Merhaba hatunlar,
Bu sene okulda normal olarak son senem.ve kesin uzayan bi yarım dönemim var, eğer 2.donem ders birakmazsam inş 1 sene uzatmayip,
yarim dönemde mezun olacağım diye dua ediyorum sürekli. Ama hiç hesapta olmayan bi şey oldu.
bitirme projemi 5 yıllık en yakın arkadaşımla aldik.cinsiyeti erkek.son zamanlarda kedi köpek gibi tartışıyoruz.
Ikimizin de hem okulda hem de yakınları ile ilgili huzursuzlugu var.bi de birbirimize patliyorduk tam oluyordu.
ben artik samimi olmama karari aldim, buna da söyledim. Bu karari almadan önce yazisirken bana aramızda sevgi yok saygi yok
vs.diyordu.kararim isabetliydi. Bil mukabele dedim bundan sonra samimi olmayiz.
bu kez kendisi ben bitsin istemedim de, yıllardır senden tek istediğim şuydu da, ben boyle iyiyim de sen su hataları yaptin da vs. Demeye başladı.
Kendinde gördüğü bu mukemeliyetle zaten ben onla biz olamam.kimse salt suçlu suçsuz değil.
Bitirme projemizin bazi kısmını tamamladık, daha doğrusu parayla yaptirdi arkadaş, (parayi ortak oduyoruz ).Yanina yakin bi başka arkadaşını da alip gitti.
ben de geleyim diyorum her defasinda "sana gerek yok yeaaaa" deyip beni hep durdurdu. -en yakın arkadaşı da bizim samimiyetimizi bilmiyor, niye saklıyor bilmiyorum ben ki ailemle dahi tanistirdim bu insani- neyse.arkadasindan cekiniyor da olabilirdi beni goturmezken.
dun içim pek rahat olmadı hem küskün olmayalim diye hem dee haftaici proje hocasiyla görüşelim diye konuşmak icin nete cagirdim.
Bana şunları dedi konusmanin ilerleyen seyrinde "şimdiye kadar yattin yattin artik projede yatamayacaksin Rainbyte hanım. Calissan iyi edersin"

ben de yattin derken? Sen beni hiç istemedin ki gerek yok diye dedim. O da yok oyle ya ma.yapacaksin bundan sonra.
ben naptiysam yapacaksin.kimseyi enayi yerine koyamazsin vs dedi. Laf anlatamadim.baya sinirlerim bozuldu.
"Hocanin yanina gelirken de çalış da gel diyor bi de, apisip kalmayacakmsiim..!"

ben de projeden çıktığımi, ucunda ekmeğine yag sürmek olsa dahi, okulu 1 sene uzatmaya sebep olsa dahi ciktigimi söyledim.
Bu adami tanirim, kuyruk acısını benden çıkarır. Sürekli bi laf sokma surekli igneleme ve sonunda hirpalanir giderim.
Aramizdaki tek bağ proje diye konuşmak zorunda olmayayim diye çıktım projeden.
Buna sebebiyet verdiği icin vicdaninin rahat olmamasi gerektiğini söylediğimde, rahat olduğunu, kendisinin çık demedigini, her zamanki gibi doğru davrandığını ve sorumluluklarimi bana hatirlatinca benim rizamla ciktigimi söyledi.
Dünden beri aglamaktan öldüm. Bu deveyi gutmek bana ağır bi kere çünkü ondan igreniyorum.bu olanları unutamam.
gelmişim final haftasina bu projeden not alacakkken ben bu projeden çıktım. Okulumu da böylece 1 sene uzattım.
Proje 2 donemlik, bu dönem bitse dahi 2.donem diğer kisimlariyla gene ugrasilacak.
dunden beri bana "cikip cikmaman umrumda değil, ben sana cik demedim ama boyle gitmeyecegini hatirlattim.
kararini verdiysen ben hocayla gorusmeye gidicem projem için" tarzı iki msj atti cevap vermedim.
bu msjlardan sonra iyice tiksiniyorum ondan.forumdan bi kaç arkadaşım çıkma projeden diyor,
ama tukurdugumu yalayip bu adamin bi tarafini kaldirip üstümde psikolojik bi hakimiyet kurmasina müsaade edemem.
hocami tanirim benim cikmama saygi duyabilir ama adamin yapacağı bi şey yok.projeler dönem başında verilir, değiştirilir vs.
zaten not alicaz yani artik. Ya projeden cikacagim ya da bu iğrenç adamla yola devam?
ama nasıl. Hic içimden gelmiyor, ondan igreniyorum.
Cok uzattim kusura bakmayin. Bi fikir verirseniz sevinirim.bu arada tel.den yazıyorum karışık olduysa vs affola.