Dost mu dusman mi?

Alevv8142

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
1.523
819
53
44
Herkese merhaba bikac gundur canimi fena Halde sikan bir konu var siz tecrubeli k.k uyelerine danismak istiyorum.
3 yildir evliyim. Bu ikinci evliligim. Bazi nedenlerden cocuklugumun gectigi yere tayin isteyip geldik. Bu arada daha once okul mudurum olan yaklasik 10 yillik arkadasimin yasadigi yere yerlesmis olduk. Ayda bir bile olsa gorusuyorduk. Fakat Ben bu kadinin yeni eşimle anlamsiz yere samimiyet kurmaya calistigini hissettim.mesela isi oldugu zaman direk esimi ariyor. Once beni arayip Haber vermesi gerekir bence.esimle sohbet etmeye calisiyor esim onla muhattap olmadikca sinirden deliye donuyor. Sonra da esimi Bana kotulemeye basliyor. Yok seni aldatir yok bikac sene gecsin gozu disari kayar gibi. Durmadan da esimi sikistiriyorlar neden suratin asik neden mutsuz gorunuyorsun deyip laf almaya calisiyorlar. Dun gunumuz vardi biraraya geldik. Esim benimle ilgilendikce renkten renge Girdi bardak carpmalar, tabak vurmalar benimle azarlar sekilde konusmalar. Eşime asik desem degil cunku esimden 12 yas buyuk ve cok guzel bir kadin. Sanirim guzelligiyle esimi kendine hayran birakip her dediginiz yaptirmak istiyor. Esim de Buna musade etmeyince cileden cikiyor. Ben ne yapayim elimde ciddi delliller olmadigi icin bisey diyemiyorum. Cok bunaldim lutfen Bana bir yorum yapin Ben mi yanlis anliyorum bu kadinin Tavirlari.?

Ne münasebet canım?
Bir durum olduğunda beni ara eşimi değil, rahatsız oluyor ayrıca onu araman da manasız diyemedin mi?
Seni nasıl azarlayabiliyor? Eşin cevap vermediğinde sinirden deliye dönme hakkına nerden sahip? Herşey saçma yani neden bu kadar taviz veriliyor?
Hareketlerinden rahatsız oluyoruz mesafe koysak iyi olur de ve görüşme. Baya pasif kalmışsın.

Hic bir arkadasinizi esinizle muhattap etmeyin.
o kadina gelince pek iyi niyetli gelmedi . Aldatir seni derken aklinda yer etmeye calisiyor basina gelirse sasirma diye.

Ne münasebet canım?
Bir durum olduğunda beni ara eşimi değil, rahatsız oluyor ayrıca onu araman da manasız diyemedin mi?
Seni nasıl azarlayabiliyor? Eşin cevap vermediğinde sinirden deliye dönme hakkına nerden sahip? Herşey saçma yani neden bu kadar taviz veriliyor?
Hareketlerinden rahatsız oluyoruz mesafe koysak iyi olur de ve görüşme. Baya pasif kalmışsın.
Cok haklisiniz 10 yillik hatri saydim ama suyunu cikardi

Ustelik tup bebek tedavisinde oldugumu ve morale destege ihtiyacim oldugunu bildigi Halde yapması hic dogru degil. En dogrusu gorusmemek

Düşman. Eşinizle ilgili kötü bir beklentisi olmasa bile sizi azarlar gibi konuşması, kaba davranışları, bu adam seni aldatır demesi bile arkadaşlığı bozma sebebi. Sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin, sadece eşinizle ilgili konularda değil, hiçbir konuda size saygısızlık edemez, arkadaşlık böyle bir hak vermiyor.

Düşman. Eşinizle ilgili kötü bir beklentisi olmasa bile sizi azarlar gibi konuşması, kaba davranışları, bu adam seni aldatır demesi bile arkadaşlığı bozma sebebi. Sizinle böyle konuşmasına izin vermeyin, sadece eşinizle ilgili konularda değil, hiçbir konuda size saygısızlık edemez, arkadaşlık böyle bir hak vermiyor.
Kendini hala benim mudurum saniyor sanirim. Bundan sonra benden uzak Allah a yakin

Neye istinaden eşinizin aldatacağını iddia ediyor ki? Nasıl geliyor konu oraya?
Görüşmeyin. Eşiniz de engellesin telefondan..

Esinizi kotuleme hakkini nerden bulmus.Aldaticagini nerden biliyormus.
Ne hakla sizin evliliginiz hakkinda yorum yapiyor.Kadina sinir oldum resmen ,gorusmeyin olsun bitsin.

Back
X