- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Kizlar yakin arkadasim bana kotu davranan bi kizla konusuyor ve benim olayimdan sonra samimiyetlerini iyice ilerlettiler. . Bu canimi sıkıyor. Yani ben olsam onun yaninda olurdum diye dusunuyorum. O kiz sonradan araya girdi bizim samimiyetimiz daha eskiye dayaniyordu. Onun sizce hem benle hem onla gorusup sizin aranizda olan bi sey demesi samimiyetsizlik degil mi , ben mi cok abartiyorum ve cocukluk mu yapiyorum. Ya da dost boyle mi olur ,oluyor ¿¿
Bu konuda kendimi aşmam lazim sanirim. Ve tek bi kisiye bagli olmamak lazim ihmal ediliyosun ,degerinde kalmiyorşu da var sadece siz iyi anlaşamıyorsanız diye karşı tarafla konuşmaması da olmaz. Ama gidip ona sizi kötülüyorsa , arada laf taşıyorsa vs o zaman dostunuz değildir
Kizlar yakin arkadasim bana kotu davranan bi kizla konusuyor ve benim olayimdan sonra samimiyetlerini iyice ilerlettiler. . Bu canimi sıkıyor. Yani ben olsam onun yaninda olurdum diye dusunuyorum. O kiz sonradan araya girdi bizim samimiyetimiz daha eskiye dayaniyordu. Onun sizce hem benle hem onla gorusup sizin aranizda olan bi sey demesi samimiyetsizlik degil mi , ben mi cok abartiyorum ve cocukluk mu yapiyorum. Ya da dost boyle mi olur ,oluyor ¿¿
Bu konuda kendimi aşmam lazim sanirim. Ve tek bi kisiye bagli olmamak lazim ihmal ediliyosun ,degerinde kalmiyorya da ben insanlardan cok sey bekliyorum
Aynen ben de dost saniyordum ama degil sanirim benim ona anlattiklarimi baskasina anlatmadigim seyler var ama onun bana anlattiklarini herkese soyluyor. Ve bunu yapmasiBenim dost anlayışım sizin bu anlattıklarınıza çok ters. Arkadaş olabileceğim birisi olur sadece bu kişi.
Su an tek konustugum ve yakin hissettigim o varHassas bir yapın var anladığım kadarıyla , bundan üzülüyorsun bu kadar. Çevreni genişlet dediğin gibi tek kişiye bağlı kalma
Bi kac kez belli ettim soyledim de. Ama ben senin gibi dusunmuyorum dedi ben olsam normal karsilarim dedi . Benim arkadas anlayisima da zit. Ben de suanlik hayatimda bi o oldugu icin ustune gitmedim. Ama arkadasligimi bitirmek ara ara aklima geliyorİkili oynayan insanlardan nefret ederim bence once duzgunce konus rahatsiz oldugunu soyle yok isine gelmiyor seni onemsemiyorsa mesafe koy araya ki sırrını tasimasin
Ya bana da iyi davraniyor aslinda. Ama benim ayri bi yerim yok gibi herkese iyi zaten. Ben de bitirmeyi cok dusundum ama merkeze onu almisim yakin olarak bi onu hissediyorum bitiremedimben bunu yapanlarla konuşmadan muhabbetimi bitiririm. evet seçim yaptırmak zorunda bırakırım eğer düşmanım diyeceğim biriyle de arkadaşsa.
çünkü düşmanla ortak arkadaş sahibi olursan çok zarar görüyorsun. ben direndim yaşadım onların ağzından aldıklarıyla resmen kuyumu kazdılar. gerek yok. arkadaştan bol ne var.
Ben olsam uzaklaşırdım ne malum dedikodunuz yapmadığıKizlar yakin arkadasim bana kotu davranan bi kizla konusuyor ve benim olayimdan sonra samimiyetlerini iyice ilerlettiler. . Bu canimi sıkıyor. Yani ben olsam onun yaninda olurdum diye dusunuyorum. O kiz sonradan araya girdi bizim samimiyetimiz daha eskiye dayaniyordu. Onun sizce hem benle hem onla gorusup sizin aranizda olan bi sey demesi samimiyetsizlik degil mi , ben mi cok abartiyorum ve cocukluk mu yapiyorum. Ya da dost boyle mi olur ,oluyor ¿¿
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?