DOSTINEX 0.5 MG KULLANDIM HAMİLEYKEN

aylin muust

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
17
2
1
22
Arkadaşlar merhaba 15 gün önce hamile olduğumu betadan öğrenerek özel bir hastaneye gittim. Oradaki dr. Hanım bana kistimin olduğunu süt hormonumun yüksek olduğunu gebe olmadığımı söyledi ve dostınex 0.5 mg ilaç verdi. İki adet kullanıp bırakacağımı söyledi bir tane kullandım kullandıkdan 4 gün sonra farklı bir kadn doğuma gittim adet tarihi ve bir kaç belirti vardı süphelendim ve hamile olduğumu öğrendim bir hafta sonra da düşük yaptım sizce bebeğin gelişimini engelleyen dostınex mi oldu bu özel de ki doktor hamile oldmadığımı söylemişti ama aslnda 6 haftalık gebeymişim aranızda bana yardımcı olacak birisi varmı

6 haftalık gebe olduğunu nasıl bir doktor anlamaz ve siz nasıl anlamadınız

6 haftalık gebe olduğunu nasıl bir doktor anlamaz ve siz nasıl anlamadınız
Ben zaten gebe olduğumu düşünerek gittim ama gebe olmadığımı kist olduğunu söyledi bende doktor olduğu için güvendm adet gecikmem devam ettiği için farklı doktora gittim ve gebe olduğumu öğrendm ama dostınexden bir adet kullanmıştım şimdi bi şüphe kaldı içimde ilaçdan kaynaklanabilirmi die

İlkinde beta kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…