Dost mu dusman mi?

Bu tür kadınlar için çok güzel sıfatlar var söylenecek ama mune ablanın hayali gözümün önüne geliyoro_O
Yavaşça farkettirmeden uzaklaşın derim ben çünkü eşinize yanaşma niyetini farkettiğinizi anlarsa veya söylerseniz iyice hırs ve ego haline getirebilir..ki var böyle tipler bende nedense yazdıklarınızdan tam da öyle biri olduğu sonucunu çıkardım karşılık alamayınca hırçınlaşmalar falan..deli mi ne

Birisinin size 'eşin seni aldatır,gözü başkasına kayar' demesine nasıl müsaade ediyorsunuz?
Neden ona gereken cevabı yapıştırıp ilişkinizi kesmiyorsunuz?
Bu hadsizliğe siz dur diyeceksiniz başka kimse değil.

Sizi değil eşinizi araması filan.
Dostane olamaz bu kadarı.

Ay Allahaşkına kim ki,insanlar babasına kardeşine rest çekiyor yeri geliyor da,siz bir arkadaşınızı mı silemiyorsunuz?

Seçimlerimizle arkadaş ediniriz.Bu kadında tuhaflık sezmişsiniz,koyun mesafenizi,herkes işine baksın.

Çok sevdiğim bi arkadaşım var biraz sadakatsiz bi tavrı var bindiği minibüsün şoförüyle bile etkileşim kurmak ister değil evime cagırmak eşimle bile tanıştırmadım onun kuzeni var onu iyi tanırım bikaç kez evimde kaldı bile,insanları karakter özelliklerine göre yönetmelisiniz bence ,böyle biriyse ya sadece dışarda görüşün ya da görüşmeyin,benim yukarda bahsettiğim arkadaşımın bana çok iyiliği dokundu o yüzden minnet hissettiğim için vazgeçmiyorum ondan yoksa herşey farklı olurdu belki de

Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor yahu? Bir kadına "eşin seni aldatır , bir kaç yıl geçsin gözü dışarı kayar " gibi cümleleri nasıl kurabiliyor böyle direkt? Bunları size söyleyecek kadar yakınlaştıysanız , fazla yaklaşmışsınız bu kadına , biraz uzak durup mesafe koyma vakti gelmiş bence.

Herkese merhaba bikac gundur canimi fena Halde sikan bir konu var siz tecrubeli k.k uyelerine danismak istiyorum.
3 yildir evliyim. Bu ikinci evliligim. Bazi nedenlerden cocuklugumun gectigi yere tayin isteyip geldik. Bu arada daha once okul mudurum olan yaklasik 10 yillik arkadasimin yasadigi yere yerlesmis olduk. Ayda bir bile olsa gorusuyorduk. Fakat Ben bu kadinin yeni eşimle anlamsiz yere samimiyet kurmaya calistigini hissettim.mesela isi oldugu zaman direk esimi ariyor. Once beni arayip Haber vermesi gerekir bence.esimle sohbet etmeye calisiyor esim onla muhattap olmadikca sinirden deliye donuyor. Sonra da esimi Bana kotulemeye basliyor. Yok seni aldatir yok bikac sene gecsin gozu disari kayar gibi. Durmadan da esimi sikistiriyorlar neden suratin asik neden mutsuz gorunuyorsun deyip laf almaya calisiyorlar. Dun gunumuz vardi biraraya geldik. Esim benimle ilgilendikce renkten renge Girdi bardak carpmalar, tabak vurmalar benimle azarlar sekilde konusmalar. Eşime asik desem degil cunku esimden 12 yas buyuk ve cok guzel bir kadin. Sanirim guzelligiyle esimi kendine hayran birakip her dediginiz yaptirmak istiyor. Esim de Buna musade etmeyince cileden cikiyor. Ben ne yapayim elimde ciddi delliller olmadigi icin bisey diyemiyorum. Cok bunaldim lutfen Bana bir yorum yapin Ben mi yanlis anliyorum bu kadinin Tavirlari.?
12 yaş büyük olması hislerini kaybettiği anlamına gelmez. Görüşmeyin, eşinizin telefonundan engelleyin. Eşinize mesaj attığını görürseniz bana yazsaydınız daha uygun olurdu diye uyarın. Hiç güvenilir gelmedi evinize almayın bahaneler üretin.

"Bunun gözü dışarı kayar, bu seni aldatır " bunu bu şekilde bir dost söylemez zaten.
Bu kadının eşinizde gözü var bu çok net.

Eşiniz bu kadına bakar mı peki ? Yani eşinize güveniniz nasıl ?

"Bunun gözü dışarı kayar, bu seni aldatır " bunu bu şekilde bir dost söylemez zaten.
Bu kadının eşinizde gözü var bu çok net.

Eşiniz bu kadına bakar mı peki ? Yani eşinize güveniniz nasıl ?
Esimin ona yanlis bir tavrini bakisini VS. Hissetmedim. Hic sevmez hatta o aradiginda neden beni ariyorsun deyip terslemisti kadin da Buna bozulup kocami Bana sikayet etmisti

Esimin ona yanlis bir tavrini bakisini VS. Hissetmedim. Hic sevmez hatta o aradiginda neden beni ariyorsun deyip terslemisti kadin da Buna bozulup kocami Bana sikayet etmisti

Anladım :) Hayır, kadın sanki eşinizle ilişkisi varmışcasına triplere girmiş. O yüzden biraz şaşırdım.

Esinizin numarasini arkadasiniza niye verdiniz ki. Hic sevmem oyle seyleri. O arkadasinizdan uzak durun, belli ki, aklinda kotu seyler var ...

Back
X