yakmadan bırakmazdım.
Ki akrep burcuyum tersim çok pis annem senin düşmanın olsa yandı der hep:37:
Beklenmedik hamleler iyidir.
Baktım tersleniyo mu "iyi o halde ben hocayla konuşayım -dürüstçe- nasılsa kaybedecek bi'şeyim yok"derdim.
Hala mı aynı, soluğu hocanın yanında alır projeyi parayla yaptırdığımızı, beni olayın hep dışında tuttuğunu aramızdaki kişisel sorunları projeye yansıttığını, bu şekilde bu ödevi sonuçlandıramayacağımızı" anlatırdım.

Okul zaten yarım dönem uzamış ki 2.dönem çok daha hızlı geçiyo. Hiç bu adamı alttan alamam valla, sen şimdi alttan alsan üstüne gelmeye devam edecek:19:

Yukarda alttan aldikca nasil üstüme geldiğini yazdım, az önce konuştuk işte.
tehdit etmedim gider konuşurum diye.once ilimli olmaya çalıştım. Konuşma tarzini düzeltmesi lazım. Yoksa
bu adamin bu tavirlarina katlanamam.yanimizda olalim birbirimizin karşısında değil diyorum ama hali tavri kotuluk edeceğini
açık açık belli ediyor.ben bu sonuçları bildigimden çıktım projeden.
Ama ii olmak yaramıyor galiba.niyeti kalbimi bozmayayim dedim ama bu gidişle zaten
2.donem de sorunlar yasatip böyle devam edecek.
suyuna gidilmyo, projeden ciksam ekmeğine yağ sürmüş olucam.
bi de benle görüşmeyi kesen insan kallestir asla acimam diyor.
ne kadar isabetli karar vermişim meğer. Değmez kimse için huzursuzluk çekmeye.
Ama böyle de ii olmadi yani. Of. :25::25:

Son düzenleme:
Yukarda alttan aldikca nasil üstüme geldiğini yazdım, az önce konuştuk işte.
tehdit etmedim gider konuşurum diye.once ilimli olmaya çalıştım. Konuşma tarzini düzeltmesi lazım. Yoksa
bu adamin bu tavirlarina katlanamam.yanimizda olalim birbirimizin karşısında değil diyorum ama hali tavri kotuluk edeceğini
açık açık belli ediyor.ben bu sonuçları bildigimden çıktım projeden.
Ama ii olmak yaramıyor galiba.niyeti kalbimi bozmayayim dedim ama bu gidişle zaten
2.donem de sorunlar yasatip böyle devam edecek.
suyuna gidilmyo, projeden ciksam ekmeğine yağ sürmüş olucam.
bi de benle görüşmeyi kesen insan kallestir asla acimam diyor.
ne kadar isabetli karar vermişim meğer. Değmez kimse için huzursuzluk çekmeye.
Ama böyle de ii olmadi yani. Of. :25::25:

Sen de şöyle söyle; "benim arkadaşlığımı kestiğim insan da iyi değilmiş ki aram açılmış, arkadaşlığımız bitmiş" de ne alttan alıyosun.
Yalnız ben sana söyliyim bu arkadaşın derdi başka:44:Daha çok intikam alır gibi sonuçta arkadaşlığınız bitse bile iyi günlerin hatırına diye bi'şey var.

Sen de şöyle söyle; "benim arkadaşlığımı kestiğim insan da iyi değilmiş ki aram açılmış, arkadaşlığımız bitmiş" de ne alttan alıyosun.
Yalnız ben sana söyliyim bu arkadaşın derdi başka:44:Daha çok intikam alır gibi sonuçta arkadaşlığınız bitse bile iyi günlerin hatırına diye bi'şey var.

Benimle olan ilişkisini devam ettirmek niyetinde.ama biz en son kedi köpek gibi kavga ettik,
birbirimize patladik.surekli laf sokuyor. Dirdirci bi erkek.
ha diyeceksiniz ki niye bunca zaman devam etti, bu dereceye hiç gelinmedi.
Mezuniyet skntisi arti ailesinde yaşadığı olumsuzlukları gelip benimle gidermeye çalışıyo.
Kendinde hata bulmayan ve sürekli sen merkezli konuşan bu insanla anlasamiyoruz.
Sürekli sen böyle davranirsan anlasiriz, sen soyle yapinca bem de böyle yaparim..vd.
tarzinda konuşuyor. Cekemem yani. Neyse bunlar gereksiz ayrintilar zaten.
O bitirmek istemedi ilişkiyi. Bi süre konusmayalim tarzı bişi dedi ama ben arada sevgi saygi olmadığını söyledim
ve bu son seneyi mahvetmemek icin bitirme karari aldim.
bir de her insan ayrildiktan sonra eski günlerin hatri demiyor maalesef. Karşımda da öyle bi insan var.
alttan aliyorum çünkü onun tersi daha kötü. Bi şekilde yumuşatmak istiyorum.
Ama karar verdim boyle giderse yanarsam yakacagim. Yükselenim akrep. Sonunda b.kunu çıkarmadan birakmam ben de.:31:

Son düzenleme:
Canim arkadaslara genel olarak katiliyorum. Duygusal düsünme mantikli ol ve cikarlarin dogrultusunda hareket et.Neden o gibi biri yuzunden yarim donem okulun uzasin ki? yarim donem bile olsa insan hayati icin ne kadar onemli.Universite hayatinda hap ayni seyler yasaniyor.Bende son sinifim ve son sinif olmanin psikolojik bi agirligi var hele ki alttan dersin varsa insan daha cok sinir stres oluyor. Projeni asla asla birakma bak sonra cok uzulursun. annenlere anlatsan benimkiler sahsen sen elin ogluna niye guvendin derler bosu bosuna yarim donem daha uzatma sakin.

Canim arkadaslara genel olarak katiliyorum. Duygusal düsünme mantikli ol ve cikarlarin dogrultusunda hareket et.Neden o gibi biri yuzunden yarim donem okulun uzasin ki? yarim donem bile olsa insan hayati icin ne kadar onemli.Universite hayatinda hap ayni seyler yasaniyor.Bende son sinifim ve son sinif olmanin psikolojik bi agirligi var hele ki alttan dersin varsa insan daha cok sinir stres oluyor. Projeni asla asla birakma bak sonra cok uzulursun. annenlere anlatsan benimkiler sahsen sen elin ogluna niye guvendin derler bosu bosuna yarim donem daha uzatma sakin.

Evet haklısın sanırım aklin yolu bir herkes ayni seyi düşünüyor.
Yarim donem benim için kolay değil zaten.ona bile nasil üzülüyorum uzattim diye.
Okulu sevmiyorum, hocalarimi sevmiyorum ortamı da öyle.
Alttan da derslerim var. :25: ailem zaten uzattigim icin hem üzülüyor hem de kiziyorlar.
Ben suyuna gidemiyorum işte. Kötülük ve bencillik yapıp beni zor duruma sokuyor.
Kendi mezun olup gitsin, ben de boyle uğraşıp durayim istemiyorum cidden.
ama uzlasamazsak bu ortaklıktan ikimiz de zarar görmeliyiz.
Baktim ters ters konuşuyor. Bu kez kendi diliyle karşılık vereceğim. Iyi davrandikca sözlerinin şiddeti artıyor:50:

Rainbyte,
Canım diğer konudaki yazılarını da okudum az buçuk tanıdım seni, fazla iyi niyetli ve saf birisin dünden beri de bu konunun seni ne kadar yıprattığını biliyorum
Tüm yorumları okudum ve aklıma benim de üni projesinde yaşadıklarım geldi
Biz 2 arkadaştık ama hoca 3. olarak hiç alakamız olmayan ve benim açıkçası lakayt bulduğum birini bizim yanımıza ekledi istemedik ama mecbur bıraktı hoca :( Neyse dedik, konuyla alakalı bölümlerden birini ona verdik ama onun yaptığı şey hep internetten bulma kopyala-yapıştır mantığıyla hazırlanmış ne dil kuralları var ne sıralama mantık var hiç kontrol bile edilmemiş! Neyse tüm slaytı ben hazırladım (diğer arkadaş ailesiyle ilgili bir sağlık sorunundan memlekete gitmişti) ona da okuyacağı yeri söyledik ama onun verdiği hiç birşeyi kullanmadık çünkü ne kaynağı belli ne de bilimsel anlamda kaliteliydi. Hatta slayt günü sesim kısıldı hoca da anlayış gçstermedi okumazsan kalırsın dedi ki diğer arkadaşın da hakkı var sonuçta, ben o hasta halimle anlattım.
Bunu anlattım, içimden geldi senle paylaşmak istedim ama hepimiz böyle sorunlar inan ki yaşıyoruz iş yerinde bile benden önceki arkadaşın yapması gereken işleri ki teknik anlamda hiç alakam olmayan şeyleri geçen gün kendim yaptım yapamadığım yerde amirimden yardım alayım dedim adam 5 dk uğraştı offf demeye başladı düşün yani ben bilmediğim işle ilgili saatlerce kafa patlattım hem de 3 ay önceki eksik kalan, ben göreve gelmeden önceki işler için...Ama becemediğim için ben suçlu oldum.
Maalesef ki insanlar çok fesat ve art niyetli, istiyorlar ki hep benim dediğim olsun sen şöylesin böylesin deyip suçlamayı da maharet sayıyorlar.
Madem ki o "arkadaş" senle uzlaşma yoluna girmeyip tüm fedakarlık ve anlayışı senden bekliyor o zaman ona anladığı dilden konuşacaksın, git hocana herşeyi anlat, "diğer arkadaşlar böyle karar alınca ben de birşey diyemedim çoğunluğa uymak zorunda kaldım ama hep dışlandım bana sadece git payına düşeni yap deniyor ama ne yapmam gerektiği konusunda bilgi verilmiyor ben hep birlikte ortak karar alıp koordineli bir şekilde hareket etmek istesem de arkadaş yanaşmıyor bu nedenle projeden çıkmaya karar verdim - aslında çıkmayacaktım ama uzlaşma sağlayamıyoruz ,hocam kaç gündür ne yapsam diye düşünüyorum uyumuyorum bile" falan filan... artık nasıl anlatmak istersen o şekilde konuşmanı yapabilirsin. Sen bunca uğraşına rağmen yanıyorsun o ise senin de katkın olan şeyin üstüne yatıyor bence haksızlığın önüne ancak bu şekilde geçebilrsin yarın git konuş madem ki başka alternatif yok :(
Eğer hocan kabul ederse farklı bir proje hazırlamak isterim gibi bir öneri de sunabilirsin yok olmadı mı o zaman yapacak birşey yok:50::50::50::50:

Incilayycim,
saf biri değilim ama iyi niyetimi bozmak istemiyorum. Çünkü Allah benden çıkarıyor ben napsam:27:
yani ettiğim kötülük gelir beni bulur, kul hakkindan korkarım. Ne bıleyım o kötülük yaptı diye gidip mezuniyetini engellemek
istemedim. Üstelik içim de yanıyor bu muameleyi gördükçe. Bu halde oldukça.
Belki zamanla kırgınlığım geçerdi, bunlari bana yasatmamis olsaydı eğer:25:
ama kendime de saygisizlik yapılmasına müsaade edemem.genel de çeker giderim.
Yeni bi proje alabilmem mumkun degil. O artik cok geç. Konuşmakla olacak bişey degil. Hocayi tanıyorum.
Az buçuk tepkisi belli. Kac yasina gelmisiz sorunu halledemiyoruz hoca olsam valla mezun etmem bizi.
Bu adamlar ortak proje yapamaz, işbirliği, takim çalışması bilmiyor der direkt bırakırım ha.
rezilik ya. Sinirim hala duzelmedi.
Senin durumuna da Üzüldüm. Cidden is hayatı daha acımasız. Staj yaptigim yerdeki patronlarin çalışanlara ettiklrine
bizzat şahit oldum.Allah ii insanlarla karsilastirsin canim. İşlerinde kolaylik versin:34:

Incilayycim,
saf biri değilim ama iyi niyetimi bozmak istemiyorum. Çünkü Allah benden çıkarıyor ben napsam:27:
yani ettiğim kötülük gelir beni bulur, kul hakkindan korkarım. Ne bıleyım o kötülük yaptı diye gidip mezuniyetini engellemek
istemedim. Üstelik içim de yanıyor bu muameleyi gördükçe. Bu halde oldukça.
Belki zamanla kırgınlığım geçerdi, bunlari bana yasatmamis olsaydı eğer:25:
ama kendime de saygisizlik yapılmasına müsaade edemem.genel de çeker giderim.
Yeni bi proje alabilmem mumkun degil. O artik cok geç. Konuşmakla olacak bişey degil. Hocayi tanıyorum.
Az buçuk tepkisi belli. Kac yasina gelmisiz sorunu halledemiyoruz hoca olsam valla mezun etmem bizi.
Bu adamlar ortak proje yapamaz, işbirliği, takim çalışması bilmiyor der direkt bırakırım ha.
rezilik ya. Sinirim hala duzelmedi.
Senin durumuna da Üzüldüm. Cidden is hayatı daha acımasız. Staj yaptigim yerdeki patronlarin çalışanlara ettiklrine
bizzat şahit oldum.Allah ii insanlarla karsilastirsin canim. İşlerinde kolaylik versin:34:
Amin canım Rabbim sana da hayırlı iş versin
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Zaten o ya da bu şekilde sebebi ne olursa olsun bu proje için çalışmamışsın, yerinde olsam kimsenin ağız kokusunu çekmem, bir yıl uzayacaksa da uzasın. Bu tip konularda bakışım biraz farklı; bir yıl bir öğrenci için çok zaman kabulüm ama işim görülsün diye kimseye boyun eğmem, gerekirse iki yıl daha okurum mihnet etmem. Alsın projesini ......

Amin canım Rabbim sana da hayırlı iş versin
Peki şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Amin canim sag ol. Bugun konuştuk işte. Tarz ayni, yapacaksın, araştırsan iyi edersin,
kusura bakma ben cevaplayamam bu sorunu kendin bilmelisin cevabı yan gelip yatmasaydin.diyor.
sen cagirmadin ya diyorum gelme dedin, gerek yok dedin dedikçe, sen beni cok yanlış anlamissin diyor:14::14:
Allah kahretsin onu bişey bilmiyorum. Insan gibi davranabilmesi icin dua edebilirim sadece
bu muameleyi kendime yediremem alttan alabilir miyim dayanabilir miyim bilmiyorum.
Final haftasindayiz.su an bütün işi üstüme yigdi yap diyo.napacagimi söylemiyor. Bilebilmelisin diyo:53::53:
Yazdikca daha cok sinirleniyorum:50:

Zaten o ya da bu şekilde sebebi ne olursa olsun bu proje için çalışmamışsın, yerinde olsam kimsenin ağız kokusunu çekmem, bir yıl uzayacaksa da uzasın. Bu tip konularda bakışım biraz farklı; bir yıl bir öğrenci için çok zaman kabulüm ama işim görülsün diye kimseye boyun eğmem, gerekirse iki yıl daha okurum mihnet etmem. Alsın projesini ......

1 kredi bu proje. 1 kredi için yarim donem uzatmak cok ağır bi kulfet:43:
çekmek istemiyorum ama burda yazılanlar dan sonra ona da bu projeyi yediremem.
Parasini ortak verdik zaten evet uğraştı ama bana gelmene gerek yok, gidip şunu şunu yapcaz zaten dedi.

Merhaba hatunlar,
Bu sene okulda normal olarak son senem.ve kesin uzayan bi yarım dönemim var, eğer 2.donem ders birakmazsam inş 1 sene uzatmayip,
yarim dönemde mezun olacağım diye dua ediyorum sürekli. Ama hiç hesapta olmayan bi şey oldu.
bitirme projemi 5 yıllık en yakın arkadaşımla aldik.cinsiyeti erkek.son zamanlarda kedi köpek gibi tartışıyoruz.
Ikimizin de hem okulda hem de yakınları ile ilgili huzursuzlugu var.bi de birbirimize patliyorduk tam oluyordu.
ben artik samimi olmama karari aldim, buna da söyledim. Bu karari almadan önce yazisirken bana aramızda sevgi yok saygi yok
vs.diyordu.kararim isabetliydi. Bil mukabele dedim bundan sonra samimi olmayiz.
bu kez kendisi ben bitsin istemedim de, yıllardır senden tek istediğim şuydu da, ben boyle iyiyim de sen su hataları yaptin da vs. Demeye başladı.
Kendinde gördüğü bu mukemeliyetle zaten ben onla biz olamam.kimse salt suçlu suçsuz değil.
Bitirme projemizin bazi kısmını tamamladık, daha doğrusu parayla yaptirdi arkadaş, (parayi ortak oduyoruz ).Yanina yakin bi başka arkadaşını da alip gitti.
ben de geleyim diyorum her defasinda "sana gerek yok yeaaaa" deyip beni hep durdurdu. -en yakın arkadaşı da bizim samimiyetimizi bilmiyor, niye saklıyor bilmiyorum ben ki ailemle dahi tanistirdim bu insani- neyse.arkadasindan cekiniyor da olabilirdi beni goturmezken.
dun içim pek rahat olmadı hem küskün olmayalim diye hem dee haftaici proje hocasiyla görüşelim diye konuşmak icin nete cagirdim.
Bana şunları dedi konusmanin ilerleyen seyrinde "şimdiye kadar yattin yattin artik projede yatamayacaksin Rainbyte hanım. Calissan iyi edersin":53::53:
ben de yattin derken? Sen beni hiç istemedin ki gerek yok diye dedim. O da yok oyle ya ma.yapacaksin bundan sonra.
ben naptiysam yapacaksin.kimseyi enayi yerine koyamazsin vs dedi. Laf anlatamadim.baya sinirlerim bozuldu.
"Hocanin yanina gelirken de çalış da gel diyor bi de, apisip kalmayacakmsiim..!":ssz:
ben de projeden çıktığımi, ucunda ekmeğine yag sürmek olsa dahi, okulu 1 sene uzatmaya sebep olsa dahi ciktigimi söyledim.
Bu adami tanirim, kuyruk acısını benden çıkarır. Sürekli bi laf sokma surekli igneleme ve sonunda hirpalanir giderim.
Aramizdaki tek bağ proje diye konuşmak zorunda olmayayim diye çıktım projeden.
Buna sebebiyet verdiği icin vicdaninin rahat olmamasi gerektiğini söylediğimde, rahat olduğunu, kendisinin çık demedigini, her zamanki gibi doğru davrandığını ve sorumluluklarimi bana hatirlatinca benim rizamla ciktigimi söyledi.

Dünden beri aglamaktan öldüm. Bu deveyi gutmek bana ağır bi kere çünkü ondan igreniyorum.bu olanları unutamam.
gelmişim final haftasina bu projeden not alacakkken ben bu projeden çıktım. Okulumu da böylece 1 sene uzattım.
Proje 2 donemlik, bu dönem bitse dahi 2.donem diğer kisimlariyla gene ugrasilacak.
dunden beri bana "cikip cikmaman umrumda değil, ben sana cik demedim ama boyle gitmeyecegini hatirlattim.
kararini verdiysen ben hocayla gorusmeye gidicem projem için" tarzı iki msj atti cevap vermedim.
bu msjlardan sonra iyice tiksiniyorum ondan.forumdan bi kaç arkadaşım çıkma projeden diyor,
ama tukurdugumu yalayip bu adamin bi tarafini kaldirip üstümde psikolojik bi hakimiyet kurmasina müsaade edemem.
hocami tanirim benim cikmama saygi duyabilir ama adamin yapacağı bi şey yok.projeler dönem başında verilir, değiştirilir vs.
zaten not alicaz yani artik. Ya projeden cikacagim ya da bu iğrenç adamla yola devam?
ama nasıl. Hic içimden gelmiyor, ondan igreniyorum.

Cok uzattim kusura bakmayin. Bi fikir verirseniz sevinirim.bu arada tel.den yazıyorum karışık olduysa vs affola.

afedersin tatlım ama güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. bu adam senin üzerinde psikolojik hakimiyet kursa nolur, kurmasa nolur? Ona gereğinden fazla önem vermişsin. Şimdi bana hiç önem vermedim, aramızdaki tek bağ proje falan deme. Okulunu bir sene uzatacak kadar önem vermişsin işte. Gururun; okulunun bir yıl uzamasından daha mı değerli? Annenin, babanın üzülmesinden, hayatını bir dönem ertelemekten? Çocukça bir gurura girmişsin. Adamın sözlerine ağlamandan anlaşılıyor ki, ona, yan gelip yatmadığını, menfaatçi olmadığını ispatlamak için çıkmışsın. Yahu o seni menfaatçi bilse ne olur bilmese ne olur? Böyle bir delilik sakın yapma. Sadece sen kaybedersin. Ona hiç bir şey olmaz. Okulunun son senesinde bu nasıl bir şeydir? Otur projeye çalış, çıkma, o gelme dese de git ve şu okulu bitir.

Ben olsaydim o uyuz arkadasima gider Sen bu isi bozarsan bu projeyi birlikte vermezsek bende gidip hocaya bunu parayla yaptirdigini beni de ortak ettigini söylerim hatta daha da oteye gecer bunu etik bulmadigim icin projeden ayrildim derim Sen batacaksan bi senen heba olacaksa onuda cekeceksin yani oda zaten kuzu kuzu kendi bitirir sende keyfine bakarsin :51:

afedersin tatlım ama güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. bu adam senin üzerinde psikolojik hakimiyet kursa nolur, kurmasa nolur? Ona gereğinden fazla önem vermişsin. Şimdi bana hiç önem vermedim, aramızdaki tek bağ proje falan deme. Okulunu bir sene uzatacak kadar önem vermişsin işte. Gururun; okulunun bir yıl uzamasından daha mı değerli? Annenin, babanın üzülmesinden, hayatını bir dönem ertelemekten? Çocukça bir gurura girmişsin. Adamın sözlerine ağlamandan anlaşılıyor ki, ona, yan gelip yatmadığını, menfaatçi olmadığını ispatlamak için çıkmışsın. Yahu o seni menfaatçi bilse ne olur bilmese ne olur? Böyle bir delilik sakın yapma. Sadece sen kaybedersin. Ona hiç bir şey olmaz. Okulunun son senesinde bu nasıl bir şeydir? Otur projeye çalış, çıkma, o gelme dese de git ve şu okulu bitir.
yapı olarak çabuk üzülen duygusal biriyim. Herkesi takmam ama özellikle cok sevdiğim insanlar beni sinirlendirir,üzer.
Kolay değil ki 5 yıldır biz hep destek çıktık birbirimize. Taa ki bu olaya kadar.
o benim her skntima derdime ortak oldu. Beni mutlu etmek icin yaptığı cok sey var. Nankörlük edemem ki:26:
evet yan gelip yatmadigimi, menfaatci olmadığımı göstermek istedim ama o görmedi. :31:
takmasam cidden çıkmaz savasirdim dediğin doğru takiyorum onun can yakıcı davranışlarını.
dediğin gibi her durumda kaybeden tek kişi ben olacagim.
Kardeşim gibi konustunuz cidden o da hep gururlu oldun hayatta bi kere gurursuz ol dedi. Ben de öyle yapiyorum:31:

Ben olsaydim o uyuz arkadasima gider Sen bu isi bozarsan bu projeyi birlikte vermezsek bende gidip hocaya bunu parayla yaptirdigini beni de ortak ettigini söylerim hatta daha da oteye gecer bunu etik bulmadigim icin projeden ayrildim derim Sen batacaksan bi senen heba olacaksa onuda cekeceksin yani oda zaten kuzu kuzu kendi bitirir sende keyfine bakarsin :51:
cidden ozellikle su etik olayını sokarsam devreye kuzu kuzu yaparız bu projeyi. Iyi akıl ettin.:46:
sonuçta hoca sasiracak niye çıkıyorsun diyecek ben de boyle böyle diyeceğim derim arkadaşa.
yagmasam da gurleyecegim mecbur.umarim inanir yapabilme ihtimalime:18:
Vay be nerden nereye:53:

:) bende fikri beğendim. Güzel bir taktik. Ayrıca feraha çıkacaksın içimden öyle geldi. Tüm sıkıntıların geçecek bak gör suskun demişdi diyeceksin :54:

kopruden gecene kadar ayiya dayi de birak o ona muhtac oldugunu dusunsun yil bitince sen yoluna ben yoluma deyip bi daha gorusmezsin. seneni harcama derim. grup calismasi boyle zor bi sey iste naparsin sabretceksin

Evet haklısın sanırım aklin yolu bir herkes ayni seyi düşünüyor.
Yarim donem benim için kolay değil zaten.ona bile nasil üzülüyorum uzattim diye.
Okulu sevmiyorum, hocalarimi sevmiyorum ortamı da öyle.
Alttan da derslerim var. :25: ailem zaten uzattigim icin hem üzülüyor hem de kiziyorlar.
Ben suyuna gidemiyorum işte. Kötülük ve bencillik yapıp beni zor duruma sokuyor.
Kendi mezun olup gitsin, ben de boyle uğraşıp durayim istemiyorum cidden.
ama uzlasamazsak bu ortaklıktan ikimiz de zarar görmeliyiz.
Baktim ters ters konuşuyor. Bu kez kendi diliyle karşılık vereceğim. Iyi davrandikca sözlerinin şiddeti artıyor:50:
Alttan alma,kendinden de taviz verme.Çat çat konus yuzune.Baktin o pislik yapiyor sende yap,bu isler boyle bebebeggiiiimmm de:))) Allahim bende ne cirkefim haa:)) Velhasil projeni birakmaa :) Kolay gelsin canimmm Allah yardimcin olsunnn

Back
X